ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.930
- Πόντοι
- 6.756
Που είσαι βρε μλκ εσύ με τους αισθητηρες
Καργιολατον εχει φάει η μοδα , πηγε σε μπεργκεραδικο που πανε αυτοι για να ανεβάσουν στορυς και φωτο
Απο εκει που ηταν του περιθωριου και της παραλιακης .. μου εγινε τρεντι![]()
Έχει νήμα Ιταλικής κουζίνας το σαιτ, μαντι είναι αυτό το αλοσκλολιο? στο κωργιό που το βρίσκουμε?![]()
Καργιολα
Ναι αλλά είσαι εκτός θέματος γιατί η σάλτσα πέστο δεν είναι Ιταλική καθότι περιέχει σκόρδο κ παρμεζανα ή πεκορινο κάτι που κατά τον Άγιο οι Ιταλοί το αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι
Δυσκολα για κέντρο μαν νομίζω.Αμα ειναι σε αυτο της Γλυφαδας καπως σωνεται . αν ειναι στο κεντρο ειναι για μουτζες![]()
κυριακάτικο?Έχει νήμα Ιταλικής κουζίνας το σαιτ, μαν
αναφορα για μυζηθρα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για πες ;;
Νομιζω οτι ειναι αλλη μια μαλακία με πατημένο μπιφτεκι ;![]()
Ειδες το νικ?Ρε συ!
Τι πανηγύρι γίνεται στο JaKaroo!!!
Πέρασα από τη Μεσογείων το απόγευμα, και στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής γινόταν λαϊκό προσκύνημα.
Ειδες το νικ?
The modern Pesto Genovese recipe was introduced by Giovanni Battista Ratto in 1863. Ratto was an Italian gastronomist (“foodie”) and wrote a book on local cuisine of Genoa called “La Cuciniera Genovese.” Ratto’s book contains the first official written version of the recipe for Pesto Genovese and the one still used today.Για πείτε μας που βρήκατε πέστο τζένοβέζε με τυρί να πάω να στιλβώσω τα υποδήματά μου.![]()
The modern Pesto Genovese recipe was introduced by Giovanni Battista Ratto in 1863. Ratto was an Italian gastronomist (“foodie”) and wrote a book on local cuisine of Genoa called “La Cuciniera Genovese.” Ratto’s book contains the first official written version of the recipe for Pesto Genovese and the one still used today.
Of course true Pesto Genovese uses ingredients from the Ligurian region, but you can make amazing pesto with those ingredients you get here as well. The best basil leaves grow in your own garden or on your sunny window sill. If you don’t have fresh growing basil then make sure you get the freshest you can find. There is some debate among Italians over which cheese is used in the traditional version, parmesan or pecorino. Ratto wisely included both in his recipe.
Here is our favorite recipe for Italian Pesto Genovese:
Ingrediens: Serves 4 people
1 oz pine nuts
1 garlic clove
8 fl oz olive oil
3 oz pecorino sardo (graded)
2 cups of Basil
Salt and pepper
Πήγαινε να στιλβωσεις τις γόβες σου τωρα
Ρε συ!
Τι πανηγύρι γίνεται στο JaKaroo!!!
Πέρασα από τη Μεσογείων το απόγευμα, και στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής γινόταν λαϊκό προσκύνημα.
Τώρα είναι αργά,θα κοιμηθείς με τα ψάριαΟ.Κ.
Ομολογώ ότι δεν το είχα υπόψιν μου.
Ζητώ συγγνώμη.
καλως τον καμπισιοΤώρα είναι αργά,θα κοιμηθείς με τα ψάρια![]()
Τρεντιςτον εχει φάει η μοδα , πηγε σε μπεργκεραδικο που πανε αυτοι για να ανεβάσουν στορυς και φωτο
Απο εκει που ηταν του περιθωριου και της παραλιακης .. μου εγινε τρεντι![]()
Κέντρο μαν να κάνω στορυ κτλ και βαθμολογία 8.25Αμα ειναι σε αυτο της Γλυφαδας καπως σωνεται . αν ειναι στο κεντρο ειναι για μουτζες![]()
Ειδες το νικ?