tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.162
- Πόντοι
- 1.406
Σορρυ ρε μπραδερινιε μην κλανεις ρε μαν την ωρα που τσιμπαμε![]()
Σορρυ ρε μπραδερινιε μην κλανεις ρε μαν την ωρα που τσιμπαμε![]()
Οταν θα σου πουν ισόβια, θα εννοούν ισόβια, να το ξέρεις.Γεμιστά με κιμά![]()
Και αύριο μέρα είναι αρκεί να με ψηφίσειςΠω ρε πούστη μου, εννιά παρά πέντε το βράδυ βρήκες να εξαγγείλεις το πρόγραμμα σου? που να βρω τέτοια ώρα ανοιχτό σούπερ μάρκετ τώρα που έγινα ξαφνικά φαν της ρυζογκοφρετας?
Με κιμά και σταφίδες-κουκουνάρι καλοψημένες πατάτες και φέταΟταν θα σου πουν ισόβια, θα εννοούν ισόβια, να το ξέρεις.

γιατι? αυριο ψηφιζουμε σαουλ?Και αύριο μέρα είναι αρκεί να με ψηφίσεις
από αύριο ξεκινά η καινούρια Ελλάδα με Σαούλ στο τιμόνιγιατι? αυριο ψηφιζουμε σαουλ?
Να ξέρεις ότι έχω ήδη συντάξει λίστα με ταβέρνες που βάζουν λάδι στη χωριάτικη, οι ποινές θα είναι αυστηρές...Και αύριο μέρα είναι αρκεί να με ψηφίσεις

Πω ρε πουστηΔιάλειμμα μεταξύ 2ου και 3ου σουβλάκιου, κατανάλωση 330 ml κοκακολα, τσιγαρο, καθαρισμός κουφάλας που κρατάει τροφές και πρεπει να παω να φτιάξω αλλά τη γράφω στ αρχιδια μου. Σε λίγο, τρίτο σουβλάκι, ξανά 330 ml κοκακόλα, ξανά τσιγάρο και καθαρισμός κουφαλας.Μιλαμε για καλτιλα ρε μαν![]()

Μόλις γίνω ΠΘ θα βάλω όλα τα συστημικά μέσα να λένε τον κόσμο ότι το λάδι στην χωριάτικη είναι ξεπερασμένοΝα ξέρεις ότι έχω ήδη συντάξει λίστα με ταβέρνες που βάζουν λάδι στη χωριάτικη, οι ποινές θα είναι αυστηρές...
]ες οτι εισαι και με το καρο το σωβρακο το καλο καλο ,το αντιανεμικο,το αλεξισφαιρο να κλεισει η εικοναΔιάλειμμα μεταξύ 2ου και 3ου σουβλάκιου, κατανάλωση 330 ml κοκακολα, τσιγαρο, καθαρισμός κουφάλας που κρατάει τροφές και πρεπει να παω να φτιάξω αλλά τη γράφω στ αρχιδια μου. Σε λίγο, τρίτο σουβλάκι, ξανά 330 ml κοκακόλα, ξανά τσιγάρο και καθαρισμός κουφαλας.Μιλαμε για καλτιλα ρε μαν![]()
Ναι μαν.Μόλις γίνω ΠΘ θα βάλω όλα τα συστημικά μέσα να λένε τον κόσμο ότι το λάδι στην χωριάτικη είναι ξεπερασμένο
Στις εκκλησίες θα παίζει κατάλογος με τις χρεώσεις θα έχει κρασί χύμα ημίγλυκο θα ανεβαίνει σε ετικέτας και για τους πιο λαρτζ πιστούς θα παίζει και σινγκλ μαλτ 18άριΝαι μαν.
Και στην εκκλησία αντί για αντίδωρο από αζυμο ψωμί, επιβάλλεται η ρυζογκοφρετα
Σκληρός καριολης.Διάλειμμα μεταξύ 2ου και 3ου σουβλάκιου, κατανάλωση 330 ml κοκακολα, τσιγαρο, καθαρισμός κουφάλας που κρατάει τροφές και πρεπει να παω να φτιάξω αλλά τη γράφω στ αρχιδια μου. Σε λίγο, τρίτο σουβλάκι, ξανά 330 ml κοκακόλα, ξανά τσιγάρο και καθαρισμός κουφαλας.Μιλαμε για καλτιλα ρε μαν![]()
Οχι ρε μαν, όλα αυτά με στυλ ναπουμε. Αντιντας βερμουδα, κροκς πρασινο και μπλουζα λουκι λουκ]ες οτι εισαι και με το καρο το σωβρακο το καλο καλο ,το αντιανεμικο,το αλεξισφαιρο να κλεισει η εικονα

Τσιμέντο είμαι μαν. ΤΣΙΜΕΝΤΟΣκληρός καριολης.
Είσαι έτοιμος για να τεσταρεις το ΕΣΥ
Καλαβρύτων αν θυμάμαι καλά, είχα πετάξει τη χάρτινη συσκευασία, την φυλάω σε γυάλινο μπωλΤι φέτα μαν?
Νομίζω πας για αναφορά με Καλαβρύτων. Σε λίγο που θα μπει ο νιπλης θα το μάθουμεΚαλαβρύτων αν θυμάμαι καλά, είχα πετάξει τη χάρτινη συσκευασία, την φυλάω σε γυάλινο μπωλ

Όχι είναι η καλύτερη Καλαβρύτων μόνο σκληρή.Νομίζω πας για αναφορά με Καλαβρύτων. Σε λίγο που θα μπει ο νιπλης θα το μάθουμε![]()
Το παίρνεις πανω σου μαν?Όχι είναι η καλύτερη Καλαβρύτων μόνο σκληρή.