dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 114.677
- Πόντοι
- 39.911
Συγνώμη παλικάριTo μυδοπιλαφο με σάλτσα ή άσπρο;
Το μυδοπιλαφο εφόσον έχει σάλτσα δεν θα έπρεπε να λέγεται μυδόσουπα ?

Συγνώμη παλικάριTo μυδοπιλαφο με σάλτσα ή άσπρο;

Τι σαλάτα ρε μαν, δώσε info....πρωινο κουκι με σοκολατα μεσα,μεσημερι παστιτσιο με σπιτικη μπεσαμελ,σαλατα,ζιρο
Aνοιγεις αλλο κεφαλαιο τωρα και δεν ξεκαθαρισαμε ακομα τι γινεται με τα γιουβαρλακια.Τα σουτζουκακια με σαλτσα σε ποια συνομοταξια ανηκουνΣυγνώμη παλικάρι
Το μυδοπιλαφο εφόσον έχει σάλτσα δεν θα έπρεπε να λέγεται μυδόσουπα ?![]()

ΌΛΑ σούπεςAνοιγεις αλλο κεφαλαιο τωρα και δεν ξεκαθαρισαμε ακομα τι γινεται με τα γιουβαρλακια.Τα σουτζουκακια με σαλτσα σε ποια συνομοταξια ανηκουν
Ξερω τι πας να κανεις,προχωρα![]()

Μουνίκακας ρε μαν.
Εδώ έχει τις πέπες για έδεσμα ο κωλομπαράς.![]()

Όχι.Συγνώμη παλικάρι
ουτε ξερω μεσα το κουκι την ειχεΤι σαλάτα ρε μαν, δώσε info....
Συγνώμη παλικάρι
Σε δουλεύει ο Ντιμιγκώλης. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, που όντως δεν το κατάλαβες.
Για το μουνικακας δεν εχεις κατι να πεις?ουτε ξερω μεσα το κουκι την ειχε

Φρέντο εσπρέσσο μέτριο με μαύρη
πεινιρλί με κασέρι και κιμά
νερό 1.5Λ

Στις ρυζογκοφρέτες... μήπως, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, έχετε βάλει ποτέ επάνω τυρί ή κασέρι;![]()

Χαλαρωστε μαγκες
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΥΡΙ COTTAGE KAI NTOMATA;
![]()
ειχα κανει τον υπαινιγμο οταν ηταν της μοδας, αλλα με αγνοησαν
Σε δουλεύει ο Ντιμιγκώλης. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, που όντως δεν το κατάλαβες.

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται η διαφήμιση.. Αν χρειαστεί, ας το σβήσουν οι admin.τι είναι αυτό μαν σαν την μαρίνα ζεας?
Εννοείται αυτόΣτις ρυζογκοφρέτες... μήπως, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, έχετε βάλει ποτέ επάνω τυρί ή κασέρι;![]()

Στον κατάλογο έχουν κάνει τυπογραφικό γράφουν τυρί αντί για κασέριΔεν ξέρω αν επιτρέπεται η διαφήμιση.. Αν χρειαστεί, ας το σβήσουν οι admin.
![]()
Pizza Zeas - Ζω στον Πειραιά
zostonpirea.gr
![]()
Zeas Pizza | Από το 1973
Πίτσες, Ζυμαρικά, Σαλάτες, Ορεκτικά, Της Ώρας, Επιδόρπια και Ποτά.zeaspizza.gr
Εγώ τρώω όλα τα τυριά, ότι και αν είναι, όπου και αν είναι. Μιλάμε πάντα για φαγητό για να προλάβω τους κακεντρεχείς εδώ μέσα.Στον κατάλογο έχουν κάνει τυπογραφικό γράφουν τυρί αντί για κασέρι
θα τους στείλω mail να το διορθώσουν![]()
Μαζί σου και εγώE
Εγώ τρώω όλα τα τυριά, ότι και αν είναι, όπου και αν είναι. Μιλάμε πάντα για φαγητό για να προλάβω τους κακεντρεχείς εδώ μέσα.
Τι θα έκανα στην ζωή χωρίς την σοφή καθοδήγηση σου...ΤΙ;!;;!!Σε δουλεύει ο Ντιμιγκώλης. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, που όντως δεν το κατάλαβες.