Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.391
- Πόντοι
- 6.256
Βεβαίως και τα μάφινπροσπερνω τα παντα και κρατω οτι θα τα φερεις τα πραγματα ΕΣΥ προσωπικα
υγ τα μαφιν μην ξεχασεις![]()
12.01 θα χτυπήσω το κουδούνι να μην περιμένεις κιόλας
Βεβαίως και τα μάφινπροσπερνω τα παντα και κρατω οτι θα τα φερεις τα πραγματα ΕΣΥ προσωπικα
υγ τα μαφιν μην ξεχασεις![]()
χτυπα και 2 κορνες για να καταλαβει οτι εισαι εσυ γιατι περνανε και οι δοσατζιδες και δεν τους ανοιγει , κανει οτι δεν ειναι μέσαΒεβαίως και τα μάφιν
12.01 θα χτυπήσω το κουδούνι να μην περιμένεις κιόλας

Μπορεί να μην έχει και κουδούνι να το έχει ξηλώσει για να μην τον βρίσκουν οι εισπρακτικέςχτυπα και 2 κορνες για να καταλαβει οτι εισαι εσυ γιατι περνανε και οι δοσατζιδες και δεν τους ανοιγει , κανει οτι δεν ειναι μέσα![]()

honda cbrΤι μηχανή, επειδή το σκέφτομαι?
Για πες περισσότερες λεπτομέρειες.honda cbr
skataΓια πες περισσότερες λεπτομέρειες.
Κάνει καλό καφέ?
Έχω ερώτηση κρίσεως, πάω στο νήμα του Άγιου
Ηρεμα τσιμπαμε μαν
Καφές απόξω δεν υπάρχει.Έχουμε στην δουλειά μια τέτοια. Η ποιότητα είναι λίγο αμφιλεγόμενη, αλλά και η γεύση που έχει μάθει κάποιος.
Αυτό με κάνει να καθυστερώ την αγορά.
Από την άλλη βλέπω ότι απ' έξω όλο και χειρότερα... (ποιότητα)
Μη βρίζεις μαν ηρεμαΚαφές απόξω δεν υπάρχει.
Πηγαίνετε πάρτε από κανένα σουπερμαρκετ τα ετοιματζίδικα στα φακελάκια της νεσκαφε και της γιακομπς μα χίλιες φορές θα βγουν καλύτερα από τα νεροπλύματα του κάθε μπαγλαμά που άνοιξε καφέ στο χέρι.
Ρε α γαμηθείτε μουνόπανα
ελα μαν που Γιάννη ΛουτρακιΗρεμα τσιμπαμε μαν
Μα πάω τύπε μου πρωινιάτικα να πάρω το καφεδάκι μου και μου σερβίρουν αποβράσματα.....Μη βρίζεις μαν ηρεμα

Ετσι τυπε μου ωραιοςΜα πάω τύπε μου πρωινιάτικα να πάρω το καφεδάκι μου και μου σερβίρουν αποβράσματα.....
Γι αυτό τσιμπάω και εγώ καμιά μπουγατσούλα, τυροπιτούλα κα τα λοιπά και φτιάχνω καφέ αμοναχός μου![]()
Χειροποιητο ηλιουπολη μανελα μαν που Γιάννη Λουτρακι
Oταν λεμε "πάμε για καφέ" το μισό είναι το ρόφημα και το άλλο μισό η βόλτα ,το οφθαλμολουτρο και η αίσθηση ελευθερίας.Καφές απόξω δεν υπάρχει.
Πηγαίνετε πάρτε από κανένα σουπερμαρκετ τα ετοιματζίδικα στα φακελάκια της νεσκαφε και της γιακομπς μα χίλιες φορές θα βγουν καλύτερα από τα νεροπλύματα του κάθε μπαγλαμά που άνοιξε καφέ στο χέρι.
Ρε α γαμηθείτε μουνόπανα
Τι είδους κασέρι κύριε;Νωρίτερα μακαρόνια με κιμά και μπόλικο τριμμένο κασέρι.
Συνόδεψα με αριανι.
κεφαλοτυριΤι είδους κασέρι κύριε;

να παίρνεις από μικρά μαγαζιά μπορεί να πετύχεις καλόΜα πάω τύπε μου πρωινιάτικα να πάρω το καφεδάκι μου και μου σερβίρουν αποβράσματα.....
Γι αυτό τσιμπάω και εγώ καμιά μπουγατσούλα, τυροπιτούλα κα τα λοιπά και φτιάχνω καφέ αμοναχός μου![]()