athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.076
- Πόντοι
- 16.631
ναι στειλε μωρε γυφτοπροξενε και εσυ να πουμε τα πραγματαΠαγωτό μαστίχα Χίου που το έστειλε ο μπατζανακης δεξιός δικηγόρος από Χίο
ναι στειλε μωρε γυφτοπροξενε και εσυ να πουμε τα πραγματαΠαγωτό μαστίχα Χίου που το έστειλε ο μπατζανακης δεξιός δικηγόρος από Χίο
Δεξιός Δικηγόρος με καταγωγή από Χιο...Παγωτό μαστίχα Χίου που το έστειλε ο μπατζανακης δεξιός δικηγόρος από Χίο

ήταν καλό παιδί ο Πανούλης αλλά ανοιγόταν σε "περίεργα" νήματαAθεμιτος ανταγωνισμός;
Δεν μπορώ να στείλω τίποτα για Αθήνα ..είμαι σε φορολογικό έλεγχο κ ούτε δελτίο αποστολής δεν μπορώ να κόψω ... μάς γάμησε η ρουφιάνα η βρωμορουμανα εισαγγελέαςναι στειλε μωρε γυφτοπροξενε και εσυ να πουμε τα πραγματα
Όχι τι; Ότι δεν συμβαδίζουν; Ή ότι συμβαδίζουν;

συμβαδιζουνΌχι τι; Ότι δεν συμβαδίζουν; Ή ότι συμβαδίζουν;

Αφού η θρησκεία λέει ότι όλοι στην Γη είμαστε παιδιά ενός Θεού, άρα ο Τούρκος είναι αδερφός μου και αν μου ρίξει ένα χαστούκι εγώ πρέπει να κάτσω να μου ρίξει και άλλο, η πατρίδα λέει να σκοτώσω αυτόν που η θρησκεία λέει ότι είναι αδερφός μουσυμβαδιζουν![]()

θα κατσεις να σου ριξει χαστουκι και μετα θα τον σκοτωσειςΑφού η θρησκεία λέει ότι όλοι στην Γη είμαστε παιδιά ενός Θεού, άρα ο Τούρκος είναι αδερφός μου και αν μου ρίξει ένα χαστούκι εγώ πρέπει να κάτσω να μου ρίξει και άλλο, η πατρίδα λέει να σκοτώσω αυτόν που η θρησκεία λέει ότι είναι αδερφός μου![]()

Δεν τα έχετε διαβάσει καλά, γράφει το ευαγγέλιο "απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ" άλλο η εθνική άμυνα και άλλο η θρησκευτική πίστη.Αφού η θρησκεία λέει ότι όλοι στην Γη είμαστε παιδιά ενός Θεού, άρα ο Τούρκος είναι αδερφός μου και αν μου ρίξει ένα χαστούκι εγώ πρέπει να κάτσω να μου ρίξει και άλλο, η πατρίδα λέει να σκοτώσω αυτόν που η θρησκεία λέει ότι είναι αδερφός μου![]()
Κάτσε να στο μεταφράσω αυτόΔεν τα έχετε διαβάσει καλά, γράφει το ευαγγέλιο "απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ" άλλο η εθνική άμυνα και άλλο η θρησκευτική πίστη.

Όχι εξωτερικών, παιδείας/ θρησκευμάτων.Κάτσε να στο μεταφράσω αυτό
άλλο οι μίζες του υπουργείου εθνικής άμυνας και άλλο του υπουργείου εξωτερικών![]()
Οι γνώσεις μου περί χριστιανισμού σταματάνε μέχρι εκεί που ανασταίνεται ο Χριστός στις χολιγουντιανές ταινίες. Ειλικρινά . Φευ.Δεν τα έχετε διαβάσει καλά, γράφει το ευαγγέλιο "απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ" άλλο η εθνική άμυνα και άλλο η θρησκευτική πίστη.
όχι το εθνικής άμυνας φροντίζει για τις μίζες για την προστασία της πατρίδαςΌχι εξωτερικών, παιδείας/ θρησκευμάτων.

Ποτέ δεν είναι αργά για διάβασμα.Οι γνώσεις μου περί χριστιανισμού σταματάνε μέχρι εκεί που ανασταίνεται ο Χριστός στις χολιγουντιανές ταινίες. Ειλικρινά . Φευ.
Πιστεύω ότι αν υπάρχει κάποιο καλό στην εργασία σας, είναι οτι σας δίνει την ευκαιρία και τον χρόνο για να πλουτίσετε τις γνώσεις σας. Σε αντίθεση με την δική μου που δεν μου αφήνει ελεύθερο χρόνο, ακόμα και τον χειμώνα που αφιερώνω τον οποιο χρόνο μου περισσεύει από τα ταξίδια πάλι για δουλειά, την δεύτερη απασχόληση που έχω, δεν ξέρω αν το θυμάστε.Ποτέ δεν είναι αργά για διάβασμα.
Ναι θυμάμαι,αν κάποτε βρείτε χρόνο διαβάστε δίνουν πολλές εξηγήσεις τα παλιά βιβλία.Πιστεύω ότι αν υπάρχει κάποιο καλό στην εργασία σας, είναι οτι σας δίνει την ευκαιρία και τον χρόνο για να πλουτίσετε τις γνώσεις σας. Σε αντίθεση με την δική μου που δεν μου αφήνει ελεύθερο χρόνο, ακόμα και τον χειμώνα που αφιερώνω τον οποιο χρόνο μου περισσεύει από τα ταξίδια πάλι για δουλειά, την δεύτερη απασχόληση που έχω, δεν ξέρω αν το θυμάστε.
Στην επόμενη διεύρυνση προς Ανατολάς θα το δούμε κι αυτό ,μην το γελάς καθόλου .Δεν μπορώ να στείλω τίποτα για Αθήνα ..είμαι σε φορολογικό έλεγχο κ ούτε δελτίο αποστολής δεν μπορώ να κόψω ... μάς γάμησε η ρουφιάνα η βρωμορουμανα εισαγγελέας
Άκου εκεί Ρουμάνα και η εισαγγελέας...σα να λέμε γεωργιανός και ταμειας- υπάλληλος
Αδέρφια για σκότωμα...Αφού η θρησκεία λέει ότι όλοι στην Γη είμαστε παιδιά ενός Θεού, άρα ο Τούρκος είναι αδερφός μου και αν μου ρίξει ένα χαστούκι εγώ πρέπει να κάτσω να μου ρίξει και άλλο, η πατρίδα λέει να σκοτώσω αυτόν που η θρησκεία λέει ότι είναι αδερφός μου![]()
Ανοιγοταν = έβγαζε δικά μας άπλυτα ή μόνο δικά του;Εγώ τον θέλω να επιστρέψει.ήταν καλό παιδί ο Πανούλης αλλά ανοιγόταν σε "περίεργα" νήματα