ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.910
- Πόντοι
- 12.756
Aπο που η τσικα μαν?Μπούτι κατσίκα με πατάτες στο φούρνο, χωριάτικη και μπύρα Μάμος.
Έμεινε να φάω και το βράδυ.
Aπο που η τσικα μαν?Μπούτι κατσίκα με πατάτες στο φούρνο, χωριάτικη και μπύρα Μάμος.
Έμεινε να φάω και το βράδυ.
Από τον Σκλαβενίτη.Aπο που η τσικα μαν?
Από τον Σκλαβενίτη.

στο κωργιό έχουμε κατσίκες του αγρού τις ποτίζουμε ντίζελ και πριονίδι γίνονται τούμπανεςΑπό τον Σκλαβενίτη.
Καλή βγήκε με σκόρδα, αλατοπίπερα, ρίγανη κλπ δεν ήταν τράγος να μη τρώγεται.
Καλά το πριονίδι ίσως το φάει, αλλά ντίζελστο κωργιό έχουμε κατσίκες του αγρού τις ποτίζουμε ντίζελ και πριονίδι γίνονται τούμπανες
Κολιός.Τι είδους κασέρι κύριε;
ΤσίκαAπο που η τσικα μαν?
Αν πας σε μαγαζιά που τραβάνε διαφήμιση πόση ποιότητα να περιμένεις;να παίρνεις από μικρά μαγαζιά μπορεί να πετύχεις καλό![]()
Αυτό βλέπω κι' εγώ πια. Προχειρότητα και βιασύνη.Καφές απόξω δεν υπάρχει.
Πηγαίνετε πάρτε από κανένα σουπερμαρκετ τα ετοιματζίδικα στα φακελάκια της νεσκαφε και της γιακομπς μα χίλιες φορές θα βγουν καλύτερα από τα νεροπλύματα του κάθε μπαγλαμά που άνοιξε καφέ στο χέρι.
Ρε α γαμηθείτε μουνόπανα
υπάρχει μια που μαζεύει όλο το μουνί αλλά ο καφές είναι σα να πίνεις νερό από βάλτοΑν πας σε μαγαζιά που τραβάνε διαφήμιση πόση ποιότητα να περιμένεις;
Δεν υπάρχει καμμία αξιοπρεπής καφετέρια στην περιοχή σου;

Πιες καφέ σπίτι και εκεί βγες για μάτι,καμάκι και χυμό....όχι για καφέ.υπάρχει μια που μαζεύει όλο το μουνί αλλά ο καφές είναι σα να πίνεις νερό από βάλτο
δε μπορείς να τα έχεις όλα![]()
για πεςυπάρχει μια που μαζεύει όλο το μουνί αλλά ο καφές είναι σα να πίνεις νερό από βάλτο
δε μπορείς να τα έχεις όλα![]()
εγώ πάω μετά τις 12.00 που σκάνε όλα τα μιλφάκια να χαλάσουν την ώρα τους και τα λεφτά του άντρα τους μέχρι να πάει 15.00 που τελειώνουν τα σχολείαγια πες
παίρνω φυσικό χύμο μήπως και με περάσουν για αθλητικό τύπο και κάνω καλή εντύπωση σκάω και με αθλητικά ότι και καλά μόλις τελείωσα την προπόνησηΠιες καφέ σπίτι και εκεί βγες για μάτι,καμάκι και χυμό....όχι για καφέ.

δεν περναει πια η φαση στα γκομενακια,αλητικο ντυσιμο και μπυρα στο χερι απο το πρωι?παίρνω φυσικό χύμο μήπως και με περάσουν για αθλητικό τύπο και κάνω καλή εντύπωση σκάω και με αθλητικά ότι και καλά μόλις τελείωσα την προπόνηση![]()
όχι εγώ ψάχνω να αποκατασταθώ κοιτάω πιο σοβαρά γκομενάκιαδεν περναει πια η φαση στα γκομενακια,αλητικο ντυσιμο και μπυρα στο χερι απο το πρωι?
δεν περναει πια η φαση στα γκομενακια,αλητικο ντυσιμο και μπυρα στο χερι απο το πρωι?

αμα βαζεις και τα μαρλμπορο τα μαλακα στο μανικι του τι σερτ κανουμε κατι καλυτερο?όχι εγώ ψάχνω να αποκατασταθώ κοιτάω πιο σοβαρά γκομενάκια![]()
Σκληρό ή μαλακο αδερφε?αμα βαζεις και τα μαρλμπορο τα μαλακα στο μανικι του τι σερτ κανουμε κατι καλυτερο?
το μαλακο ρε αδερφε τογραψαΣκληρό ή μαλακο αδερφε?