Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.981
- Πόντοι
- 6.256
αρκούμαι στα λίγα όπως οι σπαρτιάτεςΞέρεις να ζεις ..
αρκούμαι στα λίγα όπως οι σπαρτιάτεςΞέρεις να ζεις ..
Ναι...εσύ αρκεισαι σε λίγες....ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ.αρκούμαι στα λίγα όπως οι σπαρτιάτες
Τύπε μπορούμε αν τις θρυμματίσουμε να τις κάνουμε γέμιση για καμπανέλλια ?είναι το πιο απλό γεύμα την περνάς από το σουβλί και την ψήνεις ακόμα και με αναπτήρα![]()

Υποτίθεται πως τη σταματάει το παραπάνω αφέψημα???Πρωϊνό
Χυμός λεμονιού με ελληνικό καφέ , imodium , ένα σφηνάκι gaviscon![]()
Βεβαίως και μπορούμε!Τύπε μπορούμε αν τις θρυμματίσουμε να τις κάνουμε γέμιση για καμπανέλλια ?
Για ένα φίλο ρωτάω![]()

Θα λαμπαδιασει το φενιζολ ρεείναι το πιο απλό γεύμα την περνάς από το σουβλί και την ψήνεις ακόμα και με αναπτήρα![]()
Έχουν βγει πυρίμαχεςΘα λαμπαδιασει το φενιζολ ρε

Η χαρντκορίλα είναι να τρως ρυζογκοφρέτα σκέτη. Γεύση κλασική (μηδέν γεύση δηλαδή) και να μην τη συνοδεύεις με τίποτα. Εκεί φαίνονται οι πραγματικοί afficionados. Eσύ μάλλον είσαι ψευτο-υγιεινιστής.Βεβαίως και μπορούμε!
και αν είναι και με ρίγανη ακόμα καλύτερα είναι έτοιμες 2 σε 1
για πιο ινσταγκραμικά αποτελέσματα μπορούμε να βάλουμε τα καμπανέλλια πάνω σε βάση ρυζογκοφρέτας και από δίπλα side ρυζογκοφρέτας με σος![]()
Είναι παραδοσιακό γιατροσόφι και πολύ αποτελεσματικό...όποιος το παραγαμαει στην νηστεία η στην εκλυτη διατροφή αυτά τραβάει.Υποτίθεται πως τη σταματάει το παραπάνω αφέψημα???
Στο μεροκαματο?σκετο κουλουρι,καφε
ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ μας χρονια πολλα,Χριστος ΑνεστηΣτο μεροκαματο?
Εις το ονομα του κυριουλη που αναστηθηκε προχθες ξεκληρισατε τα ζωντανα ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ?ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ μας χρονια πολλα,Χριστος Ανεστη
οχι λιτα γιατι χθες εφαγα κοπαδια
δυστυχως ναιΕις το ονομα του κυριουλη που αναστηθηκε προχθες ξεκληρισατε τα ζωντανα ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ?

Οι άθεοι και οι αναρχοαπλυτοι τρώνε ΒΡΟΥΒΕΣ;Εις το ονομα του κυριουλη που αναστηθηκε προχθες ξεκληρισατε τα ζωντανα ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ?
Βρε εγώ θυμάμαι μια φορά που με είχε πιάσει (κόψει) και μου είχαν προτείνει αυτή τη παπαριά........μεταμόσχευση κώλου έψαχνα μετάΕίναι παραδοσιακό γιατροσόφι και πολύ αποτελεσματικό...όποιος το παραγαμαει στην νηστεία η στην εκλυτη διατροφή αυτά τραβάει.
Τραβα να τον κανεις λαστιχο με την Σαπουντζακη και ασε τι τρωνε οι αθρησκοι...σε επιασε και ο πονος για τη διατροφη μας...Οι άθεοι και οι αναρχοαπλυτοι τρώνε ΒΡΟΥΒΕΣ;
Ti ευαισθητα εντερακια έχεις...Βρε εγώ θυμάμαι μια φορά που με είχε πιάσει (κόψει) και μου είχαν προτείνει αυτή τη παπαριά........μεταμόσχευση κώλου έψαχνα μετά![]()
Κανείς δεν μαγειρεύει δεύτερη χρονιάρα μέρα.Η χειρότερη μέρα σήμερα. Περισσεύματα από χθες, ξαναζεσταμενα. Και ξενερωτα είναι και δεν σε αφήνουν να κάνεις μια αποχή από τη χθεσινή εαρινή επίθεση.
Τουλάχιστον ειχε μείνει ραβανί με παγωτό.