Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.747
- Πόντοι
- 6.256
νομίζω τον έχεις παρεξηγήσει...ουτε τον πυρετο μου δεν σου δινω Μικρε Χαρτοπολεμε![]()

νομίζω τον έχεις παρεξηγήσει...ουτε τον πυρετο μου δεν σου δινω Μικρε Χαρτοπολεμε![]()

το όριο στο web είναι 15Κ στις περισσότερες τράπεζες για λόγους ασφαλείαςΑλλάζεις το όριο μεταφορων όσο θες από το Γουέμπ. Αν κανεις μεταφορές ασυνήθιστα μεγάλα ποσα παιζει να σε καλέσουν από τη τράπεζα για λόγους ασφαλείας![]()
Οχι λάθος.το όριο στο web είναι 15Κ στις περισσότερες τράπεζες για λόγους ασφαλείας
στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου κτλπ όχι στους όψεωςΟχι λάθος.
Από προσωπικη πείρα, τράπεζα πειραιως με εμπορικό λογαριασμό, εχω κανει άπειρες φορές την ίδια μέρα πανω απο 15000 ευρώ και μάλιστα σε τράπεζες εκτός Ελλάδας.στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου κτλπ όχι στους όψεως
και είναι και λογικό...αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σου να μπορεί να σε ξαφρίσει?
Το ίδιο λέμε ναιΑπό προσωπικη πείρα, τράπεζα πειραιως με εμπορικό λογαριασμό, εχω κανει άπειρες φορές την ίδια μέρα πανω απο 15000 ευρώ και μάλιστα σε τράπεζες εκτός Ελλάδας.
Όταν είσαι στο εξωτερικό και ψωνιζεις εμπόρευμα και πρεπει τα λεφτά να φανουν για να μη τρως τις μέρες σου στα ξένα, τι επιταγή κ αρχιδιαΤο ίδιο λέμε ναι
εμπορικός είναι ο όψεως αυτός δεν έχει τέτοιο όριο εννοείται αν είχε δε θα μπορούσαμε να κάνουμε την δουλειά μας.
ταμιευτηρίου είναι ο λογαριασμός που έχει ο καθένας....αυτός έχει όριο 2Κ στις κάρτες και 15Κ στο γουεμπ. Και από προσωπική εμπειρία το λέω και εγώ δεν το αλλάζουν ούτε με ταυτοποίηση στοιχείων για μια φορά..
Δεν τρόλλαρα όταν είπα ότι μπορείς να βγάλεις επιταγή ημέρας και τελειώνει η υπόθεση. Για ποσα μεγάλα πχ αγορά ακινήτου κτλπ γίνεται έμβασμα αλλά πρέπει να έχεις πάει από την τράπεζα και να γίνει από εκεί με τον υπάλληλο.
Σπάνε αρχίδια αυτά...αλλά είναι για την προστασία σου.

Εμπόρευμα ψωνίζεις με τον εμπορικό λογαριασμό...δεν έχεις όριο σε αυτόν.Όταν είσαι στο εξωτερικό και ψωνιζεις εμπόρευμα και πρεπει τα λεφτά να φανουν για να μη τρως τις μέρες σου στα ξένα, τι επιταγή κ αρχιδια![]()
πουτσα μας θα πληρωσω με χρυσες λιρες και διαμαντιαΕμπόρευμα ψωνίζεις με τον εμπορικό λογαριασμό...δεν έχεις όριο σε αυτόν.
Για τον προσωπικό λογαριασμό λέω ότι έχει όριο.

σε βλέπω να γίνεσαι viral στα πρωινάδικα και στον ευαγγελάτοπουτσα μας θα πληρωσω με χρυσες λιρες και διαμαντια![]()
ο ευαγγελάτος θα παίξει και ρεπορτάζ με την πρώτη βόλτα μέσα από το νέο αυτοκίνητο της κας αθηναίου πριν ακόμη το πάρει στα χέριασε βλέπω να γίνεσαι viral στα πρωινάδικα και στον ευαγγελάτο![]()
αν πάει να το πάρει με λίρεςο ευαγγελάτος θα παίξει και ρεπορτάζ με την πρώτη βόλτα μέσα από το νέο αυτοκίνητο της κας αθηναίου πριν ακόμη το πάρει στα χέρια

Πες μας τι εφαγες για να μη σπαμάρουμεΤελειώσαμε με την οικονομική ενημέρωση η να πεταχτω απέναντι;
Νίπλη, θα στο γράψω μία φορά: Αν τολμήσεις να με συγκρίνεις με αυτό τον ξεφτίλα θα σου γαμήσω μέχρι και τα μπουκάλια στο κελάρι.
Για πρώτη φορά στη χαρίζω επειδή δε γνώριζες.

Όταν είσαι στο εξωτερικό και ψωνιζεις εμπόρευμα και πρεπει τα λεφτά να φανουν για να μη τρως τις μέρες σου στα ξένα, τι επιταγή κ αρχιδια![]()

To περιορίζει η το μετατρέπει σε βολή φλογοβολου;άστο μαν...αν δεν έπαιζαν και τηγανητές πατάτες και κολοκυθάκια θα είχα μείνει νηστικός
ηπια και ούζο που περιορίζει το κλανίδι όμως
Καλά ξηγηθηκες ο τυπος...δεν ρώτησες ποιο μέλος είναι;ζήτησα από τον σεφ αν μπορεί να μου φτιάξει ένα καναπεδάκι σολομού με ρυζογκοφρέτα και μου είπε να μην ξανά πατήσω στο μαγαζί![]()
Ήταν προχειρο και βιαστικό. Έπεσε σεξ μετά.Πιο μετά βλέπω να νοικιάζεις βιομηχανικό ψυγείο μέχρι να βγει και ο Σεπτέμβριος αν κοπανας 22 βαθμούς από τώρα .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέχασες αυγά και στο ντακορ και μετά αγγίζεις την τελειότητα.