argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.261
- Πόντοι
- 16.235
Παππουλη ,θα πιάσεις τα εκατό πολύ χαλαρά με τέτοια διατροφή.
Ανησύχησα κι εγώ ρε παικτη...τι σου συμβαινε αδερφε???? ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?
ειναι κωλομπαρας ο αδερφος...μας τρολαρει και ανησυχουμεΑνησύχησα κι εγώ ρε παικτη...
Εγώ νομίζω ότι κάτι έφαγε έξω και τον πήγε αίμα....ειναι κωλομπαρας ο αδερφος...μας τρολαρει και ανησυχουμε
οχιΕγώ νομίζω ότι κάτι έφαγε έξω και τον πήγε αίμα....
Όχι αδελφε έφαγα Ντακο οντωςειναι κωλομπαρας ο αδερφος...μας τρολαρει και ανησυχουμε
α να χαθεις ρε μαλακα μας κοψοχολιασεςΌχι αδελφε έφαγα Ντακο οντως
Μόνο τουρίστες και μπουστηδες το τρώνε αυτό για φαγητό...ντάκος σαλάτα γαμάει με τυρί και κάπαρη και τέτοια εγώ την παραγγέλνω από επιλογή
Είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον για την υγεία του συναγωνιστού μας...α να χαθεις ρε μαλακα μας κοψοχολιασες
το μεσημέρι με φαγητό το βράδυ μπορεί και σκέτο με γιαούρτι πήλινο και ρυζογκοφρέτεςΜόνο τουρίστες και μπουστηδες το τρώνε αυτό για φαγητό...
Να ξαναρωτήσω:πριν το φαγητό ο ντάκος για μετά;

To έσωσες...το μεσημέρι με φαγητό το βράδυ μπορεί και σκέτο με γιαούρτι πήλινο και ρυζογκοφρέτες![]()
αν το βράδυ τρως ελαφρά θα ζήσεις περισσότερο με περισσότερες γκόμενες έτσι λένε τουλάχιστονTo έσωσες...
Παπαρια....αν το βράδυ τρως ελαφρά θα ζήσεις περισσότερο με περισσότερες γκόμενες έτσι λένε τουλάχιστον![]()

στις μέρες μας χοντροί είναι μόνο οι βουλευτέςΠαπαρια....![]()
Oλα αυτά τα μαγκοπουστρακια που ζυγίζουν λιγότερο από τα χαζοβιολικα κοριτσακια που συνοδεύουν είναι υγιή;στις μέρες μας χοντροί είναι μόνο οι βουλευτές![]()
μη μου πεις ότι είσαι της σχολής χοντρος=καλοζωησμένοςOλα αυτά τα μαγκοπουστρακια που ζυγίζουν λιγότερο από τα χαζοβιολικα κοριτσακια που συνοδεύουν είναι υγιή;
Επειδή δεν έχουν βάρος ( εντός κι εκτός εισαγωγικων) δεν αναπτύσσουν αρσενικές ορμόνες ( σε αυτό συντελεί και η καθιστική ζωή και η αποβλακωση μέσω σοσιαλ κρεμμύδια )και μάλλον πιο πολύ σε κοριτσάκια φέρνουν ορμονικά.