tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.094
- Πόντοι
- 1.406
Αν τα μακαρόνια είναι μισκο, βάλε και τρουφα και θα ξεροχυσειςΑν βάλω πάνω από σπαγγετίνι Νο10 Νουτέλα και μπανάνα σε σε φέτες, ταιριάζει;![]()

Αν τα μακαρόνια είναι μισκο, βάλε και τρουφα και θα ξεροχυσειςΑν βάλω πάνω από σπαγγετίνι Νο10 Νουτέλα και μπανάνα σε σε φέτες, ταιριάζει;![]()
Αν τα μακαρόνια είναι μισκο, βάλε και τρουφα και θα ξεροχυσεις![]()
Σπίτι μου, μια η ώρα εξαφανίστηκαΠου ήσουν πριν κάνα 2ωρο μωρή σαλούφα;![]()
Σπίτι μου, μια η ώρα εξαφανίστηκα![]()
Τι να ξέρει ο αργυροτέτοιοςΜε τον Αργυροαπαυτό, μη σας πω και σε διαφορετικό τραπέζι.![]()
Τι να ξέρει ο αργυροτέτοιος
αυτός βουτάει το κασέρι μέσα στις σάλτσες για να μην πω ότι το βουτάει και στη φασολάδα![]()
Ναι αλλά δε βάζει τυρί ρε μπαγλαμαΕδώ βάζει πατάτες τηγανιτές μέσα στην γιουβαρλακόσουπα λέμε...![]()
στο επόμενο στάδιο θα μουλιάσει ραβανί μέσα στον πατσά και για να γλιστράει θα έχει μπύρα λάγκερ υποβρύριο μέσα σε γάλα πλήρεςΕδώ βάζει πατάτες τηγανιτές μέσα στην γιουβαρλακόσουπα λέμε...![]()
Πρέπει να βάλεις μια στρώση νουτελα στο πιάτο και μετά το σπαγγετινι και τα υπόλοιπαΑν βάλω πάνω από σπαγγετίνι Νο10 Νουτέλα και μπανάνα σε σε φέτες, ταιριάζει;![]()
Πω ρε ταλαιπωρίαΣπίτι μου, μια η ώρα εξαφανίστηκα
Εχθές είχε μυσταγωγια.
Με περπατησε μπουρδελότσαρκα μετά από ουτε θυμάμαι ποσα χρονια ο υψιστος μυστης μπαμπολας με τον αδελφό ελγκα.
Εξαντλητική μυσταγωγια με ολονυχτία
![]()
Σωστός. Μπορείς να βάλεις και τρεις φιλεταρισμενες σαρδελες πανω απ τη νουτελα πριν ρίξεις το σπαγγέτινιΠρέπει να βάλεις μια στρώση νουτελα στο πιάτο και μετά το σπαγγετινι και τα υπόλοιπα
Περάσαμε ωραία μαν. Ελγκα ξέρεις. Μπαμπολας ρισπεκτ, μέγας μυστηςΠω ρε ταλαιπωρία![]()
Με αντζούγιες έχω ακούσει πως γίνεται τέλειο....Σωστός. Μπορείς να βάλεις και τρεις φιλεταρισμενες σαρδελες πανω απ τη νουτελα πριν ρίξεις το σπαγγέτινι
![]()
και λίγο κανέλα θα πηγαίνει πάνω από τις σαρδέλες για το τελείωμαΣωστός. Μπορείς να βάλεις και τρεις φιλεταρισμενες σαρδελες πανω απ τη νουτελα πριν ρίξεις το σπαγγέτινι
![]()
Αφου μπόρεσες να παςΠεράσαμε ωραία μαν. Ελγκα ξέρεις. Μπαμπολας ρισπεκτ, μέγας μυστης![]()
Κριτικές γραφτηκανε ή δεν τσιμπήσατε;Σπίτι μου, μια η ώρα εξαφανίστηκα
Εχθές είχε μυσταγωγια.
Με περπατησε μπουρδελότσαρκα μετά από ουτε θυμάμαι ποσα χρονια ο υψιστος μυστης μπαμπολας με τον αδελφό ελγκα.
Εξαντλητική μυσταγωγια με ολονυχτία
![]()
Η πρασινάδα νομίζω το χαλάει...