tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.030
- Πόντοι
- 1.406
Σωστά, εδώ ο νιπλης τρώει ρυζι για κυρίωςΓράφτους στα παπαρια σου τυπε,ότι γουστάρει τρώει ο καθένας.

Σωστά, εδώ ο νιπλης τρώει ρυζι για κυρίωςΓράφτους στα παπαρια σου τυπε,ότι γουστάρει τρώει ο καθένας.

ΈτσιΣωστά, εδώ ο νιπλης τρώει ρυζι για κυρίως![]()
Από που το μοσχάρι μαν?μοσχαρισιο φιλετο με σπαραγγια.![]()
Ναι βαροςμοσχαρισιο φιλετο με σπαραγγια.![]()
Τα σπαράγγια από πού ?μοσχαρισιο φιλετο με σπαραγγια.![]()

απο ζηλανδια.Από που το μοσχάρι μαν?
απο κοριο.Τα σπαράγγια από πού ?![]()
μοσχαρισιο φιλετο με σπαραγγια.![]()
Ποιος το γαμαει το Κασμίρ...σαν τον κρόκο Κοζάνης δεν έχει.Ριζοτο με σαφραν Κασμίρ ..
Θα πρεπει να με πληρωνεται για να γράφω εδω μέσα![]()
Τι πουστριλικια είναι αυτά με την ΠΡΟΩΘΗΣΗ αυτού του διαβολικου μηχανηματος;( δεν το λέω για σένα αλλά γενικώς βλέπω πολυ προμοτοριλικι με αυτόν τον μαστραπα,τον φραιερ πως τον λένε ).Μπέργκερ με πατάτες στο air fryer

Δεν προωθώ τίποτα ούτε ειπα ότι το AF μου άλλαξε την ζωή και έχασα 30 κιλά και όλα τα φαγητά είναι τέλεια,είναι απλά ένας φούρνος που τρώει λιγότερο ρεύμα και λιγότερο χρονο συγκεκριμένα φαγητά τα ζεστάνει καλύτερα από τον φούρνο μικροκυμάτων.Ειναι απλά ένα εργαλείο στην κουζίνα,δεν έχω χωρίσει από το τηγάνι και την κατσαρόλα και την ψησταριάΤι πουστριλικια είναι αυτά με την ΠΡΟΩΘΗΣΗ αυτού του διαβολικου μηχανηματος;( δεν το λέω για σένα αλλά γενικώς βλέπω πολυ προμοτοριλικι με αυτόν τον μαστραπα,τον φραιερ πως τον λένε ).
Xαιρομαι που το βλέπεις έτσι γιατί πολυν προλογο βλέπω να πουλιέται.Δεν προωθώ τίποτα ούτε ειπα ότι το AF μου άλλαξε την ζωή και έχασα 30 κιλά και όλα τα φαγητά είναι τέλεια,είναι απλά ένας φούρνος που τρώει λιγότερο ρεύμα και λιγότερο χρονο συγκεκριμένα φαγητά τα ζεστάνει καλύτερα από τον φούρνο μικροκυμάτων.Ειναι απλά ένα εργαλείο στην κουζίνα,δεν έχω χωρίσει από το τηγάνι και την κατσαρόλα και την ψησταριά
Δεν ξεχωρίζουν αυτά ...τα μωρά φυσικά και δεν τρώνε σκόρδο όπως επίσης και αυτοί που θα φιλήσουν το χέρι μέλους Βασιλικής οικογένειας.πλησιαζει η μεγαλη μερα,η μερα του κορκουτιασμενου μπακαλιαρου.ζητω ο μπακαλιαρος κατω η σκορδαλια.