athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.502
- Πόντοι
- 16.631
νομος ειναι το δικιο του ΜΙΣΘΩΤΟΥο νόμος είναι με το μέρος μας![]()

νομος ειναι το δικιο του ΜΙΣΘΩΤΟΥο νόμος είναι με το μέρος μας![]()

πήρες προαγωγή από εργάτης με ημερομίσθιο?νομος ειναι το δικιο του ΜΙΣΘΩΤΟΥ![]()

οχι ωρομισθιο με εξαμηνες συμβασεις ειμαιπήρες προαγωγή από εργάτης με ημερομίσθιο?![]()

εμπολοι οφ δε μονθ είσαι ρε θηρίοοχι ωρομισθιο με εξαμηνες συμβασεις ειμαι![]()
of 6 months θα ελεγαεμπολοι οφ δε μονθ είσαι ρε θηρίο![]()

Τελικά τι τσίμπησες σήμερα;of 6 months θα ελεγα![]()
σου δίνουν και 100ε την εβδομάδα έναντι?of 6 months θα ελεγα![]()

Κωλομπαραδες μανΤελικά τι τσίμπησες σήμερα;
γιατί 2 σελίδες λέτε άσχετα![]()
πρωινο μπισκοτο με ταχινι μεσα,μεσημεριανο σπανακορυζο με μια φετα ολικηςΤελικά τι τσίμπησες σήμερα;
γιατί 2 σελίδες λέτε άσχετα![]()

ναι εχω μαζεψει 450 ευρω τραπεζασου δίνουν και 100ε την εβδομάδα έναντι?![]()

Δεν πιστεύω να ακουμπούσε η φέταπρωινο μπισκοτο με ταχινι μεσα,μεσημεριανο σπανακορυζο με μια φετα ολικης![]()

σπανια τρωω φετα δεν μου αρεσει..σκετο σπανακορυζο με μια φετα ψωμι ολικηςΔεν πιστεύω να ακουμπούσε η φέτα![]()

350 να υπολογίζεις είπες ότι θα στείλεις 100ρικοναι εχω μαζεψει 450 ευρω τραπεζα![]()
Τώρα το ξεκαθάρισες.σπανια τρωω φετα δεν μου αρεσει..σκετο σπανακορυζο με μια φετα ψωμι ολικης![]()
Άγιε, τι δαχτυλάκι σας έβαλε ο Ισίδωρας, τον δείκτη ή τον μέσο?Καρπάτσιο λαυράκι και ένα δακτυλάκι Άδολο Ισιδώρου Αρβανίτου.![]()
Απο που μαν τα καλάμια?Καλαμακια μπουτι κοτόπουλο (5) σαλάτα ντομάτα δυο κρεμμυδια, λίγο σκορδοψωμο, λεμονάδα έψα. Ίσως σε καμία ώρα βάλω ένα ποτηρι κόκκινο κρασι (νεροποτηρο φυσικα)
Το παγωτό είναι στάνταρ.
![]()
Χασάπης γειτονιά μαν.Απο που μαν τα καλάμια?
Άγιε, τι δαχτυλάκι σας έβαλε ο Ισίδωρας, τον δείκτη ή τον μέσο?

Εκαματε αναφορα περί βρώσης λαυρακιου μετα δαχτύλου απο κάποιον κύριο Ισιδωρα...Δεν σας εννοάω κυριε τυπε.![]()