argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.311
- Πόντοι
- 16.235
Χαραμιζεις τον ελληνικό ρε...ο ελληνικός πίνεται χαλαρά με συνοδεία βουτηματων...Από τον Ελληνικό πίνω 2-3 τζούρες... Και τον φραπέ τον έχω όλη μέρα...
Χαραμιζεις τον ελληνικό ρε...ο ελληνικός πίνεται χαλαρά με συνοδεία βουτηματων...Από τον Ελληνικό πίνω 2-3 τζούρες... Και τον φραπέ τον έχω όλη μέρα...
Πραλινα φουντουκιού ...ούτε μπουστηδες δεν την λενε ετσι.Μαν, καλύτερα να αναφέρεσαι σε πραλίνα φουντουκιού γιατί η μερεντα έχει άλλο συμβολισμό στο σαϊ.
Εκτός αν τον κάνεις τον ελληνικό στο μάτι της κουζίνας....οπότε έτσι και αλλιώς δεν πίνεται.Από τον Ελληνικό πίνω 2-3 τζούρες... Και τον φραπέ τον έχω όλη μέρα...
Σχαρασχάρα καρβουνο ;![]()
Μερακλής!πατσά
Ψωμί μαύρο ολικής
τούση λάχανο καρότο
καφέ τώρα
4 ΜπριζόλεςΤι μπριζόλες μαν ?
Χοιρινές ?
Μοσχάρι ?
Αρνί ?
Και πόσες![]()
ΟΧΙ4 Μπριζόλες
Χοιρινές.
![]()
Χοιρινές είναι φτηνές4 Μπριζόλες
Χοιρινές.
![]()
Λεγε ότι θέλεις ασημένιοτοξο, την αναφορα για υποβιβασμό σε υποψήφιο μέλος την έφαγες, όχι τίποτα άλλο αλλά αγνοείς βασική ορολογία του σαϊ.Πραλινα φουντουκιού ...ούτε μπουστηδες δεν την λενε ετσι.
ΠΌΤΕ Ελληνικός στο μάτι της κουζίνας!!!! ΈΓΚΛΗΜΑ!!!Εκτός αν τον κάνεις τον ελληνικό στο μάτι της κουζίνας....οπότε έτσι και αλλιώς δεν πίνεται.
βαζελος μην είσαι και ότι άλλο θες να εισαι
Ειναι μαλακη η φετα?Άσχετο - σχετικό... Ανακάλυψα μια φέτα Κεφαλλονιάς στο σούπερ μάρκετ με μυρωδικά, άλλο πράγμα... Είναι σε συσκευασία του μισού κιλού σε πλαστικό κουτί... Το φιόρο του Λεβάντε Τζόγια μου...
Έφτιαχνε η μανούλα μου, όπως πολλές μανάδες βέβαια τότε...Ωραίο γλυκό ο Κορμός.
Καλό ακούγεται , τον λιναρόσπορο μπορούσες να τον αποφύγειςΕβρασα ενα σακουλακι μαυρο ρυζι,εβαλα ντοματακια στο φουρνο και τα εψησα εβρασα γαριδες ψιλοκοψα πιπερια φλωρινης,λιγο τσιλι αφου γιναν ολα τα εβαλα σε μια κατσαρολα εριξα ελαιολαδο ,σκονη σκορδου,πιπερι καγιεν,τριμενο λιναροσπορο και ανακατεψα βγηκε τελειο,τσιπουρο 10ρακι μαλαγουζια μονοποικιλιακο.
Δεν ασχολούμαι...η πολλή ανάλυση οδηγεί στην αποσύνθεση...Μερέντα γατακιαααα!!Λεγε ότι θέλεις ασημένιοτοξο, την αναφορα για υποβιβασμό σε υποψήφιο μέλος την έφαγες, όχι τίποτα άλλο αλλά αγνοείς βασική ορολογία του σαϊ.
Πάρε μια συσκευασία από Μερέντα, Νουτελα, πραλίνα φουντουκιού γράφει η γαμωσυσκευασια, τι δεν καταλαβαίνεις?
Ελπίζω να βγαίνει κάτι καλό από εκεί διότι η χειρότερη που έχω φάει από εκεί ήταν...χάλια γεύση ...την ανακατευα με άλλα τυριά και κασερια για να φύγει ...θα την πετούσα αλλά είπα να την σώσω.Άσχετο - σχετικό... Ανακάλυψα μια φέτα Κεφαλλονιάς στο σούπερ μάρκετ με μυρωδικά, άλλο πράγμα... Είναι σε συσκευασία του μισού κιλού σε πλαστικό κουτί... Το φιόρο του Λεβάντε Τζόγια μου...
Εσυ μαλλον πεφτεις...ολόκληρη κατηγορία...Λεγε ότι θέλεις ασημένιοτοξο, την αναφορα για υποβιβασμό σε υποψήφιο μέλος την έφαγες, όχι τίποτα άλλο αλλά αγνοείς βασική ορολογία του σαϊ.
Πάρε μια συσκευασία από Μερέντα, Νουτελα, πραλίνα φουντουκιού γράφει η γαμωσυσκευασια, τι δεν καταλαβαίνεις?
Κι όμως ...πολλοι το κάνουν ...μπορεί να είναι αρκετά φραγκατοι ώστε να μην τους ανησυχεί το κόστος του ρεύματος...όμως δεν έχουν γούστο.ΠΌΤΕ Ελληνικός στο μάτι της κουζίνας!!!! ΈΓΚΛΗΜΑ!!!
Όχι είναι καλή... Πικάντικη και νόστιμη... Υπάρχουν φέτες και φέτες όπως σε όλα τα πράγματα... Βέβαια είναι και τα γούστα...Ελπίζω να βγαίνει κάτι καλό από εκεί διότι η χειρότερη που έχω φάει από εκεί ήταν...χάλια γεύση ...την ανακατευα με άλλα τυριά και κασερια για να φύγει ...θα την πετούσα αλλά είπα να την σώσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ μαλλον πεφτεις...ολόκληρη κατηγορία...![]()