fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
Κι εμείς σαν «πουλακια» δεν τρώμε ? Ελαφρά ;-)Τύπε νηματοθέτη , το κεχρί δεν είναι αυτό που τρώνε τα καναρίνια ?![]()
Κι εμείς σαν «πουλακια» δεν τρώμε ? Ελαφρά ;-)Τύπε νηματοθέτη , το κεχρί δεν είναι αυτό που τρώνε τα καναρίνια ?![]()
Κι εμείς σαν «πουλακια» δεν τρώμε ? Ελαφρά ;-)

ναι περιπου 1 χρονο θα κανεις να τα χωνεψειςμετα απο παρα πολυ καιρο εφαγα μακντοναλτς και εχω να πω οτι ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ και μπραβο μου που τα εφαγα.
του χρονου παλι![]()
Πώ ρε πούστη γιατίναι περιπου 1 χρονο θα κανεις να τα χωνεψεις

ειναι απο τα ΑΓΝΑ υλικα που εχουνΠώ ρε πούστη γιατί![]()

ΑΓΝΑ σαν αυτά από το χωριό πουειναι απο τα ΑΓΝΑ υλικα που εχουν![]()
Έφαγες...μάλιστα....όμως ΧΟΡΤΑΣΕΣ;;;;μετα απο παρα πολυ καιρο εφαγα μακντοναλτς και εχω να πω οτι ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ και μπραβο μου που τα εφαγα.
του χρονου παλι![]()
Εγώ είναι σαν να μην έφαγα...τι ευαίσθητοι είστε εσείς οι αστοί...με κεχρί βαρυστομαχιαζετε μερικοί μερικοί.ναι περιπου 1 χρονο θα κανεις να τα χωνεψεις
ειμαι ευαισθητοςΕγώ είναι σαν να μην έφαγα...τι ευαίσθητοι είστε εσείς οι αστοί...με κεχρί βαρυστομαχιαζετε μερικοί μερικοί.

ειμαι ευαισθητος![]()
ενα κιλο φαι ηταν, δεκα ευρω πληρωσαΈφαγες...μάλιστα....όμως ΧΟΡΤΑΣΕΣ;;;;
Εγώ έτσι για την φάση θα ασχοληθώ κάπου κάπου αλλά με 10-12€ χτυπάω μερίδα μαγειρευτό φαγητό και χορταινω σίγουρα ενώ εκεί είναι υπό αμφισβήτηση το χόρτασμα.
δεν ψωνιζει κανεις και βαλανε εκπτωσεις...Και βάλεναι περιπου 1 χρονο θα κανεις να τα χωνεψεις
Φαντάσου τι είχε μέσαενα κιλο φαι ηταν, δεκα ευρω πληρωσαδεν ψωνιζει κανεις και βαλανε εκπτωσεις...
Φαντάσου τι είχε μέσα
από που μανΚατι λαιτ
Λουτρακι μαναπό που μαν
Απο που μαν?Μυδοπίλαφο
Πράσινη σαλάτα
Σαγανάκι
ζιρο
τώρα ροδάκινο
ΩΠΑ !!!!!!!!! , Επαιξες Δυνατα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για Σωστους Καλοκαιρινους Τυπους !!!!!!!!Μυδοπίλαφο
Πράσινη σαλάτα
Σαγανάκι
ζιρο
τώρα ροδάκινο