argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.418
- Πόντοι
- 16.235
Και τι να κάνει;Καλύτερα. Μην τρως κιμάδες απ' έξω.
Να πάρει κιμαδομηχανη στο σπίτι;
Εδώ πέρα ο κόσμος δυσκολεύεται να πάρει κιμα,θα πάρει κιμαδομηχανη;
Και τι να κάνει;Καλύτερα. Μην τρως κιμάδες απ' έξω.
Ναι, να πάρει μη του βάζει ο χασάπης το ξύγκι και τον κατιμά,Και τι να κάνει;
Toυ ειπα να μην τρωει μαγειρεμενο κιμα απο εξω. Να παιρνει και να μαγειρευει κιμα απο τον χασαπη που θα κοβεται μπροστα του.Και τι να κάνει;
ΝΑΙΚαλαμακια χοιρινά,κοτόπουλο,από 5,πιτουλες,σαλάτα,λουκανικο,ζιρο.
Τη μια μπριαμ την αλλη σπανακορυζο...Σπανακορυζο,φέτα,ψωμάκι.
"Ο κιμάς κοπτεται παρουσια του πελάτου"!Toυ ειπα να μην τρωει μαγειρεμενο κιμα απο εξω. Να παιρνει και να μαγειρευει κιμα απο τον χασαπη που θα κοβεται μπροστα του.
Εχω την αίσθηση ότι με τις μαλακιες που έχουμε φάει τα τελευταία 30 χρόνια, πλεον και αρουραιο ζωντανό να φαμε, θα ξυπνήσουμε το πρωί να παμε για δουλειά![]()

Το τρωω όταν δε τρώω κρέας, δίνει λίγο γευσητι διαολο γινεται ... πολυ σκορδοψωμο παιζει
Εχεις βρυκολακες σπιτι ;![]()

Ε θέλει μαν μεσημέρι κανένα δροσερό λαδερο.Τη μια μπριαμ την αλλη σπανακορυζο...ολα καλα τυπε?
6 τάληρα θα βρω δεν υπάρχει θέμα

Λίγο λιπακι νοστιμευει το κρεας ...μην γίνουμε αποτριχωμενοι ,αποστειρωμενοι και καταντήσουμε να μετράμε θερμίδες...μετά θα μετράμε τις μέρες για την επόμενη "ρωσική εισβολή".Ναι, να πάρει μη του βάζει ο χασάπης το ξύγκι και τον κατιμά,
να φτιάχνει μπιφτέκια (μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο) μόνος του.
Το τρωω όταν δε τρώω κρέας, δίνει λίγο γευση![]()

Well, that could be a starter ...6 τάληρα θα βρω δεν υπάρχει θέμα![]()
Starter ή μηνιάτικο μικρή σημασία έχειWell, that could be a starter ...
Φευ!
It 's a pretty penny, παιδί μου!Starter ή μηνιάτικο μικρή σημασία έχει![]()
θα κάνει λίγο υπομονή μέχρι να ορθοποδήσω και να πιάσω καμιά καλή δουλειά και μετά θα είναι όλα ζάχαρη που λέει και ο ΆδωνηςIt 's a pretty penny, παιδί μου!
Bζζζιιιιιννννννν!!!!θα κάνει λίγο υπομονή μέχρι να ορθοποδήσω και να πιάσω καμιά καλή δουλειά και μετά θα είναι όλα ζάχαρη που λέει και ο Άδωνης