Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 804K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.370
Πόντοι
6.256
Ναι αλλά είναι όλα τα κασέρια κίτρινα ;;;;:coffee:
απο οτι καταλαβα (γιατι δεν ειμαι και πολυ περιεργος)

αυτοι που τα λενε ολα κασερια η τυρια το λογισμικο τους δεν σκαλωνει στο χρωμα αλλα παει αναλογα αν ειναι φετες η οχι

πχ το τσενταρ σε φετες=κασερι ...παρμεζανα κομματι=τυρι κλπ δεν θελουν να το ψαξουν παραπανω ...δεν αξιζει τον κοπο βρε εδερφε λεμε

πρεπει να ειναι οι ιδιοι που ολα τα 4χ4 τα λενε τζιπ

-τι αμαξι εχεις?
-ενα τζιπ
-ποιο?
-ενα σουζουκι...

κατι τετοιο :coffee:

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
22
Like
17.339
Πόντοι
8.695
με σειρα
λαδι κρεμμυδι σκορδο >>>>>>> τσιγαρισμα
κιμας αλατι πιπερι, στρογγυλα μπαχαρια+στικ κανελα που θα βγουν εκτος στο τελος, ντοματινια >>>>>> καβουρδισμα
μια κουταλια μελι, δυοσμος, κονκασε, μισο ποτηρι νερο (απτα βρασμενα μακαρονια) >>>>>> ανακατεμμα

Μολις χασει την πολλη υγρασια, κλεινεις και εισαι ετοιμος. Αν το κανεις σωστα, ~20-25 λεπτακια, οσο βραζεις/σουρωνεις απο διπλα τα μακαρονια
σερβιρεις με παρμεζανα αν εισαι λιγο ντιγκινταγκας ή με γραβιερα αμφιλοχιας αν εισαι αντρακλας αρχιδατος

καλη τυχη :coffee:
Περιπου ετσι και η δικη μου συνταγη χωρις δυοσμο και μελι. Σβηνω με λιγο κρασι μετα το τσιγαρισμα πριν μπουν τα υπολοιπα υλικα.
Μαν, θα τα δοκιμασω την επομενη φορα με δυοσμο και μελι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506

αυτοι που τα λενε ολα κασερια η τυρια το λογισμικο τους δεν σκαλωνει στο χρωμα αλλα παει αναλογα αν ειναι φετες η οχι

πχ το τσενταρ σε φετες=κασερι ...παρμεζανα κομματι=τυρι κλπ δεν θελουν να το ψαξουν παραπανω ...δεν αξιζει τον κοπο βρε εδερφε λεμε

-τι αμαξι εχεις?
-ενα τζιπ
-ποιο?
-ενα σουζουκι...

το γαμαμε στους συμβολισμους τωρα...
δλδ αν εχεις τζιπ εισαι αντρακλας και αν εχεις σουζουκι εισαι ντιγκινταγκας?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.370
Πόντοι
6.256
το γαμαμε στους συμβολισμους τωρα...
δλδ αν εχεις τζιπ εισαι αντρακλας και αν εχεις σουζουκι εισαι ντιγκινταγκας?
αλλο λεω ρε μη κολλας στο σουζουκι και στο τζιπ τωρα

το ποιντ ειναι οτι καποιοι ολα αυτα που "μοιαζουν" τα λενε με ενα ονομα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.973
Πόντοι
40.655
αλλο λεω ρε μη κολλας στο σουζουκι και στο τζιπ τωρα

το ποιντ ειναι οτι καποιοι ολα αυτα που "μοιαζουν" τα λενε με ενα ονομα

Όπως το τζατζίκι το βιξ και το γράσο είναι αλοιφές επειδή τα αλείφουμε ας πούμε; :coffee:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.370
Πόντοι
6.256
Όπως το τζατζίκι το βιξ και το γράσο είναι αλοιφές επειδή τα αλείφουμε ας πούμε; :coffee:
δεν το καταλαβα ποτε πως καποια στιγμη απο το πουθενα την μουσταρδομαγιονεζα αρχισαν να την γραφουν σαν αλοιφη

εχω δει και το αλλο απιστευτο...τα μπαχαρικα να τα γραφουν "καλλυντικα" ... :confused:

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.653
Πόντοι
1.056
Το λοιπόν.
Το κασέρι ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΕΊΔΟΣ ΤΥΡΙΟΥ, ΟΧΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΥΡΙΩΝ, χαρακτηρισμενο ως Π. Ο. Π., υποκιτρινου χρώματος.
Υπάρχουν πολλά υποκιτρινα ή προς το κίτρινο τυριά διαφορετικών γεύσεων και σκληρότητας, δεν λέγονται γτχμ κασερια αλλά γραβιέρα, ενταμ, γκούντα, ρεγκατο κτλ.
Όποιος ξανα αναφερθεί σε κασερια, θα γαμηθει...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756

-τι αμαξι εχεις?
-ενα τζιπ
-ποιο?
-ενα σουζουκι...

