argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.273
- Πόντοι
- 16.235
Kοτοπουλο με κριθαράκι στην κατσαρόλα.
Τυριά ,κασερια
Φερερο Ροσε.
Τυριά ,κασερια
Φερερο Ροσε.
Mπραβο που διαγράφεις το athens από την Καλλιθέα...ποτέ δεν κατάλαβα που κολλάει και μάλιστα σε ξενική γραφή...άλλο ένα κρούσμα της ξενομανίας του νεοελληνα...δεν σωζόμαστε με τιποτα....υπάρχει Καλλιθέα και στην Χαλκιδική αλλά δεν νομίζω να το ξέρουν πολλοί αυτό άρα δεν υπάρχει θέμα μπερδεματος...αχρειαστος πλεονασμός .Πρωί πρωί μόνο κολύμπι. Φευ.
Υπάρχει στην Χαλκιδική, το ξέρω, είναι η δεύτερη πιο γνωστή μετά από αυτήν της Αθήνας. Υπάρχει και στην Κέρκυρα, απέναντι από το αεροδρόμιο.Mπραβο που διαγράφεις το athens από την Καλλιθέα...ποτέ δεν κατάλαβα που κολλάει και μάλιστα σε ξενική γραφή...άλλο ένα κρούσμα της ξενομανίας του νεοελληνα...δεν σωζόμαστε με τιποτα....υπάρχει Καλλιθέα και στην Χαλκιδική αλλά δεν νομίζω να το ξέρουν πολλοί αυτό άρα δεν υπάρχει θέμα μπερδεματος...αχρειαστος πλεονασμός .
Υπάρχει στην Χαλκιδική, το ξέρω, είναι η δεύτερη πιο γνωστή μετά από αυτήν της Αθήνας. Υπάρχει και στην Κέρκυρα, απέναντι από το αεροδρόμιο.
Η Αττική έχει Καλλιθέα. Η Αθήνα δεν είχε ποτέ.
Συγχωρήστε μου την ασυναρτησία. Καλλιθέα Αττικής γράφει και στην ταυτοτητα μου.
ειμαι μεταξυ στο να του το διαγραψω ή κάτι που σκεφτομαι ειναι , να τον αφησω να το ανοιξει και μετα να μην μπορει να γραψει εκει , σαν τον νημα του Ολυμπιακου ..
που καθεται και κλαιγεται στο νημα του βαζελου επειδη δεν μπορει να γραψει στο διπλα
Θα δουμε ...ανάλογα την διάθεση που θα έχω

........και στο μαγευτικό Ηράκλειο Κρήτης η θέα είναι προς την ΒΙΠΕ.Μη σας χαλάσω στη φαντασίωση αλλά περιοχή Καλλιθέα (καλλος + θέα) υπάρχει σχεδόν σε κάθε ελληνική πόλη.

Δεν είμαι Α)σουρωμενος Βου)τελειωμένος φτωχομπινες και Γου) κυνηγημένος ανελέητα από τον χρόνο και μάλιστα κυριακάτικα , ώστε να πίνω σκέτο ελληνικό καφέ.Εσύ είσαι παλαιοημερολογίτης
ενώ με κασέρι και σαλάμι πάει πολύΔεν είμαι Α)σουρωμενος Βου)τελειωμένος φτωχομπινες και Γου) κυνηγημένος ανελέητα από τον χρόνο και μάλιστα κυριακάτικα , ώστε να πίνω σκέτο ελληνικό καφέ.

...για αυτό και η διαγραφή;Η Αττική έχει Καλλιθέα. Η Αθήνα δεν είχε ποτέ.
Πρωινό τρώω ,δεν είμαι τίποτα εκ των ανωτέρω για να πίνω ΣΚΕΤΟ ΚΑΦΕ.ενώ με κασέρι και σαλάμι πάει πολύ![]()
Tipe μου σφύριξαν ότι έχεις χλοοκοπτικό και καθαρίζεις οικόπεδα ?ενώ με κασέρι και σαλάμι πάει πολύ![]()

Κρυφό κογιότ είναι αυτό?Tipe μου σφύριξαν ότι έχεις χλοοκοπτικό και καθαρίζεις οικόπεδα ?
Γιατί περιμένω μια άλλη γαμιόλα από δω και με έχει στήσει![]()

Δεν έχω ένα απλό χλοοκοπτικό η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις καλύτερες τιμες της αγοράςTipe μου σφύριξαν ότι έχεις χλοοκοπτικό και καθαρίζεις οικόπεδα ?
Γιατί περιμένω μια άλλη γαμιόλα από δω και με έχει στήσει![]()

Κρυφό κογιότ είναι αυτό?![]()

Βάζω βενζίνες - λάδια για το μηχάνημα και να κεράσω και καφεδάκι .Δεν έχω ένα απλό χλοοκοπτικό η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις καλύτερες τιμες της αγοράς![]()

και ποιος θα κουρέψει το οικόπεδο?![]()
![]()
Βάζω βενζίνες - λάδια για το μηχάνημα και να κεράσω και καφεδάκι .
Με λεφτά μη με μπερδεύεις![]()
Πες τα παππουλη με τη γαμιόλα@athinaios44
Ρε μουνίκακα!
Ψήφισες ΜΑΝΤΡΙ επειδή είναι δίπλα σου και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις βενζίνη;
Και μετά λένε εμένα γεροτσιφούτη.
Προφανώς εσύκαι ποιος θα κουρέψει το οικόπεδο?