The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.943
- Πόντοι
- 40.655
Τι παππουλη?
Λίγο ανανά.
Τι παππουλη?
ΠΡΙΝ τον γαμο το θελω αλλιως δεν βλεπω γαμο

θα δώσω τα συγχαρητήρια μου που είναι και τζάμπαΘΑ δωσεις θες δεν θες![]()
ναι ξεκινα με αυτο και στον γαμο το ρολεξακιΘες ένα Tudorάκι Grantour;![]()

θα έχει μπουφέ και οπεν μπαρ?θα σε περασω εγω στην ζουλα
ΔΕΝ μετρανε αυτα πληγη του Εθνουςθα δώσω τα συγχαρητήρια μου που είναι και τζάμπα
δεν είμαι κανένας υπερφίαλος υλιστής για εμένα μετράνε οι καλές προθέσεις και το καθαρό κούτελοΔΕΝ μετρανε αυτα πληγη του Εθνους
και οι ρυζογκοφρετες αλλα μπουτσα μας θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣδεν είμαι κανένας υπερφίαλος υλιστής για εμένα μετράνε οι καλές προθέσεις και το καθαρό κούτελο

θα πληρώσω με επιταγή αν είναικαι οι ρυζογκοφρετες αλλα μπουτσα μας θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
υγ και θα σκεφτω αν θα εισαι στο γλεντι![]()

Nα μου λείπει ...Το κριθαράκι με κιμά "λερωμένο" με πελτέ και λίγη ντομάτα, αν γίνει με την τεχνική των ριζότι (στο τηγάνι προσθέτοντας λίγο -λίγο ζωμό κότας και ανακατεύοντας συνεχώς), είναι ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά.![]()
Σήμερα ήταν όνειρο.
Αρνάκι στο ξυλοφουρνο, πατάτες τηγανητές, χορτόπιτα, χωριάτικη απο το μποστάνι και φέτα του τσοπάνη.
Ξεράθηκα στον ύπνο και όταν σηκώθηκα με περίμενε γαλατόπιτα της αγαπημένης θείας, που ξέρει τις αδυναμίες μου.
ΖΩ-Α-ΡΑ

Μα κι αυτή πολυάσχολη θα είναι αφού,πολλώ δε μάλλον αν εργάζεται κιόλας....ΔΥΣΤΥΧΩΣ πηρε τα ετοιμα κυρα
ισχυειΜα κι αυτή πολυάσχολη θα είναι αφού,πολλώ δε μάλλον αν εργάζεται κιόλας....
...όσοι αστοι θέλουν φρεσκομαγειρεμενο φαγητό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να πάρουν οικιακή βοηθό ή να εγκαταστήσουν ανοιχτή γραμμή με πανε-ελα από ταπερακια με τα σόγια .Αλλιώς δεν γίνεται...πάντα βοηθάει κάτι έτοιμο.ισχυει
βασικα σχεδον καθε μερα εχω μαγειρευτο κυρα σηκωνεται πρωι πρωι και μαγειρευει πριν την δουλεια...όσοι αστοι θέλουν φρεσκομαγειρεμενο φαγητό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να πάρουν οικιακή βοηθό ή να εγκαταστήσουν ανοιχτή γραμμή με πανε-ελα από ταπερακια με τα σόγια .Αλλιώς δεν γίνεται...πάντα βοηθάει κάτι έτοιμο.
Τι σπιτικό αφού ντελίβερι παίρνεις κάθε μέρα.σπιτικό φαί κάθε μέρα![]()
υπάρχουμε και εμείς που ζούμε στο παιδικό μας δωμάτιο και τρώμε σπιτικό φαί κάθε μέρα![]()

σκεφτομαι να ανοιξω ΝΗΜ ΓΑΜΟΥ
η καταθεση στο ιβαν θα ειναι ΜΙΝΙΜΟΥΜ 100 ευρω![]()