Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.986
- Πόντοι
- 6.256
είμαι ο μελλοντικός βουλευτής που θα εκλέξει το σαιτεισαι η ντροπη του μπου,σε οικτιρω,σε λοιδωρω
όταν έρθει η ώρα περιμένω την στήριξη ΟΛΩΝ
είμαι ο μελλοντικός βουλευτής που θα εκλέξει το σαιτεισαι η ντροπη του μπου,σε οικτιρω,σε λοιδωρω
καλα που μου το ειπες να εστιασω σε σενα...είμαι ο μελλοντικός βουλευτής που θα εκλέξει το σαιτ

Στηρίζω υποψηφιότηταείμαι ο μελλοντικός βουλευτής που θα εκλέξει το σαιτ
Δεν το πιστεύω ότι θα το κάνεις...τι είσαι κανένας αριστερός μπαχαλάκιας αντιεξουσιαστής?καλα που μου το ειπες να εστιασω σε σενα...
εχω λεμονια απο την λεμονια μου,ξυδι,θα βαλω ξυραφια και θα στα πεταω
θα σε στηριξω λυσσαλεα κονιορδε του Δομοκου![]()

αν δουλέψουμε όλοι μαζί με προσήλωση και εντατική προσπάθεια θα πάω πολύ μπροστάΣτηρίζω υποψηφιότητα

τα ιδια μελη του μπου -που οπως ολοι ξερουμε-βριθουν απο σοβαροτητα,ηθος και τσαγανο θα σε εξοστρακισουνΔεν το πιστεύω ότι θα το κάνεις...τι είσαι κανένας αριστερός μπαχαλάκιας αντιεξουσιαστής?
Αλλά μην κάνεις όρεξη γιατί θα έχω φρουρά ΦΡΟΥΡΑ![]()
δώσε μια ευκαιρίακαλα που μου το ειπες να εστιασω σε σενα...
εχω λεμονια απο την λεμονια μου,ξυδι,θα βαλω ξυραφια και θα στα πεταω
θα σε στηριξω λυσσαλεα κονιορδε του Δομοκου![]()
σιγά....με ένα βίδεο λιόλιου...όχι ολόκληρη μόνο τον αστράγαλο...θα κάνουν κατάληψη στο σύνταγμα για μένατα ιδια μελη του μπου -που οπως ολοι ξερουμε-βριθουν απο σοβαροτητα,ηθος και τσαγανο θα σε εξοστρακισουν
δώσε και μερικές (τάχα μου) συμβουλές στο νήμα με τις 20άρες και θα πέσουν όλοι γονατιστοίσιγά....με ένα βίδεο λιόλιου...όχι ολόκληρη μόνο τον αστράγαλο...θα κάνουν κατάληψη στο σύνταγμα για μένα
μη σου πω ότι και τον δικό μου αστράγαλο να στείλω από τη χαρά τους θα το πιστέψουν![]()
δεν το έχω παρακολουθήσει αυτό είναι η αλήθειαδώσε και μερικές (τάχα μου) συμβουλές στο νήμα με τις 20άρες και θα πέσουν όλοι γονατιστοί
Σωστό.Το έγραψε πολύ κατανοητά ο συναγωνιστής : Κρασί χωρίς ζωική πρωτεΐνη.
το κρασί δεν συνοδεύει σκέτο ρύζι ή μακαρόνια με κέτσαπ,
θέλει και κάτιτις όπως τυριά-γραβιέρες, σαλαμάκι ή κυρίως κρέας/ψάρι κτλ.
ασυζητητίδεν το έχω παρακολουθήσει αυτό είναι η αλήθεια
λες να έχουν πελώρια ανάγκη την στιβαρή καθοδήγηση μου![]()

Έχεις βιδεο; στείλε πμσιγά....με ένα βίδεο λιόλιου...όχι ολόκληρη μόνο τον αστράγαλο...θα κάνουν κατάληψη στο σύνταγμα για μένα
μη σου πω ότι και τον δικό μου αστράγαλο να στείλω από τη χαρά τους θα το πιστέψουν![]()
Από που οι σαλάτες;Πίτσες σαλάτες κτλ να φύγει αρνιλα
έχω αλλά μόνο αστράγαλο και λίγο ρουθούνιΈχεις βιδεο; στείλε πμ
![]()
Τι μάρκα τα μακαρόνια μαν ?Από που οι σαλάτες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακαρόνια νο6 με κεφτεδάκια σε κόκκινη σάλτσα, έτριψα και φέτα από πάνω. Κόκα ζίρο.

Μόνο μίσκο.Τι μάρκα τα μακαρόνια μαν ?![]()
Εντάξει δεν αντέχουν να περιμένουνΚτηνωδία.
Αν έχουν καταντήσει έτσι σαν ανυπόμονα μωρά οι βλακεντιοι νεοέλληνες να μην απορούμε για όσα μας τυχαίνουν που είναι συλλογικές τιμωρίες ΑΝΩΘΕΝ.