rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.488
- Πόντοι
- 15.446
Είναι για την cheat day της διατροφήςΜε μουσακα?![]()

Είναι για την cheat day της διατροφήςΜε μουσακα?![]()
Τυπε μου σορρυ αλλά με μουσακα για βραδινό δε σε βλεπω να χάνεις γραμμάριοΕίναι για την cheat day της διατροφής![]()
φουντούνια είναι αυτά τα πλακουτσωτάΝαι. Γαριδάκια ΜΟΝΟ extra.
εννοείς φουντούνια αλλά να αφαιρέσεις όλη τη γεύση και να προσθέσεις τεχνητά γεύση και υφή ρυζογκοφρέτας?έχεις σκεφτεί φουντουνο-ριζογκοφρέτα?
Και το δρακουλινι σβήνει ποιητικά με κοκακολαφουντούνια είναι αυτά τα πλακουτσωτά
εγώ αυτά μαζί με κόκα κόλα και νετφλιξ τα σκίζω μέχρι και τη σακούλα![]()
Τι μου θύμησες πάπια? και έχω να φάω καιρό, με πορτοκάλι μου αρέσειTη δίαιτα της πάπιας κάνεις παίκτη;
ναι αλλά γεμίζει τα χέρια με μπίχλα και δε μπορείς να δεις νετφλιξ με την ησυχία σου γιατί λερώνουν παντούΚαι το δρακουλινι σβήνει ποιητικά με κοκακολα![]()
Απ' όλα μαν τα τυλιχτά?3 πίτα γύρο χοιρινό
ένα καλαμάκι χοιρινό σκέτο
λεμονίτα τώρα
ναι μανΑπ' όλα μαν τα τυλιχτά?
Λιντλ;;;; Γιατί ρε τύπε;Μπιφτέκια με πατατα τζακετ ,γιαούρτι μαγιονέζα μουστάρδα ψωμιά ,μια ζιρο, κ για επιδόρπιο παγωτό από ΤΑ LIDL![]()
Κ εγώ επίσης. Η αλήθεια είναι ότι λερώνει η παπρικα αλλά τα πιανω προσεκτικα με τα δυο ακροδαχτυλαναι αλλά γεμίζει τα χέρια με μπίχλα και δε μπορείς να δεις νετφλιξ με την ησυχία σου γιατί λερώνουν παντού
είμαι πολύ προσεκτικός με τα τρόφιμα που φτάνουν στο σαλόνι και λερώνουν![]()
Mην τον βάζεις ιδέες....έχεις σκεφτεί φουντουνο-ριζογκοφρέτα?
Βαριά η καλογερικη...Πράσινη σαλάτα με καρότο και ντοματίνια και φιλέτο κοτόπουλο στήθος στη σχάρα μόνο με λεμόνι.
Έχω πάρει απόφαση να εξαφανίσω κάθε χαρά της ζωής.
Γιαουρτι είναι δίπλα?Χωρίς σχόλια.
![]()
Opoiomnpnopatiseitoroufianokoumpogamietai.![]()
Έξτρα σαντιγί πάνω σε πάστα αμυγδάλου.Γιαουρτι είναι δίπλα?
Γιατί λερωνεις και μπωλ?