The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.894
- Πόντοι
- 40.655
Ριξε σκορδα μην μας βρει το κακο ματι.
Ριξε σκορδα μην μας βρει το κακο ματι.
Άραγε να ξέρει να φτιάχνει μπεσαμέλ κανονική...;;;
Θα της κολλησει το αλευρι με το που θα το ριξει μεσα στο βουτυρο.Άραγε να ξέρει να φτιάχνει μπεσαμέλ κανονική...;;;
Δείξε μεγαλοψυχία.Θα της κολλησει το αλευρι με το που θα το ριξει μεσα στο βουτυρο.
πιο αλευρι... θα παρει τα αυγα και θα τα βαλει στο στομα σαν αρχιδιαΘα της κολλησει το αλευρι με το που θα το ριξει μεσα στο βουτυρο.
Μεχρι εκει παει η νοικοκυροσυνη τηςπόσα κομμάτια η σκεπαστή μανΣκεπαστή γίγας με γύρο χοιρινό. Δύο κόκα κόλα κανονικες.
Τώρα θέλετε να μάθετε από που η Σκεπαστή...
Απο εδώ.
6πόσα κομμάτια η σκεπαστή μαν
ΕτσιΟ κιμάς στρώση ή ανακατεμένος με τα μακαρόνια. Η μπεσαμέλ πόσο πάχος; Είχε παρμεζάνα, κεφαλοτύρι, από πάνω , ή σκέτη;
Όλα με το τσιγκελι σε αυτό το κωλονημα ρε γαμωτο.![]()
Με κουτσια καρπούζι?Πατατοσαλάτα, εννοείται χωρίς μαγιονέζα, και μια φέτα καρπούζι. Λιτά νηστίσιμα και χορταστικά.![]()
Kι εγώ εργένης είμαι και δεν με τα'ι'ζει το συγγενολο'ι' μου .Εσυ μαθε πρωτα, εστω τωρα στα γεραματα, να σεβεσαι την εργενικη ζωη και την ελλειψη η χρονου του αλλου.
Μεχρι τοτε, τραβα στον αγυριστο.
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο ΤσιαμτσικαΡυζογκοφρετες, τυλιχτα οικολογικά, οχι τριμμένα τυρια επανω σε ρυζι, που βαδιζει αυτος κοσμος.

Τι νηστίσιμο βρε τύπε και γιατί πρέπει να το ονομάσεις "μουσακά" κι από πάνω.Eχω δοκιμάσει νηστίσιμο μουσακά,πολύ γευστικό.
Αντί για κιμά ,μπόλικα μανιτάρια ψιλοκομμένα ώστε να μοιάζουν με κιμά .

ήταν μια νέα εμπειρία και με τις ρυζογκοφρέτες ήμουν διστακτικός στην αρχή αλλά μετά....Όχι, γιατί αφενός έχουμε αυτοσεβασμό και αφετέρου διότι θα φάμε τηλεπαθητική αναφορά από το νήμα.
To έφαγα σε διάστημα νηστείας Δεκαπενταύγουστου ,όπως αυτό που διανύουμε...Τι νηστίσιμο βρε τύπε και γιατί πρέπει να το ονομάσεις "μουσακά" κι από πάνω.
Άστο, δε γαμιέται, έφαγες κάτι.
Μουσακάς ΔΕΝ ΗΤΑΝ![]()
...μετά κυλιστηκες στον βούρκο για χάρη της ρυζογκοφρετας.ήταν μια νέα εμπειρία και με τις ρυζογκοφρέτες ήμουν διστακτικός στην αρχή αλλά μετά....
Πόσα αυγά ή ομελέτα μαν ?Ομελέτα τυρι μπεικον μανιτάρια,κρουασάν βουτύρου,σοκολάτα,πορτοκαλοπιτα,τωρα καφεδαρα.
5 τούρμπο μανΠόσα αυγά ή ομελέτα μαν ?
5 τούρμπο μαν