Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.447
- Πόντοι
- 28.246
Ερχεται σε λιγο μεριδα.Τρώτε μπιφτέκια?![]()
Ερχεται σε λιγο μεριδα.Τρώτε μπιφτέκια?![]()
Γι αυτο ερχεται μπιφτεκι και εδω. Στηριζω.Λογικά αυτή την ώρα που σου γράφω εξελίσεται συνάντηση μελωνε σε μπιφτεκαδικο στα όρια θα έλεγα της σύστασης εγκλήματικης οργάνωσης![]()
Μονο οι τρεις σας;Λοιπόν έχουμε λεμε και με αγιο και ελγκα,παϊδάκια μπιφτεκάκια λουκανικα σαλάτες σαντζικια πατατες μπυρες κρασια ουρανια ηλιουπολη
Είχε προφιτερόλ στο αντιτορπιλικό σοκολάτας και κρέμας (μόνο σαντιγύ), παγωτά ατομικά, στον Παλάσκα κρέμες Γιώτης... Πριν 26 χρόνια...Δεν το ξέρω αυτό μαν, δεν θυμάμαι να είχαμε γλυκά στο ΠΝ
ίσως δεν τα έτρωγε κανείς
Είχα εγώ στο αντιτορπιλικό... Τον γιο γνωστού (παλιού) ιατροδικαστή από Σαλόνικα... Τον είχα στο πίσω κρεβάτι από εμένα... Μας χώριζε μπουλμές ευτυχώς (για ευνόητους λόγους)...Είχα πάει σε μια άσκηση με αρματαγωγό.
Είχατε καλό φαγητό .
Αραπακι όμως δεν είχατε..μ
Ναι δεν ήρθε ο άλλος και εσυ δε μπορουσεςΜονο οι τρεις σας;
Δε μπορούμε να παρουμε ανάσαΠες του Αγίου να σου πει που είμαι και ελα να κεράσω καφέ. Σήμερα ήταν δυσκολο γ εμένα, εχω βαρυ προγραμμα αυτές τις μέρες. Θα το κάνουμε την επόμενη όμως και συντομα![]()
Είχα εγώ στο αντιτορπιλικό... Τον γιο γνωστού (παλιού) ιατροδικαστή από Σαλόνικα... Τον είχα στο πίσω κρεβάτι από εμένα... Μας χώριζε μπουλμές ευτυχώς...
Αντιτορπιλικό;Είχα εγώ στο αντιτορπιλικό... Τον γιο γνωστού (παλιού) ιατροδικαστή από Σαλόνικα... Τον είχα στο πίσω κρεβάτι από εμένα... Μας χώριζε μπουλμές ευτυχώς (για ευνόητους λόγους)...
Θα το σιαξουμε αδερφε.Ναι δεν ήρθε ο άλλος και εσυ δε μπορουσες
Είχα εγώ στο αντιτορπιλικό... Τον γιο γνωστού (παλιού) ιατροδικαστή από Σαλόνικα... Τον είχα στο πίσω κρεβάτι από εμένα... Μας χώριζε μπουλμές ευτυχώς (για ευνόητους λόγους)...
Τι μήκος/διάμετρο είχε το κάθε ντολμαδάκι;10 ντολμαδάκια (με αμπελόφυλλο) φέτα Καλαβρύτων 2 φέτες ψωμί πολύσπορο και μία crunch
Αναφορά για την ελιά στο τζατζίκι.
Για να το λες έτσι θα είναι, όπως έγραψα δεν θυμάμαι και γλυκά τρώω σπάνιαΕίχε προφιτερόλ στο αντιτορπιλικό σοκολάτας και κρέμας (μόνο σαντιγύ), παγωτά ατομικά, στον Παλάσκα κρέμες Γιώτης... Πριν 26 χρόνια...
Από που μανΕρχεται σε λιγο μεριδα.
Τη βγάλαμε μαν τη δώσαμε σε κάτι σκυλουςΑναφορά για την ελιά στο τζατζίκι.
Παρτακηδες και μοναχοφαηδες, αυτό είσαστε...
Το βρήκες... Μεγάλος μαστούρης... Όχι στο πλοίο δεν ήταν βυσματίας... Τον έπιαναν οι μπάτσοι στο Σαλόνικα με πράμα και έπαιρνε τον πατέρα του στο τηλέφωνο και του έλεγε (με την γνωστή βορειοελλαδίτικη προφορά): "Γέρο βγάλε με έξω (από το κρατητήριο) θα σε ξεφτιλίσω"...
O Ντουγκουτζαου;
Ήταν εντάξει άτομο η εξαφανισμένος βυσματιας;
Είχαμε έναν αρχιβυσματια στο Εβρο ..μόνο το όνομα του ήταν στις υπηρεσίες ..τον είδα σε κάποια φάση μάλλον λίγο πριν μετατεθεί η απολυθεί...ένα ανθρωπάκι με κατεβασμένο κεφάλι...δεν είχε τα αρχιδια να μας κοιταξει στα μάτια...σίγουρα θα έχει φράγκα και μια καλή θέση στην κοινωνία ..αλλά αναρχιδο σε όλη του την ζωουλα ...μάγκας με πλάτες άλλων.