rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.104
- Πόντοι
- 19.321
Αφού ήταν όλα σωστά τότε γιατί σβήστηκε;;;οχι ολα σωστα![]()
Εγώ θα έβαζα παραπλανητικό τίτλο π.χ. ποιες ώρες μπαίνεται στο σαιτ και εκεί
θα τους ξεσκέπαζα.
Αφού ήταν όλα σωστά τότε γιατί σβήστηκε;;;οχι ολα σωστα![]()
Ναι όσοι δεν βγαίνουν την έχουν σκίσει τη γάτα,πιο ενημερωτικό θα ήταν να βάλεις ποιες ώρες βγαίνετε από το σαιτ![]()
εγώ εκπροσωπώ τους επιχειρηματίες, σοβαρούς ανθρώπους που μπαίνουν εδώ για να μοιράσουν γνώση και ελπίδα στον λαό.Ναι όσοι δεν βγαίνουν την έχουν σκίσει τη γάτα,
όσοι είναι τίμιοι εργαζόμενοι μπαίνουν το βράδυ (εκτός από τα ολιγόλεπτα)
και όσοι μπαίνουν μόνο πρωί το κάνουν από γραφείο γιατί πέφτει παντόφλα σπίτι.
Απλά πράγματα.
μπαινω ολες τις ωρες ΚΑΙ το ξερει και η κυραΝαι όσοι δεν βγαίνουν την έχουν σκίσει τη γάτα,
όσοι είναι τίμιοι εργαζόμενοι μπαίνουν το βράδυ (εκτός από τα ολιγόλεπτα)
και όσοι μπαίνουν μόνο πρωί το κάνουν από γραφείο γιατί πέφτει παντόφλα σπίτι.
Απλά πράγματα.
Μόνο εδώ και στο γήπεδο έρχονται τόσο κοντά όλες οι τάξεις.Οικοδομη,ψωμι,τυρι(τυρι),ελιες,ντοματα,αμστελ.Θα ταιτιστουν πολλα μελη μαλλον![]()
θα παρω μια ρυζογκοφρετα,θα την βρεξω,μετα θα την αφησω στον ηλιο να στεγνωσει ΚΑΙ θα στην πεταξω στην κεφαλα σουεγώ εκπροσωπώ τους επιχειρηματίες, σοβαρούς ανθρώπους που μπαίνουν εδώ για να μοιράσουν γνώση και ελπίδα στον λαό.

Η βία δεν είναι λύσηθα παρω μια ρυζογκοφρετα,θα την βρεξω,μετα θα την αφησω στον ηλιο να στεγνωσει ΚΑΙ θα στην πεταξω στην κεφαλα σου
θα παθεις διασειση στανταρ ΑΛΛΑ μετα θα συνελθεις![]()
Και δε θα ντραπείς να πας στο ταμείο με το κουτί με τις ρυζογκοφρέτες? να σε περάσουν για ρυζογκοφρετάκια?θα παρω μια ρυζογκοφρετα,θα την βρεξω,μετα θα την αφησω στον ηλιο να στεγνωσει ΚΑΙ θα στην πεταξω στην κεφαλα σου
θα παθεις διασειση στανταρ ΑΛΛΑ μετα θα συνελθεις![]()
Ειμαστε μακαρονάδες,τι να κάνουμε;Ταλαιπωρια
Άδειο ήταν το μπιτονι, ή είχε μείνει και λίγο adblue για να σου καθαρίσουν τα μπεκ και οι εξατμίσεις;φρέντο εξπρέσιο με λίγο ζάαρη
τυρόπιτα κωριάτικη
νερό 500μλ από κωριάτικη πηγή σε μπιτόνι adblue
Εγώ δεν προσερχομαιας πουμε στο περιπου ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ οι ΠΙΣΤΟΙ Μνηστευμενοι του μπου αλλα και οι παντρεμενοι που μπαινετε ΜΟΝΟ για καυλαντα και ΔΕΝ κερατωνετε το ταιρι σας![]()
Θα έλεγα κάτι για το τυρί που ακουμπάει τα μακαρόνια αλλά δεν έχω όρεξη. Καλή σου όρεξη μαν!Ταλαιπωρία
γεμάτο με παρθένο νερό από τα αλβάνια ΌροιΆδειο ήταν το μπιτονι, ή είχε μείνει και λίγο adblue για να σου καθαρίσουν τα μπεκ και οι εξατμίσεις;
Κατάλαβα, θα βουλωσουν και τα μπεκ και οι εξατμίσεις....γεμάτο με παρθένο νερό από τα αλβάνια Όροι
θα καθαρίσουν σα καινούρια θα γίνουνΚατάλαβα, θα βουλωσουν και τα μπεκ και οι εξατμίσεις....
Μην παρεξηθεις αθηναιε... Επειδή δεν αισθάνομαι ότι αξίζω αυτή την τιμη, καθώς είμαι ένας άπιστος που κερατωνω και δεν μπαίνω στο μπου μόνο για καύλαντα...ας πουμε στο περιπου ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ οι ΠΙΣΤΟΙ Μνηστευμενοι του μπου αλλα και οι παντρεμενοι που μπαινετε ΜΟΝΟ για καυλαντα και ΔΕΝ κερατωνετε το ταιρι σας![]()