troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
πες οτι δινει και κωλο μπαρμπαΑπό τη Μέλπω.
Μια κυρία που φιλοξενείται κι αυτή στον οίκο ευγηρίας.![]()
πες οτι δινει και κωλο μπαρμπαΑπό τη Μέλπω.
Μια κυρία που φιλοξενείται κι αυτή στον οίκο ευγηρίας.![]()
Πάρτε μια αναφορά επειδή αυθαδιάζετε και αναρτάτε άσχετους με το θέμα που είναι μάλιστα πούστιδοι.Ένας άσχετος που έβγαλε βιβλίο, RISOTTI το λένε
έχει εξαιρετικά βίντεο στο youtube
όπως και αυτά του Λουκάκου
Ζητώ συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί χωρίς την άδεια του ΑργυροτέτοιουΠάρτε μια αναφορά επειδή αυθαδιάζετε και αναρτάτε άσχετους με το θέμα που είναι μάλιστα πούστιδοι.
πες οτι δινει και κωλο μπαρμπα

Τώρα είναι πολύ αργά, για συγγνώμη. Αφήστε που από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη, χάθηκε ο σεβασμός στις αυθεντίες.Ζητώ συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί χωρίς την άδεια του Αργυροτέτοιου
να γράφουμε πληροφορίες![]()

Κι αυτος μαγειρευει στο γιουτουμπ;όπως και αυτά του Λουκάκου
Κ εγώ με κουτάλι τα τρώω. Στην ουσία, ανοίγω το στόμα/καταπακτή και σπρώχνωΕρωτήσεις:
α)Με όσα γράψατε παραπάνω οι φακές είναι σούπα. Όταν τις φτιάχνω προσθέτω ελάχιστα υγρά και μπορούν κάλλιστα να φαγωθούν και με πιρούνι (+κανα δυο φέτες ψωμί για παπάρα). Που ανήκουν λοιπόν οι φακές μου??
β)Κυκλοφορούν (ακόμα) τύποι που τρώνε τα ζυμαρικά χρησιμοποιώντας και κουτάλι και πιρούνι, τι τρώνε αυτοί οι τύποι???????

δεν ξερω αν εγινε τυχαια αυτος ο χαρακτηρισμος, παντως πεσατε μεσαΠοια είναι αυτή η πουστάρα;

Τότε τρως μακαρονόσουπα.Κ εγώ με κουτάλι τα τρώω. Στην ουσία, ανοίγω το στόμα/καταπακτή και σπρώχνω![]()
Μετά θα φαω και παγωτοσουπαΤότε τρως μακαρονόσουπα.
Και οι χυλοπίτες που είναι με ζουμί, χυλοπιτόσουπα.

Μια πουστάρα, όπως οι άλλοι δυο που αν δεν υπήρχε η τηλεόραση δεν θα είχε δουλειά ως μάγειρας γιατί είναι άχρηστος και θα ψόφαγε της πείνας.Ποια είναι αυτή η πουστάρα;
Κι αυτος μαγειρευει στο γιουτουμπ;
![]()
Α) Μάλλον είναι κάτι σαν ζεστή σαλάτα.Ερωτήσεις:
α)Με όσα γράψατε παραπάνω οι φακές είναι σούπα. Όταν τις φτιάχνω προσθέτω ελάχιστα υγρά και μπορούν κάλλιστα να φαγωθούν και με πιρούνι (+κανα δυο φέτες ψωμί για παπάρα). Που ανήκουν λοιπόν οι φακές μου??
β)Κυκλοφορούν (ακόμα) τύποι που τρώνε τα ζυμαρικά χρησιμοποιώντας και κουτάλι και πιρούνι, τι τρώνε αυτοί οι τύποι???????

Ερωτήσεις:
Κ εγώ με κουτάλι τα τρώω. Στην ουσία, ανοίγω το στόμα/καταπακτή και σπρώχνω![]()
Τότε τρως μακαρονόσουπα.
Και οι χυλοπίτες που είναι με ζουμί, χυλοπιτόσουπα.
Θα αηδίασε με εσένα τον μαλάκα.Ρε σεις ,που χάθηκε ο @κωλο-γερος ;
Με αυτά που γεμίζει το πιάτο του θα λιποθύμησε. Βάζει φλογέρες με κασέρι πάνω στο ρύζι.Ρε σεις ,που χάθηκε ο @κωλο-γερος ;