γυναικα αν λεει το 4χ4 σου τζιπ παει να πει οτι το θεωρει για το πουτσο το αυτοκίνητο .. αν ειναι καλο λεει την μαρκα , ΝΟΜΟΣ

Αλλο ενα τσαμπα μαθημα προς την κοινωνία απο τον Νιπλη :coffee:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.618
Πόντοι
28.246

-τι αμαξι εχεις?
-ενα τζιπ
-ποιο?
-ενα σουζουκι...

Κάλεσε ολόκληρη την βόρεια Ελλάδα να ψηφίσει.

Πρόσεχε τι ψήφισε ο Αργυροτετοιος.....

Πρέπει να βγει μια άκρη. Σειρά θα πάρει το πίτα ή σάντουιτς με γύρο και το σουβλάκι ή Καλαμάκι.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.618
Πόντοι
28.246
γυναικα αν λεει το 4χ4 σου τζιπ παει να πει οτι το θεωρει για το πουτσο το αυτοκίνητο .. αν ειναι καλο λεει την μαρκα , ΝΟΜΟΣ

Έχεις απόλυτο δίκιο και όποιος πάει να σου το στερήσει ριχτου αναφορά, σε στηρίζω εγώ.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.618
Πόντοι
28.246
Το λοιπόν.
Το κασέρι ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΕΊΔΟΣ ΤΥΡΙΟΥ, ΟΧΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΥΡΙΩΝ, χαρακτηρισμενο ως Π. Ο. Π., υποκιτρινου χρώματος.
Υπάρχουν πολλά υποκιτρινα ή προς το κίτρινο τυριά διαφορετικών γεύσεων και σκληρότητας, δεν λέγονται γτχμ κασερια αλλά γραβιέρα, ενταμ, γκούντα, ρεγκατο κτλ.
Όποιος ξανα αναφερθεί σε κασερια, θα γαμηθει...
@argyrotoxos Κοίτα τι λέει τούτος.

Για να μάθεις ρε ατιμε. Θα σε σκίσει τώρα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.973
Πόντοι
40.655
δεν το καταλαβα ποτε πως καποια στιγμη απο το πουθενα την μουσταρδομαγιονεζα αρχισαν να την γραφουν σαν αλοιφη

εχω δει και το αλλο απιστευτο...τα μπαχαρικα να τα γραφουν "καλλυντικα" ... :confused:

Περιμένω την στιγμή που θα έρθω Θεσσαλονίκη, να ζητήσω στον Χόντο μια ενυδατική, και όταν θα με ρωτήσουν για τι τύπο δέρματος, να τους απαντήσω :

Δεν είναι για εμένα. Για το στιφάδο είναι. :confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.370
Πόντοι
6.256

μπορει να ειναι τζιπ jeep :2on1:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.618
Πόντοι
28.246
Περιμένω την στιγμή που θα έρθω Θεσσαλονίκη, να ζητήσω στον Χόντο μια ενυδατική, και όταν θα με ρωτήσουν για τι τύπο δέρματος, να τους απαντήσω :

Εσύ να προσέχεις με αυτό το ρυζόγαλο που του έγραψες. Ο Αργυροτοτος κρίνει τι είναι σωστό και τι όχι να τρώμε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
  • Like
Αντιδράσεις: Reznov

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.370
Πόντοι
6.256

πεντε δεκα βλαχοι τα λενε αυτα εδω πανω τα ακουσατε οι αθηναιοι και βγαλατε γλωσσα οτι και καλα ετσι τα λεμε

ρουφα με το καλαμακι κανα σουβλακι με μπιφτεκι :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
πεντε δεκα βλαχοι τα λενε αυτα εδω πανω τα ακουσατε οι αθηναιοι και βγαλατε γλωσσα οτι και καλα ετσι τα λεμε

ρουφα με το καλαμακι κανα σουβλακι με μπιφτεκι :2on1:

Ισα μωρη που θα μας πεις για την μπουγατζουπολη .. που σκαμε με το μετρητο πανω στους πεινάλες και σε σουαχιλι να παραγγειλουμε σουβλακι
ή κανα μπιφτεκι τσακιζονται να μας το φέρουν :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom