Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.370
- Πόντοι
- 6.256
ο αλεξ ειχε τζιπ σουζουκι παντωςΔεν ειναι τυχαίο οτι μονο κάτι μα΄λακες τα έχουν αυτα
Και μιλαμε για τα μικρα , γιατι τα αλλα τα λενε ολα Τζεροκι οι γκομενες![]()

ο αλεξ ειχε τζιπ σουζουκι παντωςΔεν ειναι τυχαίο οτι μονο κάτι μα΄λακες τα έχουν αυτα
Και μιλαμε για τα μικρα , γιατι τα αλλα τα λενε ολα Τζεροκι οι γκομενες![]()

Μονο ο Αλεξ το λεει αυτοο αλεξ ειχε τζιπ σουζουκι παντως![]()

πεντε δεκα βλαχοι τα λενε αυτα εδω πανω τα ακουσατε οι αθηναιοι και βγαλατε γλωσσα οτι και καλα ετσι τα λεμε
ρουφα με το καλαμακι κανα σουβλακι με μπιφτεκι![]()

ο αλεξ ειχε τζιπ σουζουκι παντως![]()
πςςςςςςςςςςςςςςΙσα μωρη που θα μας πεις για την μπουγατζουπολη .. που σκαμε με το μετρητο πανω στους πεινάλες και σε σουαχιλι να παραγγειλουμε σουβλακι
ή κανα μπιφτεκι τσακιζονται να μας το φέρουν![]()

πςςςςςςςςςςςςςς![]()

Μας έχουν ζαλισει ρεζ τα παπαρια με τις τυροκροκετες.απο οτι καταλαβα (γιατι δεν ειμαι και πολυ περιεργος)
αυτοι που τα λενε ολα κασερια η τυρια το λογισμικο τους δεν σκαλωνει στο χρωμα αλλα παει αναλογα αν ειναι φετες η οχι
πχ το τσενταρ σε φετες=κασερι ...παρμεζανα κομματι=τυρι κλπ δεν θελουν να το ψαξουν παραπανω ...δεν αξιζει τον κοπο βρε εδερφε λεμε
πρεπει να ειναι οι ιδιοι που ολα τα 4χ4 τα λενε τζιπ
-τι αμαξι εχεις?
-ενα τζιπ
-ποιο?
-ενα σουζουκι...
κατι τετοιο![]()
Μήπως το σωστό είναι ΚΑΣΕΡΟκροκετες;Μας έχουν ζαλισει ρεζ τα παπαρια με τις τυροκροκετες.
για πες στο στα αμερικανικατωρα που θα γινει το Ολυμπιον Μακ Ντοναλτς θα λενε ενα σαντουιτς μπιφτεκι πικλα τσενταρ και αλοιφες κετσαπομουσταρδες![]()
Μας έχουν ζαλισει ρεζ τα παπαρια με τις τυροκροκετες.

ΟχιΜήπως το σωστό είναι ΚΑΣΕΡΟκροκετες;
Ασε τυπε , ο Νικ την πατησε ναπουμε , εδω και 11 χρόνια λενε θα κανουν διασταυρωσεις για οχηματα που δεν εχουν πληρωσει κτεο ασφαλεια και τελη , και μα΄λλον τον επιασε η φακα μανΟ νικ πάλι σε έφοδο ειναι νιπλη για αντλίες, η καργιολα
Εγώ το εχω ακούσει από τύπο να το λέει: τούνελ τρένου.δεν ξερουν με τι να το παιξουν ιστορία και διαφορετικοι ναπουμε και λενε οτι μαλακια τους κατεβει , σε λιγο θα λενε και το μετρο υπογειο τσουφ τσουφ![]()
Ολο σε βενζινάδικα μου στελνει τι γίνεται κτλ,μεγαλη γάταΑσε τυπε , ο Νικ την πατησε ναπουμε , εδω και 11 χρόνια λενε θα κανουν διασταυρωσεις για οχηματα που δεν εχουν πληρωσει κτεο ασφαλεια και τελη , και μα΄λλον τον επιασε η φακα μαν![]()

ξερεις φανταζομαι οτι η θεσσαλονικη ειχε γκουντις χρονια πριν ανοιξουν στην αθηνα ε?τωρα που θα γινει το Ολυμπιον Μακ Ντοναλτς θα λενε ενα σαντουιτς μπιφτεκι πικλα τσενταρ και αλοιφες κετσαπομουσταρδες![]()
γαμησετα μπερδεμαΟ νικ πάλι σε έφοδο ειναι νιπλη για αντλίες, η καργιολα
Ολο σε βενζινάδικα μου στελνει τι γίνεται κτλ,μεγαλη γάτα![]()

Ναι που ειναι τα μπλοκα τι ώρα να περάσω κτλεχει κανει χαρτογραφηση σε οτι πουτάνα κυκλοφορει η πιατσαρει απο Βουλιαγμενης και κάτω
Μεχρι Σουνιο ξερει ολα τα στεκια![]()

ξερεις φανταζομαι οτι η θεσσαλονικη ειχε γκουντις καμια χρονια πριν ανοιξουν στην αθηνα ε?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙ 
ισχυει για το πουτσο ειναι εδω και χρονιαΓαμησε τα , το σκεφτηκα μολις ειχε πατησει "δημοσιευση απαντησης" και λεω το μουνι θα το θυμηθει
Παντως για κλεισιμο ειναι , ουτε οι πακιστανοι που κανουν ντελιβερι δεν τρωνε απο εκειΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙ
![]()