Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 800K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (1 μέλη και 123 επισκέπτες)

Enter_Analman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Like
1.360
Πόντοι
201
Xαιρομαι που το βλέπεις έτσι γιατί πολυν προλογο βλέπω να πουλιέται.
Σε γεύση τι αποτέλεσμα βγάζει;Είναι όπως το θέλεις το φαγητό η υστερεί κάπου;
Ξέρω τι εννοεις,έχει γίνει meme όλο αυτό ότι σου αλλάζει την ζωη, λες και ανακάλυψαν την φωτιά,ένα μήνα το έχω και ακόμα πειραματίζομαι πάντως τα μπιφτέκια και τα κοτόπουλα βγαίνουν αρκετά καλά με ελάχιστο λάδι και δεν μυρίζει η κουζίνα και απλά κάνει ένα δυνατό μπιπ όταν είναι τα γυρίσεις η όταν τελείωσαν

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
47.074
Πόντοι
19.321
Δεν ξεχωρίζουν αυτά ...τα μωρά φυσικά και δεν τρώνε σκόρδο όπως επίσης και αυτοί που θα φιλήσουν το χέρι μέλους Βασιλικής οικογένειας.
Θα κάνω μια προσπάθεια μήπως, λέω μήπως καταλάβουν την χρησιμότητα του σκόρδου.
Ο παστός μπακαλιάρος όσο και να τον ξαλμυρίσεις πάλι αλμυρός θα είναι, θα σου ανεβάσει την πίεση
οπότε το σκόρδο την ρίχνει, συν το πατζάρι που είναι γλυκό και εξισορροπεί την γεύση αλμυρού/γλυκού/ξινού.
Από διατροφική αξία έχεις και πρωτεΐνη (μπακαλιάρος) και υδατάνθρακες και καλά λιπαρά (πολύ ακόρεστα).

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.227
Πόντοι
16.235
Θα κάνω μια προσπάθεια μήπως, λέω μήπως καταλάβουν την χρησιμότητα του σκόρδου.
Ο παστός μπακαλιάρος όσο και να τον ξαλμυρίσεις πάλι αλμυρός θα είναι, θα σου ανεβάσει την πίεση
οπότε το σκόρδο την ρίχνει, συν το πατζάρι που είναι γλυκό και εξισορροπεί την γεύση αλμυρού/γλυκού/ξινού.
Από διατροφική αξία έχεις και πρωτεΐνη (μπακαλιάρος) και υδατάνθρακες και καλά λιπαρά (πολύ ακόρεστα).
Η μπριζόλα της θάλασσας...που λόγω του παστώματος ήταν προσιτό υλικό ακόμα και στα ορεινά ,για αυτό αγαπήθηκε ακόμα κι εκεί.

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.938
Πόντοι
5.946
Φαίνεται σαν να καρφώνεις στα παλουκακια ,καλαμάκια ,πως τα λέτε εσείς γιρλάντες από γύρο ...σουρεαλιστικό ,έτσι;
Ακου.... Τέτοιου τύπου εξυπνάδες δεν τις θέλω... Αν έχετε κόμπλεξ δεν σας φταίει κανένας...

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.062
Πόντοι
6.246
Μπιφτέκια προβατίνας με γιαούρτι, φρυγανισμενο ψωμί, μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερη, και αποδομημενο κοκορέτσι, για επιδόρπιο καραμελωμενα μήλα κραμπλ αμύγδαλα με παγωτό κρέμα Μαδαγασκάρης.
και εκεί που ήμουν έτομος να σου στείλω το Like και να το πω "γεια σου ρε άρχοντα" διάβασα "αποδομημένο κοκορέτσι"
Ξηγήσου.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.227
Πόντοι
16.235
Ακου.... Τέτοιου τύπου εξυπνάδες δεν τις θέλω... Αν έχετε κόμπλεξ δεν σας φταίει κανένας...
Αν το λέτε λάθος δεν σας φταίει κανένας ..απλώς κάνε εικόνα αυτό που δημιουργήθηκε στο μυαλό μου με αυτό που είπες...γιρλάντες από γύρο καρφωμένες σε ξυλάκι από σουβλάκι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και εκεί που ήμουν έτομος να σου στείλω το Like και να το πω "γεια σου ρε άρχοντα" διάβασα "αποδομημένο κοκορέτσι"
Ξηγήσου.
Η αποδόμηση παραπέμπει στην αποσύνθεση.

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.938
Πόντοι
5.946
Αν το λέτε λάθος δεν σας φταίει κανένας ..απλώς κάνε εικόνα αυτό που δημιουργήθηκε στο μυαλό μου με αυτό που είπες...γιρλάντες από γύρο καρφωμένες σε ξυλάκι από σουβλάκι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αποδόμηση παραπέμπει στην αποσύνθεση.
στο μυαλο σου φιλος μπορει να δημιουργηθηκε οτι θελεις.........καλημερα.........για πρωινι εφαγα κασεροπιτα με κασερι.αυτο το λεω καλα???:wink:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.227
Πόντοι
16.235

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
ξαλμυριζετε όλοι μπακαλιάρο και δεν προλάβατε να τσιμπήσετε μου φαίνεται :coffee:

Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
13.427
Πόντοι
4.496
Πίτα γυρο Χοιρινό χωρις Κρεμμύδι.

Πιτα Κεμπαπ -Τυρί Φιλαδέλφεια.

Κοκα Κόλα - Ακριβή.

Κουλουράκια απο κυρία Μαρία / ηλικιωμένη - πρώτος όροφος.

:coffee::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom