rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.104
- Πόντοι
- 19.321
Άσπρο = τυρί, κίτρινο= κασέρι
Ναι αλλά η φέτα είναι ΆΣΠΡΗτο κασέρι δεν είναι κίτρινο τυρί?
Και το μανουρι ΑΣΠΡΟ ειναι αλλα δεν εχει διαφορα απο την ΑΣΠΡΗ φετα. Και τα δυο είναι ΤΥΡΙΑ.Ναι αλλά η φέτα είναι ΆΣΠΡΗ
Επίσης και το ενταμ ειναι κιτρινο αλλα δεν εχει διαφορα απο το Κασερι που επισης ειναι κίτρινο. Ειναι Κασερι και το ενταμ.το κασέρι δεν είναι κίτρινο τυρί?
οι γαρίδες σαγανάκι είναι τυρί ή κασέρι?![]()
Σωστά αλλά η ερώτηση ήταν για γαρίδες σαγανάκιΚαι το μανουρι ΑΣΠΡΟ ειναι αλλα δεν εχει διαφορα απο την ΑΣΠΡΗ φετα. Και τα δυο είναι ΤΥΡΙΑ.
Πες τα ρε μάν, θα ξεχάσουμε ότι ξέρουμε εδώ μέσα και μας βλέπω σε λίγο να βάζουμε βολταρεν στα πιτογυρα...το κασέρι δεν είναι κίτρινο τυρί?
Εγώ πάντως ΟΛΑ τυριά τα λέω.Απλό.
Δυο τυριά και δυο κασέρια.
Ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.Επίσης και το ενταμ ειναι κιτρινο αλλα δεν εχει διαφορα απο το Κασερι που επισης ειναι κίτρινο. Ειναι Κασερι και το ενταμ.
Γαριδες με κασερι. Τελος για να μην μας την πεσει και ο αργυροτετοιος.Σωστά αλλά η ερώτηση ήταν για γαρίδες σαγανάκι
Δεν πάνε οι γαρίδες με το κασέριΓαριδες με κασερι. Τελος για να μην μας την πεσει και ο αργυροτετοιος.

Τι ρατσισμός, λόγω χρώματος, είναι αυτός με τα τυριά πάλι?το κασέρι δεν είναι κίτρινο τυρί?
Σωστα τα λες αλλα δεν ξερω τι ενσταση θα εχει ο αργυρος. Εγω οταν παω στον τυροκομο μου στην γειτονιας του ζηταω τα τυρια με το ονομα τους.Εγώ πάντως ΟΛΑ τυριά τα λέω.
Επιπλέον, το κεφαλοτύρι το λέω και ... κεφαλοτύρι, την γραβιέρα την λέω και ... γραβιέρα ... κ.ο.κ. ...
Πάω για διαγραφή τώρα?![]()
Και καλά κάνεις. Αφού όλα αυτά είναι τι;Εγώ πάντως ΟΛΑ τυριά τα λέω.
Επιπλέον, το κεφαλοτύρι το λέω και ... κεφαλοτύρι, την γραβιέρα την λέω και ... γραβιέρα ... κ.ο.κ. ...
Η αναγωγική σκέψη, ή αλλιώς αφαιρετική συλλογιστική, είναι η διαδικασία κατά την οποία εξάγεται ένα συμπέρασμα από γενικές, προϋποτιθέμενες αλήθειες. Είναι μια λογική μέθοδος όπου από ένα ευρύτερο σύνολο κανόνων ή αρχών, καταλήγουμε σε ένα ειδικότερο συμπέρασμα.Ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.
Οθτε το κασερι με τα υπόλοιπα κιτρινα τυριά αλλα δεν νιωθει ο αργυροκασερης.Δεν πάνε οι γαρίδες με το κασέρι![]()
Το τσιζ κέικ,Ναι αλλά η φέτα είναι ΆΣΠΡΗ
Δε διαφωνούμε σε κάτι. Το πολύ-πολύ να ζητήσω πχ φέτα και να με ρωτήσουν ... Καλαβρύτων, Ηπείρου κλπ και να πω αυτό που θέλω.Σωστα τα λες αλλα δεν ξερω τι ενσταση θα εχει ο αργυρος. Εγω οταν παω στιν τυροκομο μου στην γειτονια, τπυ ζηταω τα τυρια με το ονομα τους.
Φετα Καλαβρυτων.
Κεφαλοτυρι
Κασερι
Γραβιερα
Γκουντα
Για να ξερει και ο άνθρωπος τι θα βαλει, τι θα χρεωσει.
Εγώ πάντως ΟΛΑ τυριά τα λέω.

δε θέλω να φυτιλιάζω την κατάσταση αλλά η μοτσαρέλα που είναι άσπρη αλλά μπαίνει και στην πίτσα
είναι τυρί ή κασέρι?