Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.606
Παστίτσιο ,κ μετά παγωτο
Τι παγωτό;Παστίτσιο ,κ μετά παγωτο
Πήρα ένα kayak βανίλια Μαδαγασκάρης λέει ,μισοκιλο ,πρώτη φορά το δοκίμασα καλό ,έφαγα το μισό κ το υπόλοιπο αργοτεραΤι παγωτό;
Κανονικό ορθοδοξοΤο παστίτσιο ήταν κανονικό ή νηστίσιμο Γιατί πιάσαμε και τις νηστείες σήμερα.
Ο κιμάς στρώση ή ανακατεμένος με τα μακαρόνια. Η μπεσαμέλ πόσο πάχος; Είχε παρμεζάνα, κεφαλοτύρι, από πάνω , ή σκέτη;Παστίτσιο ,κ μετά παγωτο

Kι εγώ...με τριγωνες Τοblerone.δεν τα ξέρω αυτά εγώ μεγάλωσα με σοκολάτα ελβεΝίας![]()
Σε λίγο θα μας ρωτήσουν τι αριθμό ενωτιου είχαν τα ζωάκια που έγιναν κιμάς και τα απολαύσαμε....Ε λεπτομέρειες δεν ξέρω, κιμά τον καλύτερο.. Η μάνα τα ξέρει χαχα
.Όχι, γιατί αφενός έχουμε αυτοσεβασμό και αφετέρου διότι θα φάμε τηλεπαθητική αναφορά από το νήμα.έχετε φάει ποτέ οικολογικό σουβλάκι?![]()
Ρυζογκοφρετες, τυλιχτα οικολογικά, οχι τριμμένα τυρια επανω σε ρυζι, που βαδιζει αυτος κοσμος.Όχι, γιατί αφενός έχουμε αυτοσεβασμό και αφετέρου διότι θα φάμε τηλεπαθητική αναφορά από το νήμα.
Βλαδίμηρε παρά το κόκκινο κωλοκουμπο...ΠΑΤΑ ΤΟ!!!!Ρυζογκοφρετες, τυλιχτα οικολογικά, οχι τριμμένα τυρια επανω σε ρυζι, που βαδιζει αυτος κοσμος.
Είναι η ώρα να δείξουμε χαρακτήρα. Στα εύκολα όλοι καλοί είμαστε.Ρυζογκοφρετες, τυλιχτα οικολογικά, οχι τριμμένα τυρια επανω σε ρυζι, που βαδιζει αυτος κοσμος.
Εσυ μαθε πρωτα, εστω τωρα στα γεραματα, να σεβεσαι την εργενικη ζωη και την ελλειψη η χρονου του αλλου.Βλαδίμηρε παρά το κόκκινο κωλοκουμπο...ΠΑΤΑ ΤΟ!!!!

Ωραια χωρις μαγιονεζα. Καθεται πιο καλα.Πατατοσαλάτα, εννοείται χωρίς μαγιονέζα, και μια φέτα καρπούζι. Λιτά νηστίσιμα και χορταστικά.![]()
Η πατατοσαλάτα με ξύδι ή είναι μόνο δικιά μου ιδιαιτερότητα;Πατατοσαλάτα, εννοείται χωρίς μαγιονέζα, και μια φέτα καρπούζι. Λιτά νηστίσιμα και χορταστικά.![]()
Η πατατοσαλάτα με ξύδι ή είναι μόνο δικιά μου ιδιαιτερότητα;

Λευκο ξυδι παπα μου;Κάνω μίξη. Χυμό από ένα μέτριο λεμόνι και μία με δύο κουταλιές ξύδι (ανάλογα με το αν είναι σπιτικό ή εμπορίου).![]()
Λευκο ξυδι παπα μου;
Έχουμε το καλύτερο νήμα στην ιστορία του μπου.Κάνω μίξη. Χυμό από ένα μέτριο λεμόνι και μία με δύο κουταλιές ξύδι (ανάλογα με το αν είναι σπιτικό ή εμπορίου).![]()
Ριξε σκορδα μην μας βρει το κακο ματι.Έχουμε το καλύτερο νήμα στην ιστορία του μπου.
Τελεία και παύλα.