troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
σε 20 μερες βγαλτο με την φθινοπωρινη κολεξιονθα πάει τρένο πρώτο στα τρεντς
σε 20 μερες βγαλτο με την φθινοπωρινη κολεξιονθα πάει τρένο πρώτο στα τρεντς
ανοιξε το να στηριξωπροτείνω την ίδρυση νήματος παραπλήσιου με αυτό που θα λέγεται ''τι φόρεσες, μαν"![]()
Υπάρχει νήμα, νηματοθέτης δεν υπάρχειπροτείνω την ίδρυση νήματος παραπλήσιου με αυτό που θα λέγεται ''τι φόρεσες, μαν"![]()
σατανικό μου αρέσεισε 20 μερες βγαλτο με την φθινοπωρινη κολεξιον

σαμποτάζ μυρίζομαιανοιξε το να στηριξω
τον έφαγαν τα κυκλώματαΥπάρχει νήμα, νηματοθέτης δεν υπάρχει
![]()
Τιί ρούχα θα φορέσετε σήμερα; - bourdela.com forum
Χριστός Ανέστη - Χρόνια Πολλά με Υγεία σε εσας και τα πρόσωπα που αγαπάτε. Τι ρούχα θα φορέσετε σήμερα ; Η ερώτηση αφορά την κάθε μέρα ξεχωριστά και Οχι την σημερινή Λαμπρή ημέρα. Τι ρούχα φοράτε στην εργασία σας..σε ενα ραντεβού.. η ακόμα οταν κοιμάστε. Θα πρέπει να αναδείξουμε τις...www.bourdela.com
ΟΧΙ ανοιξε το ΑΜΕΣΑ να στηριξωσαμποτάζ μυρίζομαι
Ναι, ανοίχτηκε πολύτον έφαγαν τα κυκλώματα![]()

ΜΟΝΟ με προκαταβολή 500ρικο θα πιστέψωΟΧΙ ανοιξε το ΑΜΕΣΑ να στηριξω
στειλε ιβανΜΟΝΟ με προκαταβολή 500ρικο θα πιστέψω
Μοσχάρι,χοιρινόΤι μπιφτέκια μαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στείλε celempre για καφέ
αν είχα 1 ευρώ από κάθε φορά που έχεις ζητήσει ιβαν δε θα είχα ανάγκη το τζόκερστειλε ιβαν

θα εγγυηθωσαμποτάζ μυρίζομαι
και πως θα στα δωσω ΒΡΕ χαιβανι;με διακτινισμο σαν το σταρ τρεκ;αν είχα 1 ευρώ από κάθε φορά που έχεις ζητήσει ιβαν δε θα είχα ανάγκη το τζόκερ![]()
θα το λάβω υπόψη μου αλλά το 500ρικο το θέλω οπωσδήποτεθα εγγυηθω

θα τα βάλεις σε έναν σφραγισμένο φάκελο 10 πενηντάρικα από ατμ και θα περάσει ένας ιβάν να τα πάρει με τη μηχανήκαι πως θα στα δωσω ΒΡΕ χαιβανι;με διακτινισμο σαν το σταρ τρεκ;![]()
ενταξειθα τα βάλεις σε έναν σφραγισμένο φάκελο 10 πενηντάρικα από ατμ και θα περάσει ένας ιβάν να τα πάρει με τη μηχανή
θα σου φέρει και τον τετραπλό εσπρέσσο με την μονή δόση