Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.863
- Πόντοι
- 6.256
Γλυκό είναι ή μήπως όχι?Το τσιζ κέικ,
είναι τυρί ή κασέρι;![]()
Γλυκό είναι ή μήπως όχι?Το τσιζ κέικ,
Από ότι γνωρίζω το cheesecake γίνεται με Philadelphia άρα Λευκό άρα Τυρί.Το τσιζ κέικ,
τι γλυκό αφού έχει μέσα φέταΓλυκό είναι ή μήπως όχι?![]()
Αυτα ειναι υποχρεωμενος να τα ρωτησει.Δε διαφωνούμε σε κάτι. Το πολύ-πολύ να ζητήσω πχ φέτα και να με ρωτήσουν ... Καλαβρύτων, Ηπείρου κλπ και να πω αυτό που θέλω.
δε θέλω να φυτιλιάζω την κατάσταση αλλά η μοτσαρέλα που είναι άσπρη αλλά μπαίνει και στην πίτσα
είναι τυρί ή κασέρι?
περιπλέκονται τα πράγματαΗ φρέσκια, τυρί. Το μπαστούνι, κασέρι.
όταν παραγγέλνει ο αθηναίος πίτσα φαν έχει αυθεντική μοτσαρέλα ή ανακατεύουν μαράτα με ασβέστη?Wiki:
Η µοτσαρέλα[1] (ιταλ. mozzarella) είναι μαλακό τυρί ιταλικής προέλευσης. Παρασκευάζεται στη νότια Ιταλία και στην αυθεντική της μορφή φτιάχνεται αποκλειστικά από γάλα του τοπικού νεροβουβάλου, αποτελώντας τυρί Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.

είναι single malt κασέρι αυτόΑπό την Ίο έφερα γραβιέρα 7ετούς ωρίμανσης.
Για να δούμε...![]()

όταν παραγγέλνει ο αθηναίος πίτσα φαν έχει αυθεντική μοτσαρέλα ή ανακατεύουν μαράτα με ασβέστη?![]()

τι ώρα τελειώνει το 13ωρο

Μα δεν είναι κασέρι, είναι άσπρο τυρί. πήγαινε στην 1η σελίδα και ξαναδιάβασε απο την αρχή το νήμα!είναι single malt κασέρι αυτό![]()
Σαουλακος εχει χαζεψει απο τις ρυζογκοφρετες και απο την κλεισουρα

Καλά τώρα πίτσα φαν, εγώ την φτιάχνω μόνος μου σπίτι και ξέρω τι βάζω.όταν παραγγέλνει ο αθηναίος πίτσα φαν έχει αυθεντική μοτσαρέλα ή ανακατεύουν μαράτα με ασβέστη?![]()
Έχει τελειώσει, μάλλον...τι ώρα τελειώνει το 13ωρο![]()
η γραβιέρα είναι κίτρινη άρα είναι κασέριΜα δεν είναι κασέρι, είναι άσπρο τυρί. πήγαινε στην 1η σελίδα και ξαναδιάβασε απο την αρχή το νήμα!

Πρόσεχε μη σου ρίξουν 5ευρα πάνω στην πίτσα !!περιπλέκονται τα πράγματα
αν παραγγείλω μια πίτσα τέσσερα τυριά τι πρέπει να πω?
θέλω μια πίτσα με κασέρι, τυρί κασέρι και κασέρι?![]()
ποια κλεισούρα ΄όλη μέρα έξη ήμουν στον καύσωναΣαουλακος εχει χαζεψει απο τις ρυζογκοφρετες και απο την κλεισουρα![]()
Έχεις δίκιο, ανήκει στα κιτρινα τυρια. Μεα κούλπα. Αυτοαναφέρομαι...η γραβιέρα είναι κίτρινη άρα είναι κασέρι
δηλαδή βραβιέρα που αυτοπροσδιορίζεται ως κασέρι![]()