troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
ειμαι επενδυτης...και θα δηλωνω τα τεραστια κερδη μουΔεν αρχιζεις να προβαρεις βραχιολακια να δεις αν σου πανε?
ειμαι επενδυτης...και θα δηλωνω τα τεραστια κερδη μουΔεν αρχιζεις να προβαρεις βραχιολακια να δεις αν σου πανε?
φίλε βίρλα μοναδική ευκαιρία, βάλε τώρα που γυρίζειΠαιζει να το κλαψεις περισσοτερο απο το να το εδινες στον νιπλη
ειμαι επενδυτης...και θα δηλωνω τα τεραστια κερδη μου

δεν θελω το κυνηγι του χρηματος να με βγαλει απο την χαρα να κυνηγαω την ζωη....αντε κολλητε μου ξεκινα γιατι εχει μοναξια η κορυφη και βαρεθηκα![]()
δεν εμπνέω εμπιστοσύνη?Παιζει να το κλαψεις περισσοτερο απο το να το εδινες στον νιπλη
δωσε ενα ιβαν να σου τα βαλω εσενα....καλυτερη μοιρα θα εχουν σιγουραφίλε βίρλα μοναδική ευκαιρία, βάλε τώρα που γυρίζει
Τρως ρυζογκοφρετες.δεν εμπνέω εμπιστοσύνη?![]()
Γηα πειο πράμα;κε πολοί λοίγα λαίτε....
Άνθρωπο που τρώει ρυζογκοφρέτες να τον εμπιστεύεσαιΤρως ρυζογκοφρετες.
Δεν με ενδιαφερουν οι ιδεολογοι...αυτα να τα πεις στον κινεζο διπλα...εμενα με ενδιαφερουν οι φιλελευθεροι καπιταλιστες.Άνθρωπο που τρώει ρυζογκοφρέτες να τον εμπιστεύεσαι
είναι διατεθειμένος να αντέξει πολλά για τις ιδέες του.
παρε μετοχεςΔεν με ενδιαφερουν οι ιδεολογοι...αυτα να τα πεις στον κινεζο διπλα...εμενα με ενδιαφερουν οι φιλελευθεροι καπιταλιστες.
αν συμμετάσχεις στο 50ευρο θα σου πω και για τον σοσιαλισμό του Αντρέα και ΆκηΔεν με ενδιαφερουν οι ιδεολογοι...αυτα να τα πεις στον κινεζο διπλα...εμενα με ενδιαφερουν οι φιλελευθεροι καπιταλιστες.
εχωπαρε μετοχες
ΟΧΙ ΟΧΙ θα σου δωσω 100αν συμμετάσχεις στο 50ευρο θα σου πω και για τον σοσιαλισμό του Αντρέα και Άκη
όχι δε θέλω 100 θα χτυπήσει καμπανάκι στην εφορίαΟΧΙ ΟΧΙ θα σου δωσω 100
πουλαω με το 75ΟΧΙ ΟΧΙ θα σου δωσω 100
δραχμας δε διδωπουλαω με το 75
ούται που θιμάμε![]()
Αρνάκι γάστρα με πατάτες, χωριάτικη και μπυρόνια.
Βαρύ φαγητό, αλλά πάντα γαμάτο.
Για γλυκό το τελευταίο κομμάτι γαλακτομπούρεκο.