ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.838
- Πόντοι
- 12.756
Που μαν στη χονο λουλου?Στήθος κοτόπουλο, πικαντικη μαγιονεζα, σαλάτα μαρουλι, λεμονάδα, αφτερ παγωτο μπράουνις. Τέσσερις μέρες στη ξενιτιά έτρωγα αηδίες.
![]()
Που μαν στη χονο λουλου?Στήθος κοτόπουλο, πικαντικη μαγιονεζα, σαλάτα μαρουλι, λεμονάδα, αφτερ παγωτο μπράουνις. Τέσσερις μέρες στη ξενιτιά έτρωγα αηδίες.
![]()
Από που μαν?Μόλις μπήκε στον φούρνο ρολό κοτόπουλο γεμιστό για βράδυ.
Από το σουπερ μαρκετ μαν. Το έβαλα να ψήνεται.Από που μαν?
Ανάποδα. Το Καρολίνα για γεμιστά και το νυχάκι για πιλάφι. Όχι βέβαια ότι το νυχάκι δεν μπαίνει στα γεμιστά. Για γεμιστά κάνει και το Φάνσυ.To νυχάκι για γεμιστά ,το καρολίνα για πιλάφι, το μπασμάτι για φλεξ
Ναι μαν στα βάθη της ΧονολουλούΠου μαν στη χονο λουλου?
Παπά μου λέω να δοκιμάσω να μαγειρέψω γεμιστά με καναβούρι. Τι λες;Ανάποδα. Το Καρολίνα για γεμιστά και το νυχάκι για πιλάφι. Όχι βέβαια ότι το νυχάκι δεν μπαίνει στα γεμιστά. Για γεμιστά κάνει και το Φάνσυ.
εμείς πάτερ στο σπίτι μας έτσι τα παραλάβαμε έτσι τα συνεχίζουμε.Ανάποδα. Το Καρολίνα για γεμιστά και το νυχάκι για πιλάφι. Όχι βέβαια ότι το νυχάκι δεν μπαίνει στα γεμιστά. Για γεμιστά κάνει και το Φάνσυ.
Πότε θα πάμε στο ετσι?Ανάποδα. Το Καρολίνα για γεμιστά και το νυχάκι για πιλάφι. Όχι βέβαια ότι το νυχάκι δεν μπαίνει στα γεμιστά. Για γεμιστά κάνει και το Φάνσυ.
εμείς πάτερ στο σπίτι μας έτσι τα παραλάβαμε έτσι τα συνεχίζουμε.
Συγγνώμη το καρολίνα δεν είναι το τύπου Αμερικής; Αυτό δε βάζουν στο πιλάφι;
Παπά μου λέω να δοκιμάσω να μαγειρέψω γεμιστά με καναβούρι. Τι λες;

Παπά μου λέω να δοκιμάσω να μαγειρέψω γεμιστά με καναβούρι. Τι λες;
Πότε θα πάμε στο ετσι?

ετσι πες τα μπαρμπα γιατι ειναι μαλακες εδω....ειδοποανε με σηματα καπνου και εχουν μπουρλοτιαση ολη την αττικηΜέχρι και τις 22 του μήνα θα είμαι εδώ. Στείλτε ταχυδρομική περιστερά και θα καταυθάσω άμεσα.![]()
Nαι έγινεΜέχρι και τις 22 του μήνα θα είμαι εδώ. Στείλτε ταχυδρομική περιστερά και θα καταυθάσω άμεσα.![]()
Για το σκύλο?
Χυλωμενο πιλάφι μόνο με Καρολίνα. Και κολλωδες. Αυτό είπε ο άνθρωπος. Τα χεις χάσει τελείως πρεπει να μιλήσω με τον γιατρό σουΌχι. Το Καρολίνα είναι κολλώδες.

Για λαπάδες μιλάτε αδερφέ ?Χυλωμενο πιλάφι μόνο με Καρολίνα. Και κολλωδες. Αυτό είπε ο άνθρωπος. Τα χεις χάσει τελείως πρεπει να μιλήσω με τον γιατρό σου![]()

Και ο λαπας γαμαει με λεμόνι και καλο πιπεριΓια λαπάδες μιλάτε αδερφέ ?![]()