tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.025
- Πόντοι
- 1.406
Φιλαράκι μου είμαι σπίτι, εχω φαει ήδη δυο Αντρέα Δάφνη, τώρα παγωτό.Αφου εδω ειμαι τι οχι,ελα κερναω.
Γιώργος κάτω του μετρίου.
Φιλαράκι μου είμαι σπίτι, εχω φαει ήδη δυο Αντρέα Δάφνη, τώρα παγωτό.Αφου εδω ειμαι τι οχι,ελα κερναω.
Φιλαράκι μου είμαι σπίτι, εχω φαει ήδη δυο Αντρέα Δάφνη, τώρα παγωτό.

ΜετριότηταΑντρεα Δαφνη ;; για πες![]()

Οκ ειναι,έτυχε να κατσω.Φιλαράκι μου είμαι σπίτι, εχω φαει ήδη δυο Αντρέα Δάφνη, τώρα παγωτό.
Γεμιστά ΧΩΡΙΣ ΚΙΜΑ
Αριανι
Ααα, άγιε μου πιάστε κόκκινο.. δεν ειδα το σχόλιο σας, το ίδιο είπα κι εγώ του ακατανομαστου που μας έβαλε να τσακωνόμαστε τρεις μέρες για το τυρί και το ρύζι...Γαλακτοκομικό με ρύζι;;;;
Λιγοθυμώ![]()
Eγω επενδύω στην ποιότητα ,αγαπητέ εν bou αδερφέ,και στα όρια που μόνο προς τα πάνω πάνε...ενώ οι πιπινολατρες έχουν όριο εκ του νόμου τα 18 ...πόσο πιο κάτω να πέσουν;Ενώ εγώ μπορώ να νιώσω δυνατές συγκινήσεις ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ξεπερνώντας τα όρια.Αν κρίνουμε από τις γεροντολολίτες που μας πλασάρετε για ανθό, την έχουμε χάσει την αισθητική εδώ και χρόνια.![]()
Εγώ εστίασα στο ότι δεν είναι πρέπον αισθητικά να ρίχνουμε τυρί πάνω από το ρύζι εξομοιώνοντας το με τα μακαρόνια...Ααα, άγιε μου πιάστε κόκκινο.. δεν ειδα το σχόλιο σας, το ίδιο είπα κι εγώ του ακατανομαστου που μας έβαλε να τσακωνόμαστε τρεις μέρες για το τυρί και το ρύζι...
Αν μπερδεύεις το ρύζι με τα μακαρόνια μπερδεύεις τις πουτσες με τις βούρτσες άρα βάφεις τα παπούτσια με την πουτσα ...Τα γεμιστά έχουν ρύζι, το αριανι είναι γαλακτοκομικο, κάπου στη διαδρομή θα ακουμπησαν... Νομίζω αυτοακυρώνεσαι...
![]()
...;Γενικώς οι Βαλκανικοί λαοί...τι σκατά επιρροές έχουν όσοι αγνοούν αυτόν τον καταπληκτικό συνδυασμό...μόνο Μc Donalds και σουβλάκια ξέρουν να τρωνε μαλλον.Αριανί με το φαγητό ξηγιουνται πολυ οι Βουλγαροι παντως.
Ειναι θεμα αισθητικης στο πιατο. Δεν ειναι μακαρονια για να πεσει πανω τους γαλακτομικο.Τα γεμιστά έχουν ρύζι, το αριανι είναι γαλακτοκομικο, κάπου στη διαδρομή θα ακουμπησαν... Νομίζω αυτοακυρώνεσαι...
![]()
Ειναι θεμα αισθητικης στο πιατο. Δεν ειναι μακαρονια για να πεσει πανω τους γαλακτομικο.
Τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε.

Ο Αργυροειδικος γνωρίζει.Αν το μουνί είναι τριχωτό, μπορείς να χύσεις πάνω στις τρίχες, ή είναι απαγορευτικό αισθητικά;![]()
Εγώ εστίασα στο ότι δεν είναι πρέπον αισθητικά να ρίχνουμε τυρί πάνω από το ρύζι εξομοιώνοντας το με τα μακαρόνια...
Έχουμε θάψει πλέον τα τσεκούρια του πολέμου...

Ο Αργυροειδικος γνωρίζει.

Γατακια είμαστε, γατακια.'Οσο προχωρά το θέμα αντιλαμβάνομαι πόσο αδαής είμαι περί τα εικαστικά.
Αφήστε που μου δημιουργούνται συνεχώς νέες απορίες.![]()
Mερικοι το πιτσιλανε με γιαούρτι...μην λέμε ονόματα.Ο Αργυροειδικος γνωρίζει.
Όχι.Στο ζυμαρικό ρυζάκι καθώς και στο κριθαράκι, που ομοιάζουν με ρύζι, ταιριάζει αισθητικά το γαλακτοκομικό;![]()
Ωραιο πραμα, να σε εχει καποιος απεναντι του και να στο φερει στην μουρη.Mερικοι το πιτσιλανε με γιαούρτι...μην λέμε ονόματα