dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 114.634
- Πόντοι
- 39.911
Ήρεμα μαν τσιμπάμεΞεροχυσα!

Ήρεμα μαν τσιμπάμεΞεροχυσα!

εγώ να δεις που τα περιμένω να έρθουνΞεροχυσα!

ΣΤΑΜΑΤΑ να λες "χωριάτικη" μια σαλάτα που δεν έχει λάδι.κεφτεδάκια χωτιάτικη χωρίς λάδι μπύρα φίσερ ψωμί ψημένο
Τι μαν?Ήρεμα μαν τσιμπάμε![]()
είναι χωριάτικη χωρίς λάδιΣΤΑΜΑΤΑ να λες "χωριάτικη" μια σαλάτα που δεν έχει λάδι.
Αναφορά χωρίς οίκτο.

Μια light καρμπονάραΤι μαν?
Γ αυτό είναι και το ψωμί ψημενο. Αμα είχε λάδι θέλει φρεσκοΣΤΑΜΑΤΑ να λες "χωριάτικη" μια σαλάτα που δεν έχει λάδι.
Αναφορά χωρίς οίκτο.

Light δηλαδή? Τι δεν έχει μέσαΜια light καρμπονάρα
Δεν είναι χωριάτικη άμα δεν έχει λάδι.είναι χωριάτικη χωρίς λάδι
όπως πχ κοτόπουλο χωρίς λεμόνι
ή μακαρόνια χωρίς τυρί![]()
ήρθαν και έβαλαν και πατάτες με τα κεφτεδάκια δε περιγράφω άλλοΔεν είναι χωριάτικη άμα δεν έχει λάδι.
Πες την αλλιώς, πες τη και Κλάραμπελ, δεν με νοιάζει.
Χωριάτικη ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Πολυ αργά δεν είναι για φαγητο και μάλιστα ντελίβερι?ήρθαν και έβαλαν και πατάτες με τα κεφτεδάκια δε περιγράφω άλλο![]()
αν δουλεύεις μέχρι αργά όλα αργά τα κάνειςΠολυ αργά δεν είναι για φαγητο και μάλιστα ντελίβερι?
Κ εγώ μέχρι αργά δουλευω αλλά προσπαθω να έχω φάει μέχρι τις 9.Αν παει δέκα, τη κάνω κατσίκα και τρώω τίποτα πρασιναδεςαν δουλεύεις μέχρι αργά όλα αργά τα κάνεις![]()

ανάλογα με τη μέρα πάειΚ εγώ μέχρι αργά δουλευω αλλά προσπαθω να έχω φάει μέχρι τις 9.Αν παει δέκα, τη κάνω κατσίκα και τρώω τίποτα πρασιναδες![]()
Eυ γέ!ΣΤΑΜΑΤΑ να λες "χωριάτικη" μια σαλάτα που δεν έχει λάδι.
Αναφορά χωρίς οίκτο.
Σεβασμός στην ΓΝΗΣΙΑ χωριάτικη με λάδι...έπρεπε να σου αρνηθούν την εξυπηρέτηση με το που εδωσες τέτοια εμετική παραγγελία.είναι χωριάτικη χωρίς λάδι
όπως πχ κοτόπουλο χωρίς λεμόνι
ή μακαρόνια χωρίς τυρί![]()
Όχι μαν, μια χαρά πάει το λαδακι και η ρίγανη πάνω στο ψημένο ψωμί...Γ αυτό είναι και το ψωμί ψημενο. Αμα είχε λάδι θέλει φρεσκο![]()
Χωρίς ρυζογκοφρετες; Είχες ακουμπήσει τη Φίσερ πάνω και μετά σιχαθηκες να τις φας;κεφτεδάκια χωτιάτικη χωρίς λάδι μπύρα φίσερ ψωμί ψημένο