argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.221
- Πόντοι
- 16.235
To βρίσκεις εύκολα εν Αθήναις;Καλά κάνετε για το μπούκοβο, κι εγώ ρίχνω
To βρίσκεις εύκολα εν Αθήναις;Καλά κάνετε για το μπούκοβο, κι εγώ ρίχνω
δεν είχα και έχω ξενερώσει![]()

Ειναι γνωστοί κακοποιητες φαγητού οι Εγγλέζοι ...δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν κάποιοι τηλεμαγειροι διεθνούς εμβέλειας από εκεί...διότι πρέπει να πεισθεί η διεθνής κοινότητα ότι υπάρχει μαγειρική εκεί....πολύ αμφίβολο αυτό παρά τις προσπάθειες τους.Όποιος γουστάρει τρώει. Εδώ οι μαλάκες οι Άγγλοι τρώνε ψάρι βραστό με σάλτσα μέντας και σαντιγί. Δερβέναγας στα στομάχια και στα γούστα των άλλων ουδέποτε μπήκα.
Απλά νομίζω ότι με τα όσπρια ταιριάζουν περισσότερο καπνιστά ψάρια όπως η ρέγκα, καπνιστό χοιρινό όπως το σύγκλινο Μάνης, αλλαντικά όπως η Κυπριακή Λόντζα , ελιές, πιπεριές καυτερές τουρσί και ωμό κρεμμύδι.
![]()
..πριν το φαγητο η μετα;Φυσικός χυμός πορτοκάλι
Αραβική πίτα γαλοπούλα κασέρι ντομάτα μαγιονέζα
μία μπάρα δημητριακών
Νερό 1.25Λ
Αμέ ότι θες βρίσκειςTo βρίσκεις εύκολα εν Αθήναις;
To βρίσκεις εύκολα εν Αθήναις;

Ειναι γνωστοί κακοποιητες φαγητού οι Εγγλέζοι ...δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν κάποιοι τηλεμαγειροι διεθνούς εμβέλειας από εκεί...διότι πρέπει να πεισθεί η διεθνής κοινότητα ότι υπάρχει μαγειρική εκεί....πολύ αμφίβολο αυτό παρά τις προσπάθειες τους.

γιατί δεν ξέρουν από οτ κουιζιν![]()
αμα ερθει κανας μουσαφιρης και ζητησει ρυζογκοφρετα, του σερβιρω ενα τετοιο κομμενο σε κομματια. Χαμπαρι δεν παιρνουν![]()

αυτό ήταν το κολατσιό..πριν το φαγητο η μετα;
Aυτο είναι το σωστό...όχι από σούπερ μάρκετ.Πολύ εύκολα.
Μάλιστα στα "μπαχαράδικα" της οδού Ευριπίδου βρίσκεις ό,τι τύπο θέλεις. Ολόκληρη πιπερίτσα, τριμμένο χοντρό, τριμμένο σκόνη, καπνιστό ή μη καπνιστό, καυτερό ή γλυκό.![]()
Τι μακαρόνι μανΜακαρόνια κιμα,τριμενο τυρι σπεπασμα πιατο κτλ,φέτα συνοδεία,ζιρο,τωρα μιλφειγ να φύγει η κιμαδιλα.
Kρεμομαστε από τα χείλη του...Τι μακαρόνι μαν
Το έσωσες...αυτό ήταν το κολατσιό![]()
6 μαν μπαριλαΤι μακαρόνι μαν
Δεν καταλαβαινω το πνευμα σας.Αλλα ξερω gamiemaiΗ φέτα κομμένη σε φέτες;

douleueis kourses autes tis meres?Δεν καταλαβαινω το πνευμα σας.Αλλα ξερω gamiemai![]()

Οχι,δεν κινουμαι στον χωρο της αγοραπωλησιας αυτοκινητων αυτο το διαστημαdoyuleueis kourses autes tis meres?![]()
αναφορά νήματοςΟχι,δεν κινουμαι στον χωρο της αγοραπωλησιας αυτοκινητων αυτο το διαστημα![]()

Δεν ξερω τι ξερετε, αλλα ξερω πολυ καλα που το πατε.Δεν καταλαβαινω το πνευμα σας.Αλλα ξερω gamiemai![]()

γιατι σε βριζεις?Δεν καταλαβαινω το πνευμα σας.Αλλα ξερω gamiemai![]()