ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.982
- Πόντοι
- 12.756
Από που το παγωτό?Λουκάνικο θρακης, σαλάτα πρασιναδα, φέτα, σκορδοψωμο, κόκκινο κρασί, παγωτό καραμέλα![]()
Από που το παγωτό?Λουκάνικο θρακης, σαλάτα πρασιναδα, φέτα, σκορδοψωμο, κόκκινο κρασί, παγωτό καραμέλα![]()
Από πού το μπέργκερ μπρο;Ένα double smashed pickled burger και ενα chicken tikka roll. Το μπέργκερ από τα καλύτερα που έχω φάει.
Απο το urban vibes στο Κουκάκι. Ξέρω και άλλα κορυφαία μπεργκεράδικα.Από πού το μπέργκερ μπρο;
Κεφτεδακια ετοιμα πατάτες σαλάτα ταλαγανι ζιροΚεφτεδάκια (έτοιμα) σαλάτα κλασσική μαρουλι φρέσκο κρεμμύδι (έτοιμη) φετα, κόκκινο κρασί, παγωτο παρφε σοκολάτα![]()
Η σαλάτα από που μαν?Κεφτεδακια ετοιμα πατάτες σαλάτα ταλαγανι ζιρο
Σπιτική λαϊκή κτλΗ σαλάτα από που μαν?
Σπιτική λαϊκή κτλ

Σολωμό δεν είχε σήμερα;Κεφτεδάκια (έτοιμα) σαλάτα κλασσική μαρουλι φρέσκο κρεμμύδι (έτοιμη) φετα, κόκκινο κρασί, παγωτο παρφε σοκολάτα![]()

Σολωμό δεν είχε σήμερα;Κεφτεδάκια (έτοιμα) σαλάτα κλασσική μαρουλι φρέσκο κρεμμύδι (έτοιμη) φετα, κόκκινο κρασί, παγωτο παρφε σοκολάτα![]()

Έχεις αρχίσει και γράφεις όπως βλέπεις μπαρμπουλη. Διπλα.Σολωμό δεν είχε σήμερα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σολωμό δεν είχε σήμερα;![]()

Έχεις αρχίσει και γράφεις όπως βλέπεις μπαρμπουλη. Διπλα.
![]()

ρε τυπε εσεις οι γυμναστηριακοι πιο πολυ ζοριζεστε να φατε παρα να σηκωσετε 20 κιλα παραπανω....100 γρ στραγγιστο φαγε 2%,100 γρ cottage,50 gr βρωμη,180 γρ ασπραδι,κανελλα.Ανακατευουμε καλα και τηγανι αντικολλητικο.Μολις τα βγαλεις ψιλοκοβεις μια μπανανα,20 γρ μελι και ετοιμα τα pancakes of the gods!! Και επειδη ειναι το postworkout τα macros ειναι: 72 carbs 10 fat 50 protein!!! Σπασαμε τον κωδικα λεμεε![]()
Μυστη ετσι ειναι,οταν εισαι στο bulk,το φαι ειναι το δυσκολορε τυπε εσεις οι γυμναστηριακοι πιο πολυ ζοριζεστε να φατε παρα να σηκωσετε 20 κιλα παραπανω....
Μου αρέσουν τα τελετουργικά του Π.Ν...κορυφαιο ο χαιρετισμός με τα πηλικια από όλα το προσωπικό που βγαίνει στο κατάστρωμα.Για να το λες έτσι θα είναι, όπως έγραψα δεν θυμάμαι και γλυκά τρώω σπάνια
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχαμε επιτροπή συσσιτίου (σε αποβατικό υπηρέτησα)
και πηγαίναμε στον κυβερνήτη κάθε μέρα το φαγητό να το εγκρίνει πριν φάει το πλήρωμα.
Πήγαινε ένας στρατεύσιμος κελευστής, άλλος κάθε μήνα (είχα κάνει κι εγώ)
και ένας ναύτης με το δίσκο, οπότε δεν γινόταν μαλακίες.
πόσα μπιλάκια?πρωινο κουλουρακι με ροδι,μεσημερι 2 πιτα καλαμακι κοτοπουλο,σαλατα

το ροδι ειναι μεσα στο μπισκοτακιπόσα μπιλάκια?