rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 24.425
- Πόντοι
- 15.446
Φάτε φάβα όπως νομίζεται, εμένα μου αρέσει σαν συνοδευτικό με θαλασσινά.
Να βιαστείς μόνο μην προλάβει κάποιος άλλοςΤο δικό μου project βασίζεται στον ΡυζογκοΦρέντο που είναι μια πολύ ειδική εφαρμογή
δεν μπορείς να φτιάξεις φαβογκοφρέντο.....ούτε ο ντάιμα δε θα το πιει![]()
ρυζογκοφρέτα ντουμάι έχεις δει πουθενά?Να βιαστείς μόνο μην προλάβει κάποιος άλλος
δεν είδες τι έγινε με τα Ντουμπάι μετά τις σοκολάτες βγάλαν και μπισκότα βιολάντα ντουμπάι
και ντόνατς και απ όλα.
όχι ακόμα, είδα σήμερα στο σουπερ μάρκετ ρυζογκοφρέτα καπουτσίνορυζογκοφρέτα ντουμάι έχεις δει πουθενά?
χμόχι ακόμα, είδα σήμερα στο σουπερ μάρκετ ρυζογκοφρέτα καπουτσίνο
Ναι μαν , της ρίχνεις λάδια, ξύδια , κρεμμύδια , σκόρδα και στο τέλος την πετάς και παραγγέλνεις πιτόγυραΣκέτη ΝΑΙ, άμα βάλεις λάδι και κρεμμύδι και τηγανίσεις και καλαμαράκια
κατεβαίνει μια χαρά.
είναι καλή ιδέα θα έχει απέξω σοκολάτα και από μέσα αντί για καταίφι θα έχει ρυζογκοφρέτα απλή γεύση
Κιμά με λουκάνικο μαν ?Γεμιστά σήμερα
Έβαλα και ένα λουκάνικο για να παει κάτω
αμα βαλεις και λιγο λολα μεσα θα εκτοξευθει η μετοχηείναι καλή ιδέα θα έχει απέξω σοκολάτα και από μέσα αντί για καταίφι θα έχει ρυζογκοφρέτα απλή γεύση![]()
Ας βάλει και λίγη σωςαμα βαλεις και λιγο λολα μεσα θα εκτοξευθει η μετοχη
Θέλει και φυστίκι για να λέγετε Ντουμπάιείναι καλή ιδέα θα έχει απέξω σοκολάτα και από μέσα αντί για καταίφι θα έχει ρυζογκοφρέτα απλή γεύση![]()
θα την λεει φαβαγκοφρετα σαντορινης....ποπΘέλει και φυστίκι για να λέγετε Ντουμπάι![]()
θα τον ονομάσουμε "Λολογκοφρέντο"αμα βαλεις και λιγο λολα μεσα θα εκτοξευθει η μετοχη
θα το γράφουμε στα συστατικά 2% φυστίκι θα είμαστε οκΘέλει και φυστίκι για να λέγετε Ντουμπάι![]()
η ζιρο απο που μαν ;5 καλαμακια κοτόπουλο με πιτάκια,ζιρο
Από μαρτη ζιρο απο που μαν ;![]()