Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.488
- Πόντοι
- 6.256
νέος ήμουν στα 20 που δεν δούλευαEιναι;
τώρα είμαι ένα βήμα πριν τη σύνταξη ούτε 3 φορές την εβδομάδα δε μπορώ να βγω
νέος ήμουν στα 20 που δεν δούλευαEιναι;
Στην Ανδαλουσία είσαι;Γκασπάτσο και χαμόν σεράνο με πεπόνι Λεσινιόν (Αγρινίου).![]()
Ω να σου... Ζήλεψα...
Από σεράνο μόνο πάστα έχω φαειΓκασπάτσο και χαμόν σεράνο με πεπόνι Λεσινιόν (Αγρινίου).![]()
αυτό το χαμόν πάει ότι πρέπει με ρυζογκοφρέτες τις απλές όμως για να μην επισκιάζουν τις γεύσεις
Από σεράνο μόνο πάστα έχω φαει![]()
Ναι. Να βάλετε επάνω και μερικές σταγόνες ορυκτέλαιο 10-40 για να ισορροπήσει η λιπαρότητα.![]()
Για λίπανση πρότεινε ο Άγιος όχι για φουλάρισμα ρεζερβουάρ.από πετρελαιοειδή προτιμώ την 100άρα της pb στις ρυζογκοφρέτες μου![]()
από πετρελαιοειδή προτιμώ την 100άρα της pb στις ρυζογκοφρέτες μου![]()
Για το ζεστό κλίμα της Ελλάδας αυτή την εποχή προτείνω να βάλει καλύτερα 20w-50Ναι. Να βάλετε επάνω και μερικές σταγόνες ορυκτέλαιο 10-40 για να ισορροπήσει η λιπαρότητα.![]()
Για το ζεστό κλίμα της Ελλάδας αυτή την εποχή προτείνω να βάλει καλύτερα 20w-50
Εγώ βλέπω το χαμον να ζωντανεύει και να φεύγει τρέχοντας μόλις έρθει σε επαφή με αυτά τα φαγώσιμα σουβερακια .αυτό το χαμόν πάει ότι πρέπει με ρυζογκοφρέτες τις απλές όμως για να μην επισκιάζουν τις γεύσεις
Χοντρό και βαρύ σε σχέση με λεπτο το 10-40Για το ζεστό κλίμα της Ελλάδας αυτή την εποχή προτείνω να βάλει καλύτερα 20w-50
Λίγη βαλβολίνη, ίσα από πάνω.στα τυρια βαζουμε λαδι?
Οχι αδελφε,ασε τι λένε οι κωλομπαραδες.στα τυρια βαζουμε λαδι?