ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.204
- Πόντοι
- 12.756
Κάτω η άνω?Από Πετράλωνα.
Κάτω η άνω?Από Πετράλωνα.
2 Καρβέλια φρυγανισμένο ψωμί, 4 σαγανάκια, 2 χωριάτικες, 2 Μαρουλοσαλάτες, 3 Τζατζίκια, 2 τυροκαυτερές, 5 μερίδες πατάτες 7 μερίδες λουκάνικα, 6 μερίδες μπιφτέκια, 3 κιλά κρασί, 12 μπύρες, και 9 Zero για σβήσιμο.
Αυτά τα ολίγα γιατί ο κ. Άνχελο έχει ανορεξίες τώρα τελευταία, και δεν τρώει πολύ.
Το μενού υποφέρεται αν γράψετε Άγιε πως ήταν σκιας 7-8 άτομα.2 Καρβέλια φρυγανισμένο ψωμί, 4 σαγανάκια, 2 χωριάτικες, 2 Μαρουλοσαλάτες, 3 Τζατζίκια, 2 τυροκαυτερές, 5 μερίδες πατάτες 7 μερίδες λουκάνικα, 6 μερίδες μπιφτέκια, 3 κιλά κρασί, 12 μπύρες, και 9 Zero για σβήσιμο.
Αυτά τα ολίγα γιατί ο κ. Άνχελο έχει ανορεξίες τώρα τελευταία, και δεν τρώει πολύ.

Το μενού υποφέρεται αν γράψετε Άγιε πως ήταν σκιας 7-8 άτομα.
Αν τώρα γράψετε πωε ήταν 2-3-4.......![]()

![]()
![]()
Πω ρε πούστη

Σε τι τοστιέρα μαν ?Kαλημερα 3 τοστακια λαιτ 4 απλά τυριά σαλάμια μαγιονεζα ντομάτα,χυμο,καφέ τωρα
Kαλημερα 3 τοστακια λαιτ 4 απλά τυριά σαλάμια μαγιονεζα ντομάτα,χυμο,καφέ τωρα
Αυτον καλυτερα να του χτιζεις σπιτια παρα να τον ταιζειςΟμελέτα δεν έφαγες σήμερα αγορίνα μου;
Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε;
Θα πέσεις κάτω από την ασιτία καμιά ώρα και θα τρέχουμε!![]()
Aν υπάρχουν πολλά λεφτά και οι γονείς δεν ασχολούνται με τα παιδιά το αποτέλεσμα είναι ακριβώς σαν να βάζεις φωτιά σε ξερά χόρτα...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!Δεν ήταν κατ΄ανάγκη (ιδιαίτερα) φραγκάτος... Απλά ο πατέρας του είχε χωρίσει την μάνα του και αυτός δεν τον χώνευε... Κατά τα άλλα το μαστούρης είναι εύκολη λύση για πολλούς...

Αυτον καλυτερα να του χτιζεις σπιτια παρα να τον ταιζεις

Ωραίος..όμως όταν λέμε μπραντς εννοούμε ότι μετά θα φας για βράδυ.Μπραντς σπιτικό σήμερα ,ομελέτα με αυγά χωριάτικα βούτυρο τοματινια κ φέτα,τηγανητό μπέικον ,φρυγανισμενο ψωμί ,κ επιδόρπιο γιαουρτι με σπιτική μαρμελάδα φραουλα![]()
Συγχώρησόν με τον αμαρτωλό Άγιε...Μεγάλη παράλειψη. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί.![]()

Mα και τώρα θα του φέρνεις απλώς ,κατά κάποιον τρόπο,θα είσαι κάπως πιο κοντά στον ρόλο του στο "Η πεντάμορφη και το τέρας" ...Ναι.
Μου φέρνει πολύ.
Στα νιάτα μου βέβαια, που είχα μαλλιά και μερικά δόντια.
Είναι μεγαλόψυχος...Συγχώρησόν με τον αμαρτωλό Άγιε...![]()

.Συγχώρησόν με τον αμαρτωλό Άγιε...![]()

Mα και τώρα θα του φέρνεις απλώς ,κατά κάποιον τρόπο,θα είσαι κάπως πιο κοντά στον ρόλο του στο "Η πεντάμορφη και το τέρας" ...![]()
ήρεμα μαν![]()
![]()
Πω ρε πούστη
πες μου χρόνια πολλα![]()