rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.409
- Πόντοι
- 15.446
Ε τότε θα περιμένει λίγο, όπως κάποιοι που περιμένουν αποστολές αγροτικών προϊόντωνδε νομίζω ότι εννοούσε ακριβώς αυτό...![]()
Ε τότε θα περιμένει λίγο, όπως κάποιοι που περιμένουν αποστολές αγροτικών προϊόντωνδε νομίζω ότι εννοούσε ακριβώς αυτό...![]()
οι χοχλιοί πάντως έρχονται, απλά καθυστερούν λίγοΕ τότε θα περιμένει λίγο, όπως κάποιοι που περιμένουν αποστολές αγροτικών προϊόντων![]()
δωσε εκατο κομματια πρωτα σε εμενα και μετα εκτοξευσε την τιμημήπως να βάλω το buy in στα 150?
μάλλον παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό μου![]()
εσύ τώρα μιλάς να σορτάρουμε την αγοράδωσε εκατο κομματια πρωτα σε εμενα και μετα εκτοξευσε την τιμη
Παιζει να το κλαψεις περισσοτερο απο το να το εδινες στον νιπλημε ενα 50ρικο θα κανω αμυθητη περιουσα χαρη στον καλο φιλο σαουλ
απο τον φιλο νιπλη εχω φαει ψωμιΠαιζει να το κλαψεις περισσοτερο απο το να το εδινες στον νιπλη
Δεν αρχιζεις να προβαρεις βραχιολακια να δεις αν σου πανε?απο τον φιλο νιπλη εχω φαει ψωμι
απο φιλο σαουλ θα φαω παντεσπανι
ειμαι επενδυτης...και θα δηλωνω τα τεραστια κερδη μουΔεν αρχιζεις να προβαρεις βραχιολακια να δεις αν σου πανε?
φίλε βίρλα μοναδική ευκαιρία, βάλε τώρα που γυρίζειΠαιζει να το κλαψεις περισσοτερο απο το να το εδινες στον νιπλη
ειμαι επενδυτης...και θα δηλωνω τα τεραστια κερδη μου
δεν θελω το κυνηγι του χρηματος να με βγαλει απο την χαρα να κυνηγαω την ζωη....αντε κολλητε μου ξεκινα γιατι εχει μοναξια η κορυφη και βαρεθηκα![]()
δεν εμπνέω εμπιστοσύνη?Παιζει να το κλαψεις περισσοτερο απο το να το εδινες στον νιπλη
δωσε ενα ιβαν να σου τα βαλω εσενα....καλυτερη μοιρα θα εχουν σιγουραφίλε βίρλα μοναδική ευκαιρία, βάλε τώρα που γυρίζει
Τρως ρυζογκοφρετες.δεν εμπνέω εμπιστοσύνη?![]()
Γηα πειο πράμα;κε πολοί λοίγα λαίτε....