athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.904
- Πόντοι
- 16.631
θα γαμηθειςΠοια σύνορα; Άλσους Χαϊδαρίου με Παλατάκι;
θα γαμηθειςΠοια σύνορα; Άλσους Χαϊδαρίου με Παλατάκι;
Ποιον ρε μάλακα ; για πεςσιγουρα σε καποιες περιοχες θα υπαρχουν
θα τσεκαρω οταν μετακομισω μου ειπαν για ενα στην παλια μου γειτονια

Το σουβλακι (το αθηνεζικο τυλιχτο οχι τα καλαμακια μονο), θεωρειται fast food ή/και street food.Λαϊκό, σημαίνει προσβάσιμο για τους οικονομικά ασθενέστερους. Επ ουδενί δεν σημαίνει σαβούρα.

ενα στην Λουτσα δεν θυμαμαι ονομαΠοιον ρε μάλακα ; για πες
Ολα τα εχουμε γυρισει , εμεις που εχουμε ηλεκτρικο![]()

δεν ειναι μονο ο μεγα γυρος φιλε.μονο εδω σε εμας εχει γνησια κρεατικα.

το πιθαρι.ενα στην Λουτσα δεν θυμαμαι ονομα![]()
εσυ ψωνιζες απο τον σουβλατζη της πανορμου?Εσείς είστε παραδοσιακοί. Πιάνετε τη γάτα καιμπαμπ καιμπουμ της δίνετε και καταλαβαίνει.![]()

μπηκε ο γκομενος σου και το εγραψεενα στην Λουτσα δεν θυμαμαι ονομα![]()

ωραια ειναι εκει καθαρο αερα...σε λιγο καιρο θα παωμπηκε ο γκομενος σου και το εγραψε
Να πας να γαμηθεις τωρα , δεν σε εχουμε αναγκη![]()
ωραια ειναι εκει καθαρο αερα...σε λιγο καιρο θα παω

εκει υπαρχει σπιτι εκει θα παω ολα καλα,ΟΛΑ ΚΑΛΑβαλτος ειναι εκει![]()
Το σουβλακι (το αθηνεζικο τυλιχτο οχι τα καλαμακια μονο), θεωρειται fast food ή/και street food.
Ενα "τσακ" σαβουρας, θα το εχει. Το γεγονος οτι μπορουμε πλεον να το καταναλωσουμε σε πιο υγιεινη μορφη (κοτοπουλο αντι χοιρινου, γιαουρτι αντι κετσαπομουσταρδομαγιονεζας κτλ κτλ) δεν αναιρει το γεγονος, οτι στην απλουστερη και λαικη μορφη του, ο γυρος θα ειναι ετοιματζηδικος και υπεραλατισμενος, η σαλτσα λιπαρη, η πιτα (και οι πατατες) κατεψυγμενα...
Οι κανονες υπερισχυουν των εξαιρεσεων. Αν καποιος δηλωσει οτι τρεφεται μονιμως με σουβλακια, πιθανοτατα βρισκεται πιο κοντα στον σαβουροφαγο παρα στον τυπο που κανει υγιεινη διατροφη![]()
τον Σαββα τον εχουν γαμησει 2 φορες στα προστιμα γιατι ειναι βαθιας καταψυξης το κεμπαπ και δε το εγραφε στον καταλογοΔεν γνωρίζω που κατοικείτε. Ούτε που μεγαλώσατε. Ως γκάγκαρος πάντως σας βεβαιώ πως μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 90 τα συνοικιακά (τονίζω το συνοικιακά) μαγαζιά είχαν πολύ καλό σουβλάκι. Ακόμα και τα κεμπάπ του Θανάση και του Σάββα, είχαν γεύση. Δεν ήταν αυτός ο λιπαρός αφρός που σερβίρουν σήμερα.
εσυ ψωνιζες απο τον σουβλατζη της πανορμου?![]()
Σειρουλα με τον κύριο Κυριάκο ήσουν;και παντα ελεγα..." Ποιος μπουστης μου εκλεψε της παντοφλες στον στρατο"...
και τι δικαιολογει τοσο μεγαλη αυξηση τιμης ρε μαλακα τα τελευταια 3 χρονια που αναγκαζονται σε εισαγωγικα να κανουν εκπτωσεις στην ποιοτητα για να μεινει το σουβλακι στα 4 ευρω;Έπαιρνα πίτα με εξοχικό από του Μανδράκη. Και γράφω "έπαιρνα" γιατί για να κρατήσει την τιμή στα τέσσερα ευρώ, έχει αλλάξει την ποιότητα της πρώτης ύλης, και γενικότερα τη συνταγή. Οπότε δεν τρώω από εκεί πλέον.
τον Σαββα τον εχουν γαμησει 2 φορες στα προστιμα γιατι ειναι βαθιας καταψυξης το κεμπαπ και δε το εγραφε στον καταλογο
υγ 2 φορες πηγα και δε ξαναπατησα το ποδι μου
Μπαιρακταρης δε ακομα χειροτερος

μια φορα πηγα εκει και τσακωθηκα ρεΟ Μπαϊρακτάρης ήταν βρωμιάρης ανέκαθεν. Το δε ντονέρ του, δεν τρωγόταν με τίποτα .![]()