Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 580K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παστίτσιο αλλά με κριθαράκι αλα ΑΙ

• Κλασσικό Παστίτσιο με Κριθαράκι (comfort edition)

• Ελαφρύ Παστίτσιο με Κριθαράκι (fit edition)

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι (Gourmet edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι (ρουστίκ edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι & Καπνιστό Μετσοβόνε (πειραγμένο)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.689
Πόντοι
7.415
Χοιρινά μπριζολιδια στην ψησταριά, πατάτες τηγανητές, σαλάτα μαρούλι ντοματίνια με μπαλσαμικο καρύδια σταφίδες και φυσικά φέτα Βυτίνας.
Για βράδυ κάνα γιαούρτι. Πείτε τι να βάλω μέσα, έχω "αγώνα" :wink: αυριο το απόγευμα. Ο ανανάς ταιριάζει;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
46.070
Πόντοι
6.756
Χοιρινά μπριζολιδια στην ψησταριά, πατάτες τηγανητές, σαλάτα μαρούλι ντοματίνια με μπαλσαμικο καρύδια σταφίδες και φυσικά φέτα Βυτίνας.
Για βράδυ κάνα γιαούρτι. Πείτε τι να βάλω μέσα, έχω "αγώνα" :wink: αυριο το απόγευμα. Ο ανανάς ταιριάζει;
Όχι κανένα καρυδακι βάλε

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.246
Πόντοι
1.056
Ήθελα να ξερα ποιος γαμημενος ξεκίνησε την διαστροφή και βάζετε όλοι καρύδια, σταφίδες, ρόδια στις σαλάτες.
Σαλάτα είναι ρε μουνηδες, όχι η ΙΟΝ brake με ξηρούς καρπούς...
Τεσπα, βάλε στο γιαούρτι καρύδια (αν άφησες κανένα, που πήγες και τα πέταξες στην "σαλάτα"), μελι, ταχινι, γκοτζι μπερι.
2 ωρες πριν την μάχη, φάε μια μερίδα παντζάρια, φάε και κανέναν ανανά και είσαι έτοιμος να της το δώσεις στα χέρια για σέρβις...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
46.070
Πόντοι
6.756
Ήθελα να ξερα ποιος γαμημενος ξεκίνησε την διαστροφή και βάζετε όλοι καρύδια, σταφίδες, ρόδια στις σαλάτες.
Τεσπα, βάλε στο γιαούρτι καρύδια (αν άφησες κανένα, που πήγες και τα πέταξες στην "σαλάτα"), μελι, ταχινι, γκοτζι μπερι.
2 ωρες πριν την μάχη, φάε μια μερίδα παντζάρια, φάε και κανέναν ανανά και είσαι έτοιμος να της το δώσεις στα χέρια για σέρβις...
Μη βριζεις μαν ηρεμα

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.246
Πόντοι
1.056
Μη βριζεις μαν ηρεμα
Συγγνώμη ρε μαν, παρασύρθηκα.
Αλλά δεν τους βλέπεις τους καριοληδες τι σκατα βάζουν στις σαλάτες?
Τι να βάλω λέει στο γιαούρτι, ε βάλε μελι, σκόρδο και ανιθο γαμω την ανωμαλία σου μέσα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.260
Πόντοι
16.235
γαμω τους καιρους.....μπυριτσα μπαλκοναρα και στο βαθος αρνακι στον φουρνο
Γαμω την καιρική ανωμαλία...μαρτιατικα τριάντα βαθμοί...τον Ιούλιο πόσο θα πιάσουμε;ΠΕΝΗΝΤΑ;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.260
Πόντοι
16.235
Χοιρινό εξοχικό με πιλάφι
Σαλάτα λάχανο
Σαλάτα μπροκολο-κουνουπιδι
Τυρί
Red red wine.
Aυτα για μεσημέρι
Πλακωθηκα στις φράουλες τώρα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.260
Πόντοι
16.235
γαμω τους καιρους.....μπυριτσα μπαλκοναρα και στο βαθος αρνακι στον φουρνο
Να δούμε τι θα λέτε όταν έρθει η ισορροπία από τα Βόρεια και πέσει η θερμοκρασία σε πιο φυσιολογικά επίπεδα ...άρχισαν τις βουτιές τα πιτσιρίκια...τα βλέπω να κλαίνε μεθαύριο .

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.901
Πόντοι
3.846
Πέννες ολικής με κοτόπουλο και κόκκινη σάλτσα. Πεκορίνο Αμφιλοχίας από πάνω.
Πράσινη σαλάτα με τοματίνια, παξιμάδι και κρεμμύδι φρέσκο.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.260
Πόντοι
16.235
Ναι ελγκα στέλνει γάτα σε αυτά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χα χα ρε μλκ κλαιω
Μάλλον θα έχει γίνει πλούσια αυτή με τόσους ανεγκεφαλους να την παρακολουθούν στα σοσιαλ κρεμμύδια....η αποθέωση του τιποτα...την βλέπω σύντομα σε ρηαλιτυ.

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.689
Πόντοι
7.415
Ρε μαν είναι ωραία στο ανοστο σαλατικό, δινουν γεύση.
Θένκς για τα τιπ πάντως. Για το σουσάμι πάντως (βλ ταχίνι) έχω ακούσει ότι ρίχνει την τεστοστερόνη.
Παντζάρια σόρρυ, δεν πρόκειται να φάω, δε πα να μου τον κάνει 1 μέτρο!! Εεε καλά, αν το κάνει αυτό μπορεί και να φάω!..

Τα λουκάνικα με πράσο ξεχασα. Να ναι καλά η σύζυγος που τα αγόρασε..

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.246
Πόντοι
1.056
Ρε μαν είναι ωραία στο ανοστο σαλατικό, δινουν γεύση.
Θένκς για τα τιπ πάντως. Για το σουσάμι πάντως (βλ ταχίνι) έχω ακούσει ότι ρίχνει την τεστοστερόνη.
Παντζάρια σόρρυ, δεν πρόκειται να φάω, δε πα να μου τον κάνει 1 μέτρο!! Εεε καλά, αν το κάνει αυτό μπορεί και να φάω!..

Τα λουκάνικα με πράσο ξεχασα. Να ναι καλά η σύζυγος που τα αγόρασε..
Man, ο παντζαρης βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος.
Είναι η αλήθεια ιδιαίτερο ζαρζαβατικο, με φίλους και εχθρούς.
Υπάρχουν όμως μελέτες που του δίνουν κρεντιτ όσον αφορά τη στυτικη λειτουργία, ακριβώς επειδή βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και προτείνεται η καθημερινή κατανάλωση του.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
17.811
Πόντοι
3.556
Άσε της μαλακίες με τους ανανάδες τα καρύδια και τα μέλια και κούμπωσε ένα βιαγκρα για να είσαι σίγουρος!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.544
Πόντοι
6.256
Χωριάτικη

Καλαμάκια φιλέτο κοτόπουλο

πίτες αλάδωτες

πατάτες τηγανητές με τριμμένο τυρί