Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Μονο 10 Νούμερο τα μακαρόνιαΈτσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Μονο 10 Νούμερο τα μακαρόνιαΈτσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Βρε σβούρα του την αναφορα που τον ρωτάς κιόλας.Το ψωμί φόρμας μαύρο η άσπρο;
Τι μαλακια ειναι αυτη που για να συνδεθείς αλλά και μετά κάθε τρεις και λίγο να πεταει λινκ για κάμερες και στοίχημα γαμω το σπίτι μου γαμω?

Δε φτάνουν απ τις πουτανες?Πρεπει να μπουν λεφτα στο σαιτ τυπε![]()

υπάρχουν τρόποι να το μπλοκάρειςΔε φτάνουν απ τις πουτανες?
Πρέπει να γρατζουνησουμε και απ το στοίχημα?![]()

Δε φτάνουν απ τις πουτανες?
Πρέπει να γρατζουνησουμε και απ το στοίχημα?![]()

Για ακόμα μια φορά, έχεις δίκιο. Σχολείο είμαστε ρε πουστη μου. ΣΧΟΛΕΙΟ!!Τα λεφτα ποτέ δεν φτανουν , το ξερεις καλυτερα![]()
Και ολα αυτα τσαμπα ρε πουστη μου ,Για ακόμα μια φορά, έχεις δίκιο. Σχολείο είμαστε ρε πουστη μου. ΣΧΟΛΕΙΟ!!
Πως το αλλάζουμε αυτό πρεπει να φέρω αλουμίνα?να αλλάξετε browser να μην πετάει παράθυρα![]()
μπαίνεις στον δουλευταρά και πατάς αλλαγή browserΠως το αλλάζουμε αυτό πρεπει να φέρω αλουμίνα?![]()

Σαμποταρεις τον Αντισθενη στα ίσαμπαίνεις στον δουλευταρά και πατάς αλλαγή browser
θα σε διαφωτίσω όμως εγώ για το το σαη παρέχει πληροφορίες για τα ΠΑΝΤΑ.
Επειδή λογικά μπαίνεις με google chrome μη σου πω και με internet explorer
θα κατεβάσεις τον brave browser![]()

όχι εγώ έχω επιλέξει να αφήνει τα pop ups στον δικό μουΣαμποταρεις τον Αντισθενη στα ίσα![]()

Μη φοβάσαι, αμα φας Μπαν για τη ρυζογκοφρέτα θα είναιόχι εγώ έχω επιλέξει να αφήνει τα pop ups στον δικό μου![]()

εγώ νόμιζα θα ήταν που θα έμπαινα ζωή για να γίνω βουλευτήςΜη φοβάσαι, αμα φας Μπαν για τη ρυζογκοφρέτα θα είναι![]()
Κ εγώ έμπαινα ζωή για τη καλτιλαεγώ νόμιζα θα ήταν που θα έμπαινα ζωή για να γίνω βουλευτής![]()

εγώ έμπαινα μόνο για το ζιγκολίκι να είμαι ειλικρινήςΚ εγώ έμπαινα ζωή για τη καλτιλα![]()

Και τι θα γίνει με την ελληνική παραγωγή γαλακτοκομικών ρε παικτη;Αναφορά για την τριμμένη μυζήθρα, στα μακαρόνια βάζουμε παρμιτζανο-ρετζιανο
Δεν πρόλαβες μεγάλε,χωσου στην Λατινοπουλου ...έχει ρεύμα.εγώ νόμιζα θα ήταν που θα έμπαινα ζωή για να γίνω βουλευτής![]()