gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.244
- Πόντοι
- 8.695
Αν δεν είναι μπροστά μπροστά οι θέσεις, εγώ δεν έρχομαιΘα έρθω κι εγώ.![]()
Αν δεν είναι μπροστά μπροστά οι θέσεις, εγώ δεν έρχομαιΘα έρθω κι εγώ.![]()
ε τωρα γινεσε παλιανθρωπαςΑν δεν είναι μπροστά μπροστά οι θέσεις, εγώ δεν έρχομαι
οχιΝομίζω πάντως ότι μπορούμε να αποφύγουμε χαρακτηρισμούς όπως βλαμμένος, μαλάκας, ηλίθιος.
Τα μέλη έχουνε δείξει πολλάκις ότι μπορούν να κάνουν μία πολιτισμένη συζήτηση χωρίς άσχημους χαρακτηρισμους, προς τους διαφωνούντες
Καλά άντε μέχρι τρίτο τραπέζι από την πίσταε τωρα γινεσε παλιανθρωπας
Αν δεν είναι μπροστά μπροστά οι θέσεις, εγώ δεν έρχομαι

αν εννοεις κασερι μετρητο ΦΕΡΕ!Καλά άντε μέχρι τρίτο τραπέζι από την πίστα
Ο ντιμι κερνάει το ποτά αφου τη γλίτωσε με την ταβέρνα, ή πρεπει να φέρω κασέρι μαζί;
Να κεράσω μια Πίτσα τέσσερα τυριά καλύτεραΚαλά άντε μέχρι τρίτο τραπέζι από την πίστα
Ο ντιμι κερνάει το ποτά αφου τη γλίτωσε με την ταβέρνα, ή πρεπει να φέρω κασέρι μαζί;

Νομίζω πάντως ότι μπορούμε να αποφύγουμε χαρακτηρισμούς όπως βλαμμένος, μαλάκας, ηλίθιος.
Τα μέλη έχουνε δείξει πολλάκις ότι μπορούν να κάνουν μία πολιτισμένη συζήτηση χωρίς άσχημους χαρακτηρισμους, προς τους διαφωνούντες

που θα μας πας ρε μπαρμπα? στα αραπακια να εχουμε τιποτα παραγγελιες?Στην προκειμένη προτιμάμε τις πίσω, γιατί στις μπροστινές πετάγονται οι πιτσίλες από τα αίματα.![]()
που θα μας πας ρε μπαρμπα? στα αραπακια να εχουμε τιποτα παραγγελιες?

Στα παπάρια μου
Μπορεί να είναι δύο τυριά και δύο κασέρια;Να κεράσω μια Πίτσα τέσσερα τυριά καλύτερα![]()
ο αλλος μας ελεγε κακομαθημενα σαπακια προχθες που αναψαμε a/c επρεπε λεει να κατσουμε με 32 βαθμους μεσα στο σπιτι...αντεχεις μια χαρα λεειΑνεφικτο![]()

Να κεράσω μια Πίτσα τέσσερα τυριά καλύτερα![]()
Όχι ρε μαν κανονικό κασέρι εννοω, μου φέρανε από το χωριό.αν εννοεις κασερι μετρητο ΦΕΡΕ!
Το ίδιο πιστεύω και εγώ.Ανεφικτο![]()
χαμενο θα παει...θα του λειπουν τρια για να φτιαξει μια πιτσαΌχι ρε μαν κανονικό κασέρι εννοω, μου φέρανε από το χωριό.
Μπορεί να δώσω λίγο και στον ντίμι να βαλει στην πίτσα
με τι τυρι η τυροπιτα μαν?Με κουράσατε πάω στις 4 φουρνάρισες να πάρω ψωμί και μία ζαμπόνοτυρόπιτα