dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 114.824
- Πόντοι
- 39.911
Ναι ελγκα στέλνει γάτα σε αυτάΤι κάνει ρε η πούστρα
Θέλει δάχτυλο ?![]()
Χύσιμο στα γυαλιά ηλίου θέλει η γαμιόλαΝαι ελγκα στέλνει γάτα σε αυτά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χα χα ρε μλκ κλαιω

Πολύ κωλομπαρινα μαν βάζει και τραγούδια με ρυθμοΧύσιμο στα γυαλιά ηλίου θέλει η γαμιόλα
![]()
![]()
Που ειναι ρε μαν στα Μενιδια?Ναι ελγκα στέλνει γάτα σε αυτά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χα χα ρε μλκ κλαιω
ΝΑΙΑναφορές που θα πέσουν και σήμερα γατάκια
Ξέρω γωΠου ειναι ρε μαν στα Μενιδια?

Δεν εγκρίνεις το κυριακάτικο τραπέζι μαν;Αναφορές που θα πέσουν και σήμερα γατάκια
Όχι κανένα καρυδακι βάλεΧοιρινά μπριζολιδια στην ψησταριά, πατάτες τηγανητές, σαλάτα μαρούλι ντοματίνια με μπαλσαμικο καρύδια σταφίδες και φυσικά φέτα Βυτίνας.
Για βράδυ κάνα γιαούρτι. Πείτε τι να βάλω μέσα, έχω "αγώνα"αυριο το απόγευμα. Ο ανανάς ταιριάζει;
Εννοείται, καρύδια κ μέλι είναι το στάνταρΌχι κανένα καρυδακι βάλε
ΕτσιΕννοείται, καρύδια κ μέλι είναι το στάνταρ
Να το βάλει στον πάτο της και να κάνει σβούρες ..Κωλομπαρινες μαν
Ήθελα να ξερα ποιος γαμημενος ξεκίνησε την διαστροφή και βάζετε όλοι καρύδια, σταφίδες, ρόδια στις σαλάτες.Χοιρινά μπριζολιδια στην ψησταριά, πατάτες τηγανητές, σαλάτα μαρούλι ντοματίνια με μπαλσαμικο καρύδια σταφίδες και φυσικά φέτα Βυτίνας.
Για βράδυ κάνα γιαούρτι. Πείτε τι να βάλω μέσα, έχω "αγώνα"αυριο το απόγευμα. Ο ανανάς ταιριάζει;
Μη βριζεις μαν ηρεμαΉθελα να ξερα ποιος γαμημενος ξεκίνησε την διαστροφή και βάζετε όλοι καρύδια, σταφίδες, ρόδια στις σαλάτες.
Σαλάτα είναι ρε μουνηδες, όχι η ΙΟΝ brake με ξηρούς καρπούς...
Τεσπα, βάλε στο γιαούρτι καρύδια (αν άφησες κανένα, που πήγες και τα πέταξες στην "σαλάτα"), μελι, ταχινι, γκοτζι μπερι.
2 ωρες πριν την μάχη, φάε μια μερίδα παντζάρια, φάε και κανέναν ανανά και είσαι έτοιμος να της το δώσεις στα χέρια για σέρβις...
Συγγνώμη ρε μαν, παρασύρθηκα.Μη βριζεις μαν ηρεμα
Γαμω την καιρική ανωμαλία...μαρτιατικα τριάντα βαθμοί...τον Ιούλιο πόσο θα πιάσουμε;ΠΕΝΗΝΤΑ;γαμω τους καιρους.....μπυριτσα μπαλκοναρα και στο βαθος αρνακι στον φουρνο