ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.279
- Πόντοι
- 12.756
Πω ρε πουστη Έλα προλαβαίνεις στο γιαννηΤρώτε μπιφτέκια?![]()
Πω ρε πουστη Έλα προλαβαίνεις στο γιαννηΤρώτε μπιφτέκια?![]()
Είχε προηγηθεί μεσημεριανό φασολάκια...
Παρέα με πατάτες συνήθως η με κάνα σουβλάκι .Ένα μπιφτέκι ορφανό σε κουτάκι![]()
Δεν τρώω σαν να ήμουν στο σαυραβαιβορ ..τρώω σαν κανονικός άνθρωπος.Αναφοράαααααα
ΖυγαριάΑν φάω ενα μόνο σουβλάκι, νομίζω θα παθω κατάθλιψη![]()
Πες του Αγίου να σου πει που είμαι και ελα να κεράσω καφέ. Σήμερα ήταν δυσκολο γ εμένα, εχω βαρυ προγραμμα αυτές τις μέρες. Θα το κάνουμε την επόμενη όμως και συντομαΛοιπόν έχουμε λεμε και με αγιο και ελγκα,παϊδάκια μπιφτεκάκια λουκανικα σαλάτες σαντζικια πατατες μπυρες κρασια ουρανια ηλιουπολη

εγώ αισθάνομαι καλά με τις επιλογές μου
Ερχεται σε λιγο μεριδα.Τρώτε μπιφτέκια?![]()
Γι αυτο ερχεται μπιφτεκι και εδω. Στηριζω.Λογικά αυτή την ώρα που σου γράφω εξελίσεται συνάντηση μελωνε σε μπιφτεκαδικο στα όρια θα έλεγα της σύστασης εγκλήματικης οργάνωσης![]()
Μονο οι τρεις σας;Λοιπόν έχουμε λεμε και με αγιο και ελγκα,παϊδάκια μπιφτεκάκια λουκανικα σαλάτες σαντζικια πατατες μπυρες κρασια ουρανια ηλιουπολη
Είχε προφιτερόλ στο αντιτορπιλικό σοκολάτας και κρέμας (μόνο σαντιγύ), παγωτά ατομικά, στον Παλάσκα κρέμες Γιώτης... Πριν 26 χρόνια...Δεν το ξέρω αυτό μαν, δεν θυμάμαι να είχαμε γλυκά στο ΠΝ
ίσως δεν τα έτρωγε κανείς
Είχα εγώ στο αντιτορπιλικό... Τον γιο γνωστού (παλιού) ιατροδικαστή από Σαλόνικα... Τον είχα στο πίσω κρεβάτι από εμένα... Μας χώριζε μπουλμές ευτυχώς (για ευνόητους λόγους)...Είχα πάει σε μια άσκηση με αρματαγωγό.
Είχατε καλό φαγητό .
Αραπακι όμως δεν είχατε..μ
Ναι δεν ήρθε ο άλλος και εσυ δε μπορουσεςΜονο οι τρεις σας;
Δε μπορούμε να παρουμε ανάσαΠες του Αγίου να σου πει που είμαι και ελα να κεράσω καφέ. Σήμερα ήταν δυσκολο γ εμένα, εχω βαρυ προγραμμα αυτές τις μέρες. Θα το κάνουμε την επόμενη όμως και συντομα![]()

Είχα εγώ στο αντιτορπιλικό... Τον γιο γνωστού (παλιού) ιατροδικαστή από Σαλόνικα... Τον είχα στο πίσω κρεβάτι από εμένα... Μας χώριζε μπουλμές ευτυχώς...
Αντιτορπιλικό;Είχα εγώ στο αντιτορπιλικό... Τον γιο γνωστού (παλιού) ιατροδικαστή από Σαλόνικα... Τον είχα στο πίσω κρεβάτι από εμένα... Μας χώριζε μπουλμές ευτυχώς (για ευνόητους λόγους)...
Θα το σιαξουμε αδερφε.Ναι δεν ήρθε ο άλλος και εσυ δε μπορουσες