ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.776
- Πόντοι
- 12.756
Τσίμπαγα μαν σορρυΑναφέρεται άνωθεν
Δεν προσέχεις στο μαθημα![]()
Τσίμπαγα μαν σορρυΑναφέρεται άνωθεν
Δεν προσέχεις στο μαθημα![]()
Λες Άγιε; κοροϊδεύουν τον κόσμοΠοιος ο κομπογιαννίτης τα γράφει αυτά ;;;![]()
Ποια ψησταριά μαν?Λίγο κοτόπουλο ψητό κ χωριάτικη το μεσημέρι ,παίξαμε άμυνα γιατί το βράδυ έχει έξοδο σε ψησταριά καλή
Μη βριζεις αδελφε ηρεματου οπεκεπε εισαι θειο?
δεν υπαρχει τιποτα προς συζητησησερβιρεις με παρμεζανα αν εισαι λιγο ντιγκινταγκας ή με γραβιερα αμφιλοχιας αν εισαι αντρακλας αρχιδατος
αυτο το καμματι να το συζητησουμε την κυριακη παρακαλω...ειναι σοβαρο θεμα![]()

Κ ξηρομυζηθρα αν είσαι σε επίπεδο Γκουσγκούνη ή Κόναν του βάρβαρουσερβιρεις με παρμεζανα αν εισαι λιγο ντιγκινταγκας ή με γραβιερα αμφιλοχιας αν εισαι αντρακλας αρχιδατος
καλη τυχη![]()

Μια στο χωριό δεν τη ξέρεις(νομίζω δεν έχει καν όνομαΠοια ψησταριά μαν?
Λες Άγιε; κοροϊδεύουν τον κόσμο

αδερφες και παλικαρια γιναμε μαλια κουβαρια με αυτο το ποστ....θα δειςδεν υπαρχει τιποτα προς συζητηση
οποιος προτιμαει παρμεζανα, πλενει και τα πιατα μετα
οποιος προτιμαει γραβιερα, δινει μια φαπα στη γυναικα του να τα πλυνει πιο γρηγορα![]()
δεν υπαρχει τιποτα προς συζητηση
οποιος προτιμαει παρμεζανα, πλενει και τα πιατα μετα
οποιος προτιμαει γραβιερα, δινει μια φαπα στη γυναικα του να τα πλυνει πιο γρηγορα![]()
Σαν δε ντρέπονται, μέχρι εκεί φτάσανε να μπερδέψουν τα τυριά με τα κασέριαΦυσικά.
Δάκτυλος των βρωμερών χαμουτζήδων Αθηναίων για να παραπλανήσουν τους νοικοκυρέους.
Βάλε εσυ μαν μια πρόχειρη ταμπέλα,να ξέρουμε τι γίνεται.Κ ξηρομυζηθρα αν είσαι σε επίπεδο Γκουσγκούνη ή Κόναν του βάρβαρου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια στο χωριό δεν τη ξέρεις(νομίζω δεν έχει καν όνομα)
Σαν δε ντρέπονται, μέχρι εκεί φτάσανε να μπερδέψουν τα τυριά με τα κασέρια![]()
αναλογως... φορατε ποδιά οταν μαγειρευετε;Εγώ που τρίβω Πεκορίνο Ρομάνο σε ποια κατηγορία είμαι;![]()

Δ εθνικηΕγώ που τρίβω Πεκορίνο Ρομάνο σε ποια κατηγορία είμαι;![]()
σε στηριζω νικο τσιαμτσικαΣε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Ευαγγελάτο;;;
![]()
Οχισε στηριζω νικο τσιαμτσικα
αναλογως... φορατε ποδιά οταν μαγειρευετε;![]()

Αν το πεκορινο ήταν Αμφιλοχίας θα ήσουν έστω αμφισεξουαλικος, τώρα με Ρομάνο πας καρφί για βρωμοπουσταςΕγώ που τρίβω Πεκορίνο Ρομάνο σε ποια κατηγορία είμαι;![]()
ενταξει ρε αδερφε....απλα περμενω να δωσει επιδομα διακοπων ο μπαρμπας και παω με τα νερα του
Αν το πεκορινο ήταν Αμφιλοχίας θα ήσουν έστω αμφισεξουαλικος, τώρα με Ρομάνο πας καρφί για βρωμοπουστας![]()

Ναι αδελφε ειναι αυξημένο κιολας λογο κατωτατου.ενταξει ρε αδερφε....απλα περμενω να δωσει επιδομα διακοπων ο μπαρμπας και παω με τα νερα του