Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.489
- Πόντοι
- 456
Ακόμα πιο βαρύ.Το ίδιο με μελιτζάνες αντί για πατάτες και χωρίς το γαλακτομπούρεκο.![]()
Ακόμα πιο βαρύ.Το ίδιο με μελιτζάνες αντί για πατάτες και χωρίς το γαλακτομπούρεκο.![]()
Ακόμα πιο βαρύ.
Θα τον πιάσει βήχας...στο φρέντο θα τρίψεις και ριζογκοφρέτα από πάνω?![]()
Λογικά αυτή την ώρα που σου γράφω εξελίσεται συνάντηση μελωνε σε μπιφτεκαδικο στα όρια θα έλεγα της σύστασης εγκλήματικης οργάνωσηςεδώ τρώμε ρυζογκοφρέτες στα μπιφτέκια κολλάμε?![]()

εξαρτάταιΛογικά αυτή την ώρα που σου γράφω εξελίσεται συνάντηση μελωνε σε μπιφτεκαδικο στα όρια θα έλεγα της σύστασης εγκλήματικης οργάνωσης![]()

ΈναΈνα ωραίο πιτογυρο με μπόλικο τζατζίκι σήμερα

Σωστό.εδώ τρώμε ρυζογκοφρέτες στα μπιφτέκια κολλάμε?![]()
Μην δείτε λιτοδιαιτο μελος....σε λίγο ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΡΕΧΤΟ θα το βγάλετε το παιδί...που όλοι σεντόνια ολόκληρα γράφουν για το τι φάγανε.
Να υποθέσω ότι εσύ ΔΕΝ είσαι μέσα σε αυτούς...Λογικά αυτή την ώρα που σου γράφω εξελίσεται συνάντηση μελωνε σε μπιφτεκαδικο στα όρια θα έλεγα της σύστασης εγκλήματικης οργάνωσης![]()
Αν φάω ενα μόνο σουβλάκι, νομίζω θα παθω κατάθλιψηΜην δείτε λιτοδιαιτο μελος....σε λίγο ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΡΕΧΤΟ θα το βγάλετε το παιδί...που όλοι σεντόνια ολόκληρα γράφουν για το τι φάγανε.

Ένα σουβλάκι είναι μόνο για να λερώσεις τα δόντια μανΑν φάω ενα μόνο σουβλάκι, νομίζω θα παθω κατάθλιψη![]()

Κοίτα ...εγώ δεν θα φάω δύο πιτογυρα αλλά ένα και θα χτυπήσω κι ένα μπιφτέκι με λίγες πατάτες σε ένα επιπλέον κουτάκι.Αν φάω ενα μόνο σουβλάκι, νομίζω θα παθω κατάθλιψη![]()
Ένα μπιφτέκι ορφανό σε κουτάκιΚοίτα ...εγώ δεν θα φάω δύο πιτογυρα αλλά ένα και θα χτυπήσω κι ένα μπιφτέκι με λίγες πατάτες σε ένα επιπλέον κουτάκι.
Να φάμε είπαμε ,όχι να σκάσουμε ..

Κοίτα ...εγώ δεν θα φάω δύο πιτογυρα αλλά ένα και θα χτυπήσω κι ένα μπιφτέκι με λίγες πατάτες σε ένα επιπλέον κουτάκι.
Να φάμε είπαμε ,όχι να σκάσουμε ..