tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 1.406
Έχει κότες αλανιάρες μαν?Πήγαινε στον Τσουρτη και πες ότι σε έστειλα εγώ.
Έχει κότες αλανιάρες μαν?Πήγαινε στον Τσουρτη και πες ότι σε έστειλα εγώ.
Ναι μαν, τις βοσκει στο άλσος Παγκρατίου.Έχει κότες αλανιάρες μαν?
Τα ξέρω ρε μαν, εγώ με το κόκορα του τσουρτη ξυπνάω.Ναι μαν, τις βοσκει στο άλσος Παγκρατίου.
Τα ξέρω ρε μαν, εγώ με το κόκορα του τσουρτη ξυπνάω.
Τις έχει γαμησει τις κότες μαν,αντε να δουμε κανένα κρασο ουρανια.Ψητό βυζι κοτόπουλο, σαλάτα μαρουλι/κρεμμύδι φρέσκο, ψωμί. Κλασσικά στο αφτερ προγραμμα, παγωτο![]()
Και στο μετς τα ίδια Νιπλη. Βόσκει κότες ο τσουρτης ναπουμεΠαραλιγο προχθες να πατησω ενα κοκορα με το αυτοκινητο που περναγα απ εξω απο το Αλσος.. γαμησε τα ειναι εκει η κατασταση
Πρεπει να πω του Δουκα να βαλει ταμπελα , ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΚΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΝΑΙΤις έχει γαμησει τις κότες μαν,αντε να δουμε κανένα κρασο ουρανια.
Οι πατάτες μαν είναι για τις γάτες,με τους πουστηδες που τις βάζουν μετρημένες και μάπα.Χοιρινή μπριζόλα Tomahawk . Για το πουτσο πετάμε 17€![]()
![]()
Και στο μετς τα ίδια Νιπλη. Βόσκει κότες ο τσουρτης ναπουμε![]()
Ανέκαθεν ακριβή περιοχηΑυτο το γαμημενο το Μετς θελω να του ριξω μπομπα ναπουμε , 3 φορες μου εχει ξεφυγει σπιτι εκει που ηταν να αγοράσω με τους μαλακες ναπουμε που δινουν
οτι λεφτα να ναι στο καθε μαλάκα ιδιοκτητη
ΝαιΑυτο το γαμημενο το Μετς θελω να του ριξω μπομπα ναπουμε , 3 φορες μου εχει ξεφυγει σπιτι εκει που ηταν να αγοράσω με τους μαλακες ναπουμε που δινουν
οτι λεφτα να ναι στο καθε μαλάκα ιδιοκτητη
Ανέκαθεν ακριβή περιοχη
χαλαρωσε χαλαρωσεθυμαμαι εποχες που εδινα προσφορες για αγορά και χτυπιομουν στα νουμερα με Βαρδινογιαννη χοντρο .. αλλο λαμογιο και αυτος ..
Τελικά ειχαμε παρει τ αρχιδια μας και οι 2 , εσκασε ηθοποιος και εκανε προσφορά μεταγραφη Αεροδρομιου , τυπου Ντονιμικ Γουιλκινς
Γαμω την ιδιωτικη τηλέοραση τοτε

χαλαρωσε χαλαρωσε![]()

ποιον θα μεροκαματιασεις;;μην με πιέζεις και αυριο εχω μεροκάματο να κάνω![]()

ετοίμασες κολατσιό?μην με πιέζεις και αυριο εχω μεροκάματο να κάνω![]()
ποιον θα μεροκαματιασεις;;![]()

μη χεστεις στο φαι να εχεις τροπους...ειμαι καλεσμένος για πρωινο![]()

ετοίμασες κολατσιό?
ντομάτα, αγγουράκι, ελίτσες

θα περάσει και αυτή η μέρα, που θα πάει...μια μοτσαρελα μπουφαλα , 50% μειον γιατι ληγει σε μια μέρα
4 ντοματίνια , και λιγο προσιουτακι ...
ΑΑ και λιγο φοκατσια για να κατεβουν ολα κατω![]()
μη χεστεις στο φαι να εχεις τροπους...![]()

θα περάσει και αυτή η μέρα, που θα πάει...