fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
2 Αυγά βραστά , φιλαδελφια light, φρυγανιές elite, γαλοπούλα εν Ελλάδι, χυμό από 2 πορτοκάλια
Πάντα από τη βρύση το νερό....Το ζουμί από ρεβύθια Θράκης ?
Νερό ? Βρύση ή εμφιαλωμένο πλεμπαιε ?
Από πού μαν ?Ζαμπονοτυροπιτα κιμαδοπιτα χυμο καφεδαρα

Mπορει να είναι καθαρό όμως όσες φορές δοκίμασα νερό βρύσης από Αθήνα ήταν τίγκα στο χλώριο .Πάντα από τη βρύση το νερό....
Από το βλαχο ηλιουποληΑπό πού μαν ?![]()
Περίπου...Mπορει να είναι καθαρό όμως όσες φορές δοκίμασα νερό βρύσης από Αθήνα ήταν τίγκα στο χλώριο .
Να μου λείπει...
Πάντα εμφιαλωμένο.
Εγώ χθες είχα , τους γάμησα τα μάτια κυριολεκτικά@dimigoall μεσημέρι θα σενιαρω μακαρόνια κιμα,λαιλαπα θα βγάλω φωτο

Από τον Πειραιά τύπε όχι απλά να πάρω φέτα ούτε καν δεν πατάω να μουλιασω τα πατουσελια μου όταν είναι να κάνω πεντικιούρ.Ειναι μαλακη σαν της Κεφαλονιάς.Την παιρνω απο των Πειραιά.
Διακοπές το καλοκαίρι δλδ από Ραφήνα φεύγεις μαν ?Από τον Πειραιά τύπε όχι απλά να πάρω φέτα ούτε καν δεν πατάω να μουλιασω τα πατουσελια μου όταν είναι να κάνω πεντικιούρ.

Μόνο artisan waterΠάντα από τη βρύση το νερό....
Eγω τι να πω που πήγα και οταν τελείωσα την παραθαλάσσια βόλτα μου έφαγα ένα χάμπουργκερ και συνειδητοποίησα ότι οι σκουροι αλλαχουακμπαρηδες που ήταν στο μαγαζί δεν ήσαν πελάτες ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...το μισό μόνο έφαγα.Από τον Πειραιά τύπε όχι απλά να πάρω φέτα ούτε καν δεν πατάω να μουλιασω τα πατουσελια μου όταν είναι να κάνω πεντικιούρ.
Κακώς...αυτό μονώνει ακόμα και βαρέλι χωρίς πάτο.
Μαν, δεν υπάρχει πια μαγαζί εστίασης χωρίς πακηδες, νομος, εκτός και αν πιάσεις κάνα κατσικοχωρι που δεν καταδεχονται να πάνε για δουλειά οι σκουροι με τις σαγιονάρες.Eγω τι να πω που πήγα και οταν τελείωσα την παραθαλάσσια βόλτα μου έφαγα ένα χάμπουργκερ και συνειδητοποίησα ότι οι σκουροι αλλαχουακμπαρηδες που ήταν στο μαγαζί δεν ήσαν πελάτες ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...το μισό μόνο έφαγα.
Ποτέ ξανά
Ποτέ ξανά.
Εγώ δεν πάω Πειραιά
(Είναι τρελός ο στιχουργός...!!!).
Διακοπές μόνο με αεροπλάνοΔιακοπές το καλοκαίρι δλδ από Ραφήνα φεύγεις μαν ?![]()
Κανονίστε με τις μαλακιες που γράφετε για τον κωσταδυοχιλιαδεςενα να αγνοήσει το νήμα και να μας αφήσει να πορευομαστε μόνοι σαν τα βλαχαδερα.Διακοπές μόνο με αεροπλάνο
Και αν δεν έχει αεροδρόμιο θα πάει με το σκάφος απο Άλιμο
Και αν δεν έχει ούτε λιμάνι, θα πάει με το ΚΤΕΛ
Ο παππούς μου ο συγχωρεμένος έπινε τέτοιο...στο χωριό...Μόνο artisan water
Δεν θα μάθετε ποτέ πλεμπαιοι
![]()
μ. Artisan Water: Το νερό που αναβαθμίζει κάθε γαστρονομική εμπειρία
Στο φετινό Dine Athens (3-23 Μαρτίου), οι σεφ της πόλης δημιούργησαν μοναδικά tasting menus, και το premium μ. Artisan Water δεν μπορούσε να λείπει από κανένα τραπέζι.cantina.protothema.gr
Δε είχε τότε ρεΟ παππούς μου ο συγχωρεμένος έπινε τέτοιο...στο χωριό...

Ευτυχώς η δυστυχώς...ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ..Καλοπροαίρετα κρατάω το ελαφρυντικό των αμφιβολιών όπου και όποτε πάω να φάω κατά Αθήνα και Πειραιά μεριά.Μαν, δεν υπάρχει πια μαγαζί εστίασης χωρίς πακηδες, νομος, εκτός και αν πιάσεις κάνα κατσικοχωρι που δεν καταδεχονται να πάνε για δουλειά οι σκουροι με τις σαγιονάρες